Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (290. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.811
Cevap
96
Favori
300.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TP- LİNK Model No. TD-W9970(TR) v2 modeme sahibim.Modem dışarıdan satın aldığım bir modem.TTNET internet sağlayıcısından hizmet almaktayım.Hattım Fiber destekli olsa da VDSL olarak kurulum yapamıyorum.(Kurulum sonrası ıp almıyor diyor TTNET.)Kurulumu Adsl_ttnet üzerinde yapıyorum,bu durumda sıkıntı yaşamıyorum.
    (Temel durum da :DSL Modülasyon Türü:ADSL_2plus Annex Türü:Annex A/L yazıyor.)
    En son yazılımı yükledim,yine olmadı.
    (Yazılım Sürümü:0.9.1 0.1 v0077.0 Build 160928 Rel.60688n Donanım Sürümü:TD-W9970(TR) v2 00000000)
    TTNET başvurumda sorun olmadığının,hattınızın VDSL destekliyor diyor.TP-LİNK çağrı merkezi ile görüşüyorum,onlar ile de kurulum yapıyoruz VDSL kurulum gerçekleşmiyor.
    Sorum şu:Hattım ile modemin uyumsuzluğu olabilirmi? Taahhüt sürem bitmekte,yeni kampanyada ki hızı bu durumda alamayacağımı belirttiler.Ne yapabilirim.
  • Tblink 1200 vr cihazımı yeni aldım sık sık kopma sorunu yaşıyorum kurulum da bi sıkıntı olabilirmi uygulamada bu modelin kurulumunu göremedim cevap için şimdiden teşekkürler
     SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yıllık Tp link Td 9970w modemim dip odalarda çekmez oldu. Üzerinde 2 adet 5 dbi lik anten var ve değiştirilemiyor. Bende yeni modem olarak VR600 modelini almayı düşünüyorum. Anten için 23 dbi diyor. Büyük ihtimalle eski modemden daha iyi çeker ama velevki çekmedi antenleri daha güçlüsü ile değiştirebiliyor muyum? Yani özetle VR600 lerin anteni sabit mi çıkarılabilir mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ozcan_dk O kullanıcısına yanıt
    Merhabalar...

Aynı modemi ( Tp-link Archer VR1200 ) bende kullanıyorum açıkçası 5 GHZ desteği için almıştım ama hiç memnun kalmadım. Eğer ki yeni aldınız ve geri verme imkanınız varsa hiç beklemeden iade edin derim. Sebebi ise bırakın 5 Ghz bağlantıyı 2.4 ghz bağlantıda dahi özellikle telefon ve tabletlerde wifi ağına bağlı görünürken internete çıkamama sorununu yaşayacaksınız. Wifi yi kapat aç yaptığınızda düzeliyor sebebini anlamış değilim. Evimde bir adet Dark repeater bir adet de Netis repeater ı sinyal alıcı olarak bilgisayar ve tv üzeriden kullanıyorum bunlarda kopma sıkıntısı yaşamıyorum fakat tablet ve telefonlar nedense wifi bağlı olsa da nete çıkış yapmıyor sık sık bağlantıyı kapat aç yapmak zorunda kalıyorum. Ortalama yedi adet cihaz bağlı kullanıyorum bant genişliği düzenlemesi de yapıyorum fakat diğer cihazlar bağlı iken bilgisayarıma yüksek download ve upload hızı vermememe rağmen online oyunları ping sıkıntısından dolayı oynayamıyorum açıkçası ben aldığıma pişman oldun hiç memnun değilim. Uygun fiyata güzel bir access point bulursam kendi wifisini kapatıp o cihaz üzerinden dağıtım yapıp kullanmak istemiyorum.

Marka yada model kötüleme gibi bir düşüncem kesinlikle yok. Zyxel vmg3312-b10b ttnet in verdiği modemde de sıkıntılar yaşamıştım bunda da aynı. Bu cihazı düşünenler kesinlikle tercihlerini başka modeller üzerinden değerlendirsinler çok pişman olur saç baş yolarsınız kullan birisi olarak fikirlerimi beyan ettim sadece selamlar....

