Şimdi Ara

Dershane şart mı sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evde düzenli çalışamayan birisine dershane önerir misiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Eskiden şarttı şu an para tuzağı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde çalışan için deneme klubüne üye ol yeter

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thesmileofdawn

    Bu mesaj silindi.
    Etüt merkezi ne oluyor tam olarak hocam dershane değil mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışamayana arkadaş öneririm, gidin sizden hırslı, hedefleri olan kişiler ile takılın. Yeterince samimi olursanız zaten evden çıkarıp kütüphaneye götürecektir sizi. Mezun yılınsa butik tipte dershaneler çok yardımcı olacaktır bu konuda ama unutma, asıl amaç para kazanmak, sen kendin yapacaksın yapacağını.
  • sen istekli bir şekilde çalışmazsan istediğin sıralamayı ya da üniversiteyi direk unut. istediğin sıralamayı yapman için kimsenin seni zorlamasına, program yapmasına gerek yok. sadece zinde olup işine bakacaksın. evde çalışamama diye bir şey olmamalı, olamaz.
  • thesmileofdawn kullanıcısına yanıt
    istek olmadıktan sonra bunların hiçbiri olmaz, geçeceksin sen onları. evde çalışamaz diye bir şey mi var? ciddi anlamda iyi bir yere gelmek isteyen için mekan, zaman farkeder mi sence? bunu bir düşünmeni öneririm.
  • thesmileofdawn kullanıcısına yanıt
    benim dediğimi kendin matematiksel bir örnekleme ile destekliyorsun, niye hala istek değil verimlilik diyorsun? arkadaşın istemediği belli. benim gözümde evde çalışamama diye bir şey olamaz. sadece evde 2-3 ay çalışırsın ve mekan değişikliği olmadığı için bunalırsın. bunların sonucunda kütüphane gibi yerler düşünülebilir ama daha yolun başındasınız. şimdiden evde çalışamama konusu geçerse sıkıntı var demektir. böyle giderse arkadaştan sene sonu sınav sonucunu istersiniz, biz de görürüz sıkıntı var mı yok mu :)
  • Düzensizseniz kesinlikle dershane öneririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence yapay iradeler yerine kendi iradenizi oluşturun hayatınız boyunca anne, baba, dershane gibi kurumlar yanınızda olmayacak eskiden olsa tamam ama iradesizim diye dershaneye gitmek artık çok mantıklı gelmiyor. abi şimdi iradeli değilsen iş hayatında nasıl iradeli olacaksın veya üniversitede bilemiyorum
  • Hocam sabah gidip gece eve gelmediğiniz sürece dershaneye gittiğinizi düşünelim.Eve geldiğinizdede mecbur çalışacaksınız.Sırf dershanedeki çalışma ile olmazki bu işler(dershanenin sabahtan akşama kadar olmadığını varsayıyorum)
    Yani düzenli çalışamıyorum diyorsunuz.Dershaneye gittiniz eve geldiniz.Tekrar işini nasıl yapacaksınız?Ya soru çözme işi?Sadece dershanede mi soru çözeceksiniz?
    Yani öncelikle evde neden düzenli ders çalışamadığınızın köküne inmeniz gerekiyor.O problemi ortadan kaldırmaya çalışın.Siz istekli olduğunuz halde mi düzenli çalışamıyorsunuz yoksa istek olmadığı içinmi bunuda anca kendiniz bilebilir.
    İyice kafa karıştırmış olabilirim ama evde çalışamıyorum diye birşey yok bence.Evde çalışma mutlaka olmalı.İster dershaneye gidin ister özel ders alın.
    Hala evde çalışamıyorsanız o zaman varsa etrafınızda sessiz bir kütüphane oraya sabah erken gidip orada çalışmayı deneyin.




  • Temel sağlam olmadığından çok zorlanıyorum sonra hiç calisasim gelmiyor bunun önüne nasıl geçebilirim acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zorlanman gayet iyi, kafanı çalıştırırsan kafan çalışır, kolunu çalışırsan kol kası yaparsın. zaten temeli olmayanlar bu yüzden kazanamıyor, hem hayatları boyunca ders çalışmamışlar hem de hemen her şeyi yapmak istiyorlar. zorlanacaksın zaten, olay bu. zorlanmasaydın öğretmen olurdun, ders çalışmana gerek kalmazdı. seviyene uygun şeyler çözmen lazım.
  • Günlük dershane konusuna hoşgeldiniz. Aynı konudan 6487636 tane bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.