Şimdi Ara

Sizce Bu Araç Ne Kadar Eder?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-acil-satilik-632220313/detay/

İlandaki aracın eksper raporunda her şey yazıyor. 2 ayrı aracı birleştirmişler. Büyük ihtimalle tavan da değişik. Sizce bu araç bu piyasada ne kadar eder?

• Dursun abimiz acil kurban arıyor kendisine aman uzak durun. Parasal 15-17 bin tl eder.
  • Kıyamet kopsa 20 bin lira eder oda en fazla
  • Bunun sağlamına hasarsızına 30bin verirken düşünürüm ben çok fazla istiyor 20 verilebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben benzer durumdaki 2008 megane 2 dizelimi 26.500'e satmıştım. Bu ilanı görünce moralim bozuldu açıkcası. Ben kendi aracımın her şeyini anlatayım derken çok mu kötüledim ucuza mı verdim diye. Yorumlarınızı görünce normalmiş dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orktas

Bunun sağlamına hasarsızına 30bin verirken düşünürüm ben çok fazla istiyor 20 verilebilir.
    Geçenlerde 2006 modelini 35e sattım piyasası çok iyi. Senin 30 bin verirken düşünmen bişeyi değiştirmez. Onun yol tutuşu dayanıklılığı çogu hatcbackte yok. Bu arada daha öncedende 4 tane satmıştım. 2 günde max 1-2 haftada satılan nadir hb araçlardan

İana gelirsek aynı durumdaki aracı pert kayıtlı halde 22ye sattım. 29 çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 5 Aralık 2018; 23:23:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç başka bir araçtan eklenmiş ama HASAR KAYDI YOK

Kayıt olmayınca ne oluyor aracın kaydına mı biniyoruz diye düşünüyorum ?

Ederini boşverin , başınıza bela almak istemiyorsanız ilan sayfasını kapatın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bilgisayar ne kadar eder?
    15 yıl önce açıldı
    Bu araç kaç lira eder ?
    geçen yıl açıldı
    Bu Araba Bu Fiyat Eder Mi?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt
    İnsanlar verebilir de, üstüne 2 kasa bir makyaj gelmiş bir b sınıfı araç için bence çok fazla 35.

Ben daha güncel bir şeyler bakardım. Ama alana da niye alıyorsun demem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.