Edit: Arkadaşlar ayarlarımı mesajda bulunan ayarlarla değiştirdim şuan sorunsuz kullanıyorum. Hatta access point router repeeter kullanmayacaksanız eğer 2.4 ghz de kanal ayarını 13 olarak ayarlarsanız hızınız da oldukça artıyor tavsiye ederim teşekkürler TP-LİNK.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/142998740

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limonlusoda -- 24 Nisan 2020; 16:25:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: namelesss

Merhaba,

TP-Link Deco P9 AV1000 & AC1200 Mbps Mesh Tüm Ev 3'lü Powerline & Wifi Sistemi almayı düşünüyorum. İhtiyacım olan wifi yi her odadan daha guclu alabilmek. Evimdeki odalarda ana girişteki modemin Ethernet bağlantısı ile tüm odalara Ethernet soketleri altyapısı var, ancak evde kullanılan tablet, notebook ve telefonlarda wireless bağlantım verimli değil. 75 mbp kotasız internet kullanıyorum ama wireless bağlantı tam çekiyormuş gibi gözükmesine rağmen hız da cok buyuk dusus ve takılmalar olabiliyor. Odaların arasında da birden fazla duvar olanlar var, o da bazı yerlerde çekim gucunu azaltıyor. Bu arada wireless mesh ve güçlendirici konularında cok bilgim yok. Sorularım amatörce gelebilir.
    Sorularım soyle;

Deco P9 böyle bir ev için uygun mudur?

Her odadaki etherneti deco p9 lara bağlayıp wireless sebeke de oluşturulabiliyor mu mesh olarak? Bir de elektrik bağlantısı ekleyerek tabi. Mevcut durumda cisco nun powerline sistemini kullanıyorum. biri girişteki modemde, diğeri de en uc odada. toplam 2 cihaz.
    deco pg lardan birini mutlaka modeme mi bağlamam gerekiyor. yoksa modem evin girişinde ama 3 parçayı diğer 3 odaya Ethernet ve elektrik baglantısı olarak bağlayıp mesh yaratabilir miyim

Bu tip bir ev için önereceginiz farklı bir modeliniz var mı bunun haricinde?

Teşekkürler
    Merhabalar,

Öncelikle TP-Link ürünlerine göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı sizlere teşekkürlerimizi sunarız.
    Çok katlı veya büyük mimari yapılarda internet wifi kapsam alanının artırılması ve kesintisiz Wifi bağlantısı sağlanması adına ilave çözüm olarak Deco set halinde satılan modelleri önermekteyiz. DECO ürünleri ile kesintisiz tüm noktalarda wifi bağlantısını sağlıklı bir şekilde sağlayabilirsiniz. Mesh mimarisi kablosuz köprüleme olarak gerçekleşir. Mesh'in anlamı cihazların birbirlerini kablosuz olarak körüleyerek kendi aralarında bağlantı kurmasıdır. sizin iletmiş olduğunuz her cihaza kablo çekme durumu Tüm cihazların Kablosuz SSID isim ve şifrelerini aynı yaparsanız Smart Roaming (Akıllı Dolaşım) özelliğini kullanrak her bir noktadan tek bir isim görebilir ve geçişlerde otomatik bağlantı sağlayabilirsiniz. bu şekilde Mesh gibi bir yapı olur sadece her cihazda kablo bağlantısı olduğu için topolojiniz mesh değil AP bağlantısı olarak gerçekleşir.
    Deco ları kablosuz olarak kullanmak isteseydiniz. bir tanesi muhakkak modeminize kablolu bağlı olmak zorundadır. diğerleri kablosuz olarak 1.ünite ile haberleşmektedir.

Bilgilerinize,
    Saygılarımızla,

• quote:

Orijinalden alıntı: Tubalingo

3 yıllık Tp link Td 9970w modemim dip odalarda çekmez oldu. Üzerinde 2 adet 5 dbi lik anten var ve değiştirilemiyor. Bende yeni modem olarak VR600 modelini almayı düşünüyorum. Anten için 23 dbi diyor. Büyük ihtimalle eski modemden daha iyi çeker ama velevki çekmedi antenleri daha güçlüsü ile değiştirebiliyor muyum? Yani özetle VR600 lerin anteni sabit mi çıkarılabilir mi?
    Merhabalar,

