Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.811
Cevap
96
Favori
300.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tplink wr841 Router da, mac filtreleme ile wpa2 şeklinde güvenliği sağlıyorum, mac adresi olmayanlar ağa giremiyor , başka bir kısıtlama , ip rezervasyonu, el ile ip atama , kullandığım cihazlara ip atama gibi hiç bir şey yapmadım.

Arp List te bulunan cihazları görüyorum ve del tuşuyla silmeme rağmen , routere restart yapmama rağmen , kullandığım cihazlara restart yapmama rağmen , kullandığım cihazlara release ve renew komutlarıyla sıfırlamama rağmen, kullandığım cihazlara router hep aynı ip yi veriyor, örneğin telefon 192.168.0.100 ise bu işlemleri yapıp herşeyi restart yapmama rağmen yine aynı ip adresini alıyor, Bunun sebebi nedir? Üst mesajda dediğim gibi sadece mac filtreleme yaptım ve mac filtrelemele 192.168.0.100 numaralı ip adresini alan cihaz ilk sırada da değil, ilk sırada olsa diyeceğim ki ilk sırada olduğundan ilk ip adresini alıyor. Yardımcı olurmusunuz
  • merhaba bende tplink td8961 n modem var geçengün yavaşladı sabahtan öğleye kadar internete girilemedi bu günde birden yavaşladı sonra modem üzerindeki tüm ışıklar sürekli yanıp söndü daha sonra kapattım bekledim sonra açtım düzeldi acaba modemde sorunmu var bi daha böyle hatalar yaparmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reisssss -- 15 Haziran 2016; 18:33:26 >
  • Tplink TD9970 modemini aldım misafir hesabının hızını sınırlamak istiyorum nasıl yapabilirim
  • Sayın TP-Link,

Aradığım desteği Amerika TP-LINK Support Center'dan alabildim. Modemimde WPS butonu olmadığı için "How do I configure the wireless settings on the Powerline Extender if there is no WPS button on my router?" başlığını kullanmamı söylediler. Buradaki yönlendirme talebimi karşıladı. Bilginiz olsun.

Teşekkür ederim USA TP-LINK Support Center
  • TP LİNK

W8901G modemim var arayüz güncelemesi yaparken yanlış bir şey oldu galiba modemin sadece power ışığı yanıyor Teknik servise yollayacağım da acaba teknik servise nasıl yollayabilirim aydınlatırsanız sevinirim. Müşteri hizmetleri ile görüştüm garantisi bitmiş ürünlere bakmıyoruz dediler böyle bir şey olamaz parası ile tamir istiyorum. Geri dönüşünüzü bekliyorum
  • Selam. Köprü yaparken ille de abcdef ve 0-9 mu kullanmamız gerekiyor. Yani ,örnek birey112 gibi bir şifreleme yapamaz mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _ahmet_ kullanıcısına yanıt
    cihazı reset tuşunu kullanarak veya arayüzden resetlemeyi deneyin.
  • birey112 B kullanıcısına yanıt
    kullandığınız cihazın özelliğine göre değişir. köprü yaptığınız modemin şifrelemesi destekliyorsa istediğniz şifreyi girebilirsiniz.
  • lodos denizcisi kullanıcısına yanıt
    Mesajımda da belirttiğim gibi "Arp List te bulunan cihazları görüyorum ve del tuşuyla silmeme rağmen , routere restart yapmama rağmen , kullandığım cihazlara restart yapmama rağmen" denilenleri yaptım , ancak neden routerin cihazlara aynı ip yi tekrar tekrar verdiği sorununu bir türlü çözemedim, yinede ilginiz için teşekkürler,

Konuda bu arada siz sorun tplink cevaplamasın! olsa daha iyi olurmuş.
    hocam yanlış anlamışsan düzeltin. restart yapıyorum derken router ı yeniden başlattığınızı anlıyorum. yeniden başlattığınızda router daki ayarlar silinmez.
    eğer router ı resetlerseniz ilk aldığınızdaki ayarlara geri dönmüş olur ve bağlantı kurmuş olduğunuz cihazlarla ilk kez bağlantı kuruyormuş gibi davranır. yani daha önce vermiş olduğu ip yi hatırlamaz.
    diyelim ki resetlediniz ve sorun düzeldi. daha sonra bağlanan cihazlara yine aynı ip leri vermeye başlarsa dynamic ip atamada sıkıntı var demektir.
    en olmadı firmware yazlımını yeniden yükleyin derim.
    kolay gelsin.
  • Fabrika ayarına döndürerek yine aynı ip adresini veriyor. Dhcp açık , herşey otomatik , ek olarak tek yaptığım wifi için izinli cihazlar olarak mac adresleri eklemek
    _ahmet_ merhaba,

Aynı zamanda sorunuzu bizlere mail üzerinden de iletmiş olduğunuzu görmekteyiz. Sorularınıza mail üzerinden yardımcı olunacaktır.
  • lodos denizcisi kullanıcısına yanıt
    Tplink 8960n ana modem,airties rt206 yan olacak şekilde, yanlız rt206 ttnet in verdiği...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reisssss kullanıcısına yanıt
    reisssss merhaba,

Bu problem anlık olarak hattınızda veya cihazda bir problem oluşmuş olabilir. Şu aşamada bu problemi tekrar yapıp yapmayacağı önemli. Problemi tekrarlaması halinde öncelikle hattınızı kontrol ettirebilirsiniz, sonrasında problem modemde ise gerekli kontrolleride sağlayabiliriz.
  • _Vengeance_ kullanıcısına yanıt
    _Vengeance_ merhaba,

TP-LINK ürünlerinde, ürünler arızalandığı takdirde teknik serviste tamir işlemi görmemektedir, ürünlerin birebir değişimleri yapılır. Bu noktada ise teknik serviