Bildirim
Sizce eğitime ara uzar mı?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Uzayacaktır bence. Öğrenci yurtları karantina binaları olarak kullanılmaya başlandı bile. Uzun vadede hastaneler yetersiz kaldığında da bu binalar kullanılacaktır. Üniversiteler bu dönem hiç açılmayabilir. İlk ve orta okullar da aynı şekilde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu gidişle uzar gibi geliyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Şu var, aşı veya tedavi bulmadıktan sonra okullara milyonlarla öğrenciyi gönderirlerse büyük bir risk almış olurlar bence. Uzaktan eğitim ile sürdürülebilir gibime geliyor, sınavları nasıl yaparlar bilemiyorum. -
Lan başlarım koronasına ya 4 dersim kalmış okulum biticek hayatımı yoluna sokucam diyorum okulum uzuyor. Hayatım felç oldu yoluna girmiyor. 6 yıldır aynı pc aynı telefonu kullanıyorum. 1 kere üniversite değiştirdim bu sırada ama iphone 5 ve gt 650m mahkum bir hayat yaşıyorum. Allah başka dert vermesin. Survival modda yaşıyoruz çok şükür.
Bence uzaktan eğitime alismamiz lazım en azından bir ay filan. -
iyi günler gençler. sözkonusu karantina ve eğitim arasının amaçlarından biri, insanları belli bir psikolojik duruma sürüklemek.
bunlar eğitim materyallerinde yazmaz: dünya, tek dünya hükümeti tarafından yönetiliyor adına one world government / owg de deniliyor.
ülkeler ise owg'nin yerel yönetim bölgeleri oluyor. fransa dahil birçok ülkede sokağa cıkma yasağı, ekonomik faaliyetleri durdurma gibi şeylerin olması owg'nin gerçek olduğunu gösteriyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Memlekete geldim okul kapalı diye kasayı istanbulda bıraktım mecburen. Eğer olur da bu dönem okul açılmazsa sıçtım 3 hafta neyse de koca dönemi kıytırık laptop ile geçiremem kafayı yerim. Babama arabayı ver gidip bilgisayarı alayım desem söver kovar. İşim zor
uzaktan egıtım cabuk hazırlanmadı mı -
Ben eba akademide ingilizce için bir yer göremedim, hep sınav bazlı bölümler açılmış.quote:
Orijinalden alıntı: bace3434
uzaktan egıtım cabuk hazırlanmadı mı -
Uzar uzar
Ziya Selçuk uzaktan eğitim altyapılarının tamamlandığını açıkladı, interneti olmayanlar için 6 tane kanal da tutulmuş.
Bence yavaştan ısındırıyorlar bu uzaktan eğitime... -
Her senaryoya hazırız deniliyor, uzaktan eğitimin olduğu ve vakaların giderek attığı şu günlerde okulların yakın bir zamanda açılacağını düşünmüyorum açıkçası. -
Uzar
Bence bu dönem tamamen uzaktan eğitim yaparlar sonra da uzaktan sınavlarını yapıp dönemi bitirirler. Asıl sıkıntı üniversitedeki uygulamalı dersler nasıl yapılacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eski_nesil -- 20 Mart 2020; 13:12:31 >
ben 1 seneden önce hayatın normale dönebileceğini veya dışarıda tedirgin olmadan dolaşabileceğimizi sanmıyorum. -
Kesinlikle uzayacak. Vaka sayısı her gün en az ikiye katlanarak giderken ve etkisi virüsü kaptıktan 1 hafta sonra görülen bir hastalık için 2 hafta tatil çok kısa. Zaten 1 haftası bitti bile. -
Muhtemelen şöyle yapılır: Ders videoları önceden hazır değilse her ders için öğretmenler görevlendirilip yıllık plana göre müfredatta hangi konuda olması gerekiyorsa onlar anlatılır. Her sınıf düzeyinde 1 ders için 1 öğretmen tüm Türkiye'ye yeter bu şekilde. Dersi aynı gün birkaç saat önce hazırlasalar bile yetiştirme sorunu olmaz.quote:
Orijinalden alıntı: bace3434
uzaktan egıtım cabuk hazırlanmadı mı
Sorun şu ki bölgesel, okulsal ve bireysel seviye farklarından dolayı mecburen müfredatın gerisinde kalan yerler var. Onlar direkt sonraki konuları görmüş olacak. Ama her türlü iyi bir çaba bu uzaktan eğitim girişimi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre 11 -- 20 Mart 2020; 14:38:47 > -
Bırak uzamasini bu gidişle bu yıl okullar hepten kapatılır gibi gibime geliyor. Veriler ortada, gidişat ortada.
Vah vah adamin iphone 5'i ve gt650m'i var ne yasanilmaz hayat.quote:
Orijinalden alıntı: fairtune
Lan başlarım koronasına ya 4 dersim kalmış okulum biticek hayatımı yoluna sokucam diyorum okulum uzuyor. Hayatım felç oldu yoluna girmiyor. 6 yıldır aynı pc aynı telefonu kullanıyorum. 1 kere üniversite değiştirdim bu sırada ama iphone 5 ve gt 650m mahkum bir hayat yaşıyorum. Allah başka dert vermesin. Survival modda yaşıyoruz çok şükür.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Vah vah adamin iphone 5'i ve gt650m'i var ne yasanilmaz hayat.
|
Uzayacaktır bence. Öğrenci yurtları karantina binaları olarak kullanılmaya başlandı bile. Uzun vadede hastaneler yetersiz kaldığında da bu binalar kullanılacaktır. Üniversiteler bu dönem hiç açılmayabilir. İlk ve orta okullar da aynı şekilde.
|
Benzer içerikler
- tırnak batması ameliyatı olanların yorumları
- macrocenter çalışma şartları
- en iyi ayakkabı boyası
- nefes almayı unutmak
- bayılmak için ne yapılır
- exxen de neler var
- discord açıldı mı
- çay emojisi
- izafiyet teorisi nedir
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X