Sizce 2 kapı değişmeli mi yoksa tamir mi edilmeli ?

-
-
Hocam o kapı sacı düzelmez bence. Kapıdan ziyade kapı sacının değişmesi durumları da oluyor, öylesi sizin için mantıklı olabilir. Hem orijinal kapınız kalmış olur, hem de kapı sacında düzeltme ve macun olmaz. Bunu tanıdık kaportacınızla görüşmeniz daha iyi olur bence.
-
golf yedi 1.2 tsi dsg comfortline sürüş konfor paket + ışık paket aracı henüz 35 bin km deyken arkadan audi q5 jeeo ani fren sonucu değdirdi
sadece bagaj kapağı biraz içeri göçtü başka bir hasar yoktu kapak bu halde bile kullanılıyordu
ancak zamanla yağmur suyu içeri sızıp tabanda küf yspında yetkili servis tavsiyesi ile 15000₺ bedel üzerinden bagaj kapağı değişti
şu an 37000 km de hasarsız araca 200 liraya müşteri çıkmıyor değişen var diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDa
golf yedi 1.2 tsi dsg comfortline sürüş konfor paket + ışık paket aracı henüz 35 bin km deyken arkadan audi q5 jeeo ani fren sonucu değdirdi
sadece bagaj kapağı biraz içeri göçtü başka bir hasar yoktu kapak bu halde bile kullanılıyordu
ancak zamanla yağmur suyu içeri sızıp tabanda küf yspında yetkili servis tavsiyesi ile 15000₺ bedel üzerinden bagaj kapağı değişti
şu an 37000 km de hasarsız araca 200 liraya müşteri çıkmıyor değişen var diyegeçmiş olsun maalesef ben değişmesinden yana sıkıntım yok ilk aracım 5 senedir bende severek kullanıyorum değişensiz 170 binde parça değişiyor eyvallah yan sanayi muadil takılır diyorlar orjinal istersen farkı sen ödersin diyor anlamadığım adam bana çarpıyor ben mağdur oluyorum orjinal parça için benden ücret istiyorlar karşı tarafa maddi hasar kaybı davası açabilirsin ama ondanda bişi çıkmaz diyorlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: raxacoricofallapatorianHocam o kapı sacı düzelmez bence. Kapıdan ziyade kapı sacının değişmesi durumları da oluyor, öylesi sizin için mantıklı olabilir. Hem orijinal kapınız kalmış olur, hem de kapı sacında düzeltme ve macun olmaz. Bunu tanıdık kaportacınızla görüşmeniz daha iyi olur bence.
ekspertiz geldikten sonra arıycaklar beni onu da bi sorarım teşekkürler
-
kasko yok galiba, karşı tarafın insafına kalmış gibisin
-
Kocam kaskon olsaydı gider atardın arabayı servisin önüne sıfır parçalar ile yaparlardı.
Ben mesela tamponda ufak bir ezik var macunla düzeltecekler diye kabul etmedim. Gittim dosyayı kaskodan açtırdım sıfır maisten tampon geldi taktırdım.
Değişen parça olsun macunlu olacağına.
-
Orjinal değişirse tramerin çok çıkar boyat derim satarken dert anlataman değer kaybin çok olur soyliyim
quote:
Orijinalden alıntı: sissilKocam kaskon olsaydı gider atardın arabayı servisin önüne sıfır parçalar ile yaparlardı.
Ben mesela tamponda ufak bir ezik var macunla düzeltecekler diye kabul etmedim. Gittim dosyayı kaskodan açtırdım sıfır maisten tampon geldi taktırdım.
Değişen parça olsun macunlu olacağına.
Kendi isteğimizle değiştirince gramer çıkıyor mu?
-
çıkıyor. Çıksa ne olacak ki bakan mı var ?
-
Karşı taraf telefonunu bile açmıyor Allah kimseyi bunların eline düşürmesin
quote:
Orijinalden alıntı: bserdar3geçmiş olsun maalesef ben değişmesinden yana sıkıntım yok ilk aracım 5 senedir bende severek kullanıyorum değişensiz 170 binde parça değişiyor eyvallah yan sanayi muadil takılır diyorlar orjinal istersen farkı sen ödersin diyor anlamadığım adam bana çarpıyor ben mağdur oluyorum orjinal parça için benden ücret istiyorlar karşı tarafa maddi hasar kaybı davası açabilirsin ama ondanda bişi çıkmaz diyorlar
Alıntıları GösterHocam kaskonuz yokmu ordan yaptırsanız kaskonuz ücreti tahsis etse daha rahat esersiniz. Kardeşime oldu aynı durum anlaşmalı servise çektirdik aracı. Servis akrabamızdı kurtarabildiği kapıyı düzelttiler kurtaramadığı kapıyı düzeltmişlerdi. Daha sonradan karşı tarafın sigortasına hasarsızlık davası açın değer kaybınızı alın mutlaka.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: sml_akyzHocam kaskonuz yokmu ordan yaptırsanız kaskonuz ücreti tahsis etse daha rahat esersiniz. Kardeşime oldu aynı durum anlaşmalı servise çektirdik aracı. Servis akrabamızdı kurtarabildiği kapıyı düzelttiler kurtaramadığı kapıyı düzeltmişlerdi. Daha sonradan karşı tarafın sigortasına hasarsızlık davası açın değer kaybınızı alın mutlaka.
Alıntıları GösterMaalesef aracımda kasko yoktu işlemler bittikten sonra dava açmayı düşünüyorum ne olursa artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Köroğlunun ara sokakları... Sürekli kaza oluyor buralarda, kimse kimseye yol vermiyor. Bir ara Türk Telekom'un saha dolabına vurup duruyorlardı bölgede internet kesilip duruyordu. TT bile dayanamayıp sonunda dolabın yerini değiştirdi.
-
Pek anlamam ama düzeltilmeyecek bişey görmedim direklerde bişey yoksa düzelttirin
kazalı bölge kazınarak macun ile düzeltilicek dedi ne yapsam hiç bi fikrim yok tanıdıklarım yaptır geç diyor
-
Aynen kapısı değişse ne olur değişmese ne olur. 206'nın orijinal kapısı zaten yoktur. Distribütörler değişmediyse en son 10 yıl sorumluydu yedek parçalardan. Araba tarih olalı 15 yılı geçti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 3 Nisan 2021; 8:17:15 > -
Öncelikle geçmiş olsun.
Kaskosuz araca binmeyin.
Kapıları değiştirin.
Değer kaybı tazminatı istemeyi unutmayın.
Resimde gördüğüm kadarıyla kapılar düzelir detaylı resim atarsanız net cevap verebilirim
Hocam aracımız kaskosu yok yardımcı olabilir misiniz
Benzer içerikler
- turbo yağ kaçağı masrafı
- sıfır araba nasıl bulunur
- d330 karayolu nasıl
- toyota corolla 1.6 vision yorumlar
- gaza basınca gelen şıkırtı sesi
- togg servis
- volvo c40 fiyat
- citroen c3 elle
- citroen e-c4 fiyat
- citroen oli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X