Şimdi Ara

Sizce bu bilgisayar nasıl.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde hali hazırda mevcut bir masaüstüm vardı. Arıza yaptı anakartında sıkıntı var. Yaptırmakla uğraşmak yerine biraz araştırma yaptım. Bende mevcut hali hazırda 2 adet hdd ve 2 adet dvd rom var. Sahibinden'de 289 tlye hdd ve dvdrom'u olmayan ekransız bir kasa buldum. Ben bilgisayarlardan pek anlamam benim için bu özellikleri biraz yorumlayabilir misiniz? Sizce alınabilir mi? Bu sistemle neler yapılabilir? Şimdiden herkese yorumları için teşekkürler :) :)
    Elimde mevcut ddr2 2.5 gb 533 ram var.
    Ati 8600 gs ekran kartı.
    500w güç kaynağı.
    2 adet hdd 2 adet dvd rom var.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-289-tlsifir-amd-2.8-ghz-4gb-ram-2gb-ekran-karti-ucretsiz-kargo-117968430/detay

• O sistemle sadece internete girilip film falan izlenir oyun oynamayı bekleme
  • Amacın oyun oynamaksa bu sistemle olmaz. Bir kere o sistemde işlemcinin adı bile yazılmamış. Yeni nesil dediği işlemci büyük ihtimal althondur. Bu da güncel oyunlar için yeterli değil. Bahsettiğin ekran kartıyla da güncel oyunları oynayamazsın. Yıllar öncesinin kartı o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 22 Mart 2013; 22:28:46 >
    Bu sistem sizce nasıl?
    17 yıl önce açıldı
    Sistem Nasıl sizce ?
    7 ay önce açıldı
    sizce nasıl bu parçalar.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • netbook var asus 1015 bx
    asıl niyetim köşede bir masaüstü bulunması. dizüstü iyidir ama masaüstünün tadıda bir başkadır

dilerseniz ben asıl isteğimi yenileyeyim. İ3 işlemci almayı düşünüyorum. ona uygun bir anakart ve ddr2 ile ddr3 desteklemesi öncelikli tercihimdir.
  • Öyle bir anakart benim bildiğim yok. Yeni nesil işlemcileri kullanmak istiyorsan ddr3'lü bir anakart almak zorundasın. elindeki 20 liralık rami kullanabilmek için de ddr2'li anakart almak son derece mantıksız olur.

Orijinalden alıntı: selim's

netbook var asus 1015 bx
    asıl niyetim köşede bir masaüstü bulunması. dizüstü iyidir ama masaüstünün tadıda bir başkadır

dilerseniz ben asıl isteğimi yenileyeyim. İ3 işlemci almayı düşünüyorum. ona uygun bir anakart ve ddr2 ile ddr3 desteklemesi öncelikli tercihimdir.

Bütçe sorun değilse Turuncu Sakal'ın dediği gibi hiç masraf yapma, ucuz yollu yen bir sistem topla, elindekleri de komple sat, daha iyi olacaktır..
    İşlemci: AMD FX 6300 @ 3.5/4.1 GHz Soket AM3+ // Anakart: MSI 990FXA-GD65 DDR3 1866 MHz Soket AM3+ // RAM 1: Kingston HyperX Savage 8 GB DDR3 1600 MHz CL9 // Ekran Kartı: Sapphire HD 5770 1 GB GDDR5 128 Bit DX 11 // Hard Disk 1: Seagate 3.5" 1 TB SATA 3.0 64 MB // Hard Disk 2: Seagate 3.5" 500 GB SATA 3.0 16 MB // Harici Disk: Maxtor M3 1 TB USB 3.0 // Kasa: Dark Samurai 4 x USB MidT ATX (6 Fanlı) // PSU: Thermaltake Litepower 550 Watt V2 // Monitör: ViewSonic VX2363SMHL 23" Full HD 1920x1080 IPS 2 ms..

• Arkadaşların dediği gibi hiç masraf yapma elindeki masaüstünü sat ne kadar ederse sat işte ya da yoksul birine ver sevap işlersin

Bütçe sorun değilse adam akıllı bir sistem kuralım sana bütçeni söyle ve ne için kullanacağını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal_vatan -- 24 Mart 2013; 12:07:36 >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.