Yanlış bilgi olmaması adına sizleri bilgilendirmek isteriz. Archer VR600 modelimizin ve iç ortamda dağıtım yapan tüm modem router, kablosuz router ve Access Point cihazlarımızın kablosuz iletim güçleri yasal olarak 2.4GHz için <20dBm(EIRP), 5GHz için, <23dBm(EIRP)'dir. dDi ile dBm farklı terimlerdir. Archer VR600 modelimizin anten kazancı 3x3 5dbi dual bant anten bulunmaktadır. Antenleri çıkarılabilir en fazla 8dbi ye kadar dual bant destekli antenler takabilirsiniz. 23dbi anten kazancı bulunmamaktadır. iç ortamların yapısal durumuna göre kablosuz modmelerin heryerden çekmesi için garanti veremyiz her yapının farklı bir geçirgenlik özelliği vardır. Kablosuz modemlerden verim alınmabilmesi için önerimiz imkan varsa modemi evin tam orta noktasına konumlandırılmasıdır. Konumlandırma yapılamıyorsa ilave çözüm cihazları olarak kablosuz ağ genişletici cihazların kullanılmasını tavsiye etmekteyiz.

Saygılarımızla,
    TP-Link Türkiye

• quote:

Orijinalden alıntı: eoktay

merhaba tp link türkiye,

Yaklaşık olarak 4 yıldır ttnet tarafından verilen "TP-Link TD-W9970" modemi kullanıyorum. Şu ana kadar herhangi bir arıza çıkarmadı. Ancak çekim mesafesinde hep sorunlar yaşadım. Bana yeni bir modem mi önerirsiniz yoksa sadece dağıtıcı alsam yeterli olur mu?

Not : İki türlü de model belirtirseniz ona göre sipariş vereceğim.

Teşekkürler.
    Merhabalar,

Öncelikle TP-Link ürünlerine göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı sizlere teşekkürlerimizi sunarız.
    Türkiye ve Avrupa ülkelerinde kablosuz stnadartlar kuralına göre yer alan kablosuz modem, router, access point vb iç ortam cihazların anten çıkış güçleri 100mw – 20dDm olarak belirlenmiştir. İç ortamlarda Kablosuz modemlerden verim almak için modemi evin tam orta noktasına konumlandırılmasını önermekteyiz. Farklı bölmeler veya daireler arasında her yapının farklı bir sinyal geçirgenliği olduğu için kablosuz sinyal paylaşımı için kesin çeker garantisi veremiyoruz. Çekim kapasitesinden ziyade artık günümüz teknolojisine uygun ileriye yönelik modem router ürünleri kullanımını tavsiye etmekteyiz. günümüzde artık taşınabilir wifi bağlantılı cihazların artıması ayrıca internet servis uygulamarı (youtube, netfilix, iptv) servislerinin artması ile birlikte modemlerde çoğunlukla donanımsal olarak performansa yönelik geliştirmler sağlanmaktadır. Archer VR400, Archer VR600, Archer VR2800 gibi modellerimizi tercih edebilirsiniz.

Çekim sorunu yaşanılan ortamlar için ilave çözüm ürünleri sunmaktayız.Modeme ilave olarak Menzil Genişletici (Range Extender), Powerline Adaptörler, Mesh teknolojisine sahip ürünleri öneriyoruyz. aşağıda yer alan linklerden ağ genişletme grubundaki ürünleri inceleyebilirsiniz.

Menzil Genişletici (Range Extender)
    TP-Link
    Range Extenderlar | TP-Link Türkiye
    https://www.tp-link.com/tr/products/list-10.html
    ürünleri bu linkten inceleyebilirsiniz.
    Powerline Adaptörler :
    TP-Link
    Powerline Adaptörler | TP-Link Türkiye
    https://www.tp-link.com/tr/products/list-18.html
    (elektrik hattı üzerinden internet taşıyan adaptörler kit modelleri)
    Mesh Teknolojisi - Deco serisi :https://www.tp-link.com/tr/home-networking/deco/ ürünlerini bu linkten inceleyebilirsiniz.

Bilgilerinize
    Saygılarımızla,
    TP-Link Türkiye

• quote:

Orijinalden alıntı: limonlusoda

MERHABALAR...

Tp-link Archer vR1200 model modem kullanıyorum. İlk kurulumunu yaptığımda misafir ağ oluşturmuştum. Wifi üzerinden oluşturduğum misafir ağa bağlanılabiliyor. Fakat cihazımın arayüzünden misafir ağ menüsü yok kapatmak istiyorum ama bir türlü o menüye ulaşamadım sebebi ne olabilir yardımcı olursanız memnun olurum iyi çalışmalar...

Merhabalar,

Archer VR1200 modelimiz globalde üretilen servis sağlayıcı ürünlerimizden olduğu için fiyat performas olarak ülkemizde satışına sunulmuştur. bazı menülerinde kısıtlamalar bulunmaktadır. yakın zamanda tüm menülerin aktifleştirilmesi için yazılım hgeliştirmesi sağlanacaktır. Misafir ağ özelliğini TP-Link'in mobil uygulması olan Tether uygulaması üzerinden yönetimini gerçekleştirebilirsiniz. Mobil Telefonunuza Tether uygulmasını yükleyerek Misafir ağı özelliğini kapat/aç işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Bilgilerinize,
    Saygılarımızla,
    TP-Link Türkiye

• quote:

Orijinalden alıntı: veradrake

Merhaba,

Evim 90 mt'2 ancak duvarlar çok kalın olduğundan (beton blok sanırım) sadece modemin olduğu salonda internet var ve salondan neredeyse çıkınca internet azalmakta.
    Superonline'nin 25 mbit sınırsız interneti var.

Çocuk odası ve yatak odamıza internetin ulaşması için sanıyorum powerline adaptör en rasyonel çözüm olacak diye düşünüyorum.
    Bu işlerden fazla anlamadığım için interet ve youtube'den araştırıyorum ama bir yere kadar oluyor haliyle.
    Superonline'nin modemine kablo ile (Ethernet) bağlayacağız sonrasında ise çekmeyen arka odada prize takacağız.İşlem bu kadar mı ? Çekmeyen odada da 25 mbit alabilecek miyim ?

Yardımcı olursanız sevinirim.
    Merhabalar,

Kablosuz çekim sorunu yaşanan ortamlar için önerimiz her zaman ana modemin evin tam orta bir noktasına konumlandırılmasıdır. yapısal durumlardan dolayı sinyal sorunları yaşanıyorsa ilave olarak ağ genişletme cihazları öneriyoruz. Yapınızın çok kalın olduğunu ilettiğinzden dolayı sizlere 2 seçenek sunabiliriz. 1.powerline adaptörler. Powerline adaptörler elektrik hattı üzerinden iletişim kurarak duvar prizinden duvar prizine (aynı fazda olmak şartıyla) interneti bir noktadan dipğer noktaya taşıyan ürünlerdir. Poweline adaptörler kit olarak satılmaktadır. bir tanesini modemin bulundu yerde duvar prizine takarak modemden bir kablo bağlantısı sağladıktan sonra diğer Wifi olan adaptörü sinyal almak istediğiniz noktaya takarak internet paylaşımını sağlayabilirsiniz. Powerline adaptörlerin artısı arada kablo çekilmiş gibi bir bağlantı performası sağlayabilmektedir. modeminizde 25mbps alt yapı hızı varsa diğer uç noktada bu hıza yakın değerler görebilirsiniz. Dezavantaj olarak Kullanılan elektrik hattı üzerinde güç ünitesinin fazla olması (çamaşır makinesi, buzdolabı, bulaşık makinesi, vb. ev elektroniği) cihazlar aynı anda aktif çalıştığında güç tüketiminin fazla olmasından dolayı kayıplar ve parazitlenmeler yaşanabilir. 25mbps internetiniz diğer uc noktada 5-10mbps aralığında kayıplar yaşanabilir.
    Bu tür ortamlarda AV1000 veya AV2000 modellerinin kullanılması transfer hızları daha iyi olduğu için bu modellerin tercih edilmesini tavsiye etmekteyiz. Model olarak TL-WPA7510 veya TL-WPA9610 Modellerini tercih edebilirsiniz.

bir diğer ürün çözüm cihazımız Deco ürünleridir. Deco ürünleri yine ihtiyaca yönelik 2li 3 lü paketler halinde satılmaktadır. Deco ürünlerimizde hibrit teknolojili (mesh veya powerline) destekli ürünümüzüde tercih edebilirsihniz.
    www.tp-link.com
    Arama Sonuçları | TP-Link
    https://www.tp-link.com/tr/search/?q=deco+p&t=product&s=
    linkten ürünleri inceleyebilirsiniz.

