Bildirim
Sizce bu durumda ehliyet alınmalımı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
araba yoksa alma bence kiralarım falan diyorsan sakın alma çünkü kiralık araba ile kaza yapınca aşırı masraf çıkarıyorlar. -
Araba yoksa önemi azalıyor.
18 olduğun gibi ehliyet almak zorunda değilsin. Bakarsın 19 yaşında kayıt olursun.. -
Bu tür şeylerde yaş ilerledikçe insan daha bir gururlu oluyor ve bazı şeyleri gururuna yediremediği için daha mesafeli davranıyor.
O yüzden ne kadar erken alırsan senin için o kadar iyi olur.
-
Ucret sorun olmayacaksa alinabilir,bende en son ehliyet sinavi gunu araba surdum 8 yil oldu direksiyona oturmadim daha. -
senin pp neydi -
-
saçmala len maddi imkan varsa git al. O kursa yazıl.
Bir gün elbet alacaksın ehliyeti aradan çıksın, yarın uğraşmazsın
-
Fiyatı gittikçe artıyor geçen sene temmuz gibi 4900 küsüre almıştım
Şimdi 10k vs diyorlar
Para varsa alınabilir. -
Bilemedimki zaten araba alamayız artık bende salıyım diyorum ama kararsızım -
Al gitsin, araç sahibi olsanız da, olmasınız da cebinde bulunsun, belki bir gün başka bir iş için lazım olur, belki asker de ulaştırmacı yaparlar seni de, aynı benim gibi
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
araba yoksa alma bence kiralarım falan diyorsan sakın alma çünkü kiralık araba ile kaza yapınca aşırı masraf çıkarıyorlar.
|
Bu tür şeylerde yaş ilerledikçe insan daha bir gururlu oluyor ve bazı şeyleri gururuna yediremediği için daha mesafeli davranıyor. O yüzden ne kadar erken alırsan senin için o kadar iyi olur. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X