Bildirim
Sizce bu araç alınır mı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
satamazsınız ilerde kolay kolay. uzak durun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 16 Kasım 2016; 18:52:2 > -
Hocam tavandan hasarı var diyince bir çok kişinin aklına direk taklalı olduğu geliyor resmi gösterseniz bile inandıramazsınız,belge tarzı bir şey olmalı eğer yoksa uzak durun derim. -
satışta da yine piyasa değerinden 15000 altına satarsınız.
fakat satış süreciniz uzun ve zahmetli olur. -
peki tavan düzeltme işlemi kaç liraya yapılacak. eğer 5.000 tl nin altında bir tamir değeri varsa bence alınır. fotoğrafları gösterilince de inanırlar. inanmazlarsa açtığınız konuyu okusunlar. -
alırlar 15 bin indirimle tekrar satarsan elinde falann kalmaz..
biz takla atmış alyı paslı beyazdan bordoya boyanmış 3.18 bmw yi sattık 1 hafta içinde sen düşün artık hemde 98 modeladam direk parayı elemize sayıp aracı alıp gitti plakayıda değiştirmiş
-
sen inanıyorsan satarken de sana inanacak kişileri bulursun. herkes uckagıt pesinde kosmuyor. ben de yeni arac aldim. kaput degismis. ama kazasını gosterdi. sıkıntı yapmadan aldım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X