Saygılarımızla,
    TP-Link Türkiye

• TP-Link Türkiye kullanıcısına yanıt
    Uygulama da model desteği yok ama yönlendirdiği web sayfası üzerinden giriş yapıp hallettim. Umarım kısa zamanda stabil bir yazılım desteği gelir ilginize teşekkür ederim iyi çalışmalar...

• quote:

Orijinalden alıntı: ozcan_dk

Tblink 1200 vr cihazımı yeni aldım sık sık kopma sorunu yaşıyorum kurulum da bi sıkıntı olabilirmi uygulamada bu modelin kurulumunu göremedim cevap için şimdiden teşekkürler
    Merhabalar,

Wifi olarak kopma sorunları yaşıyorsanız aşağıda iletmiş olduğumuz resimdeki gibi arayüz ayarlarınızda 2.4GHz ve 5GHz ayarlarının yapılandırılmasını rica ederiz.

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN

Saygılarımızla,
    TP-Link Türkiye

• quote:

Orijinalden alıntı: abtani

TP- LİNK Model No. TD-W9970(TR) v2 modeme sahibim.Modem dışarıdan satın aldığım bir modem.TTNET internet sağlayıcısından hizmet almaktayım.Hattım Fiber destekli olsa da VDSL olarak kurulum yapamıyorum.(Kurulum sonrası ıp almıyor diyor TTNET.)Kurulumu Adsl_ttnet üzerinde yapıyorum,bu durumda sıkıntı yaşamıyorum.
    (Temel durum da :DSL Modülasyon Türü:ADSL_2plus Annex Türü:Annex A/L yazıyor.)
    En son yazılımı yükledim,yine olmadı.
    (Yazılım Sürümü:0.9.1 0.1 v0077.0 Build 160928 Rel.60688n Donanım Sürümü:TD-W9970(TR) v2 00000000)
    TTNET başvurumda sorun olmadığının,hattınızın VDSL destekliyor diyor.TP-LİNK çağrı merkezi ile görüşüyorum,onlar ile de kurulum yapıyoruz VDSL kurulum gerçekleşmiyor.
    Sorum şu:Hattım ile modemin uyumsuzluğu olabilirmi? Taahhüt sürem bitmekte,yeni kampanyada ki hızı bu durumda alamayacağımı belirttiler.Ne yapabilirim.
    Sanırım arada gözünüzden kaçtı.

• abtani A kullanıcısına yanıt
    Aynı cihazdan bende de var 9970. VDSL kullanıyorum sorun yok. Aynı şehirde olsaydık benim hattımda denerdik cihazınızı.
    Siz cihazı VDSL abonesi bir tanıdığınız da deneyin veya tam tersi Vdsl bir modemi sizin evde deneyin.

• Merhaba TP-Link Archer VR300 VDSL modeme sahibim, bu modemin 2.4 GHz anten sinyal gücü nedir? Ayrıca antene sarılı ince koruma bantının ya da kılıfının herhangi bir etkisi varmı? Ve birde 5 GHz bağlantı için kullanılan diğer 2 anteni 2.4 GHz için kullanabilir miyim? 5GHz bağlantıya şu anlık ihtiyaç duymuyorum.
  • VR600 modemim elime ulaştığında TD9970w modemim boşa çıkacak. Td9970w yi Router olarak kullanabilir miyim? Kurulum videosu yada metni nerden bulabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: TP-Link Türkiye

Merhabalar,

Çok katlı veya büyük mimari yapılarda internet wifi kapsam alanının artırılması ve kesintisiz Wifi bağlantısı sağlanması adına ilave çözüm olarak Deco set halinde satılan modelleri önermekteyiz. DECO ürünleri ile kesintisiz tüm noktalarda wifi bağlantısını sağlıklı bir şekilde sağlayabilirsiniz. Mesh mimarisi kablosuz köprüleme olarak gerçekleşir. Mesh'in anlamı cihazların birbirlerini kablosuz olarak körüleyerek kendi aralarında bağlantı kurmasıdır. sizin iletmiş olduğunuz her cihaza kablo çekme durumu Tüm cihazların Kablosuz SSID isim ve şifrelerini aynı yaparsanız Smart Roaming (Akıllı Dolaşım) özelliğini kullanrak her bir noktadan tek bir isim görebilir ve geçişlerde otomatik bağlantı sağlayabilirsiniz. bu şekilde Mesh gibi bir yapı olur sadece her cihazda kablo bağlantısı olduğu için topolojiniz mesh değil AP bağlantısı olarak gerçekleşir.
    Deco ları kablosuz olarak kullanmak isteseydiniz. bir tanesi muhakkak modeminize kablolu bağlı olmak zorundadır. diğerleri kablosuz olarak 1.ünite ile haberleşmektedir.

Bilgilerinize,
    Saygılarımızla,

Alıntıları Göster
    Cevap için teşekkürler. Belirttigim yapıda; her odada girişteki modemden dağıtılan ethernet bağlantısı var. Bu durumda sizin onerebileceginiz başka bir tplink urunu var mı? Direk etherneti bağlayıp, kablosuz ag oluşturabileceğim. 3 lü paket gibi daha farklı ürünler?

• quote:

Orijinalden alıntı: namelesss

Cevap için teşekkürler. Belirttigim yapıda; her odada girişteki modemden dağıtılan ethernet bağlantısı var. Bu durumda sizin onerebileceginiz başka bir tplink urunu var mı? Direk etherneti bağlayıp, kablosuz ag oluşturabileceğim. 3 lü paket gibi daha farklı ürünler?

Alıntıları Göster
    Merhabalar,

hızlı dolaşım desteği olan set halinde satılan ürünlerimiz Deco ürünleridir. birde Tavan/Duvar montajlı EAP serisi Access Point ürünlerimiz bulunmaktadır. yanlız bu ürünler set halide satılmamaktadır. tekli olarak satışları yapılmaktadır. Model olarak EAP225 modelini kullanabilirsiniz.https://www.tp-link.com/tr/business-networking/ceiling-mount-ap/eap225/ linkten ürünü imceleyebilirsiniz.

Saygılarımızla,
    TP-Link Türkiye

• quote:

Orijinalden alıntı: abtani

Sanırım arada gözünüzden kaçtı.

Alıntıları Göster
    Merhabalar,

Kurulum sırasında modemde otoamtik DSL standartını algılama özelliği bulunmaktadır. Modeminize hattınızı bağlamadan VDSL profili kurulumu yaparak sonrasında hattınızı tekrar takıp dsl bağlantınızı kontrol edebilirmisiniz. sorunun devamı halinde cihaz yanından 0850 724 44 88 nolu modem destek hattımızı aramanızı rica ederiz. Uzamn ekiplerimiz kontrol ederek durum hakkında sizlere bilgilendirme sağlayabilirler.

Saygılarımızla,
    TP-Link Türkiye

• quote:

Orijinalden alıntı: Tubalingo

VR600 modemim elime ulaştığında TD9970w modemim boşa çıkacak. Td9970w yi Router olarak kullanabilir miyim? Kurulum videosu yada metni nerden bulabilirim?
    Merhabalar,

Archer VR600 modeminizden TD-W9970 modeminize kablo çekip 2.bir AP cihazı gibi kullanmak isterseniz. aşağıda iletmiş oldupumuz resimdeki ayar yapmanız yeterlidir. TD-W9970 modemin ip adresini 192.168.1.2 yaparak DHCP özelliğini kapattığınızda cihaz AP olarak çalışacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: TP-Link Türkiye

Merhabalar,

Kurulum sırasında modemde otoamtik DSL standartını algılama özelliği bulunmaktadır. Modeminize hattınızı bağlamadan VDSL profili kurulumu yaparak sonrasında hattınızı tekrar takıp dsl bağlantınızı kontrol edebilirmisiniz. sorunun devamı halinde cihaz yanından 0850 724 44 88 nolu modem destek hattımızı aramanızı rica ederiz. Uzamn ekiplerimiz kontrol ederek durum hakkında sizlere bilgilendirme sağlayabilirler.

Saygılarımızla,
    TP-Link Türkiye

Alıntıları Göster

dediklerinizi yaptım,aynı sorunları yaşadım.Destek hattınız ile de kurulum yapmıştık olmadı.Artık TTNET den kendilerinin modem ile gelip deneme yapmasını istedim.Bağlandı,internet erişimi yok diyor(kablolu yada kablosuz aynı durum).ADSL üzerinden kurulum yaptığımda hiç bir sorun yaşamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abtani -- 21 Nisan 2020; 16:46:29 >

• 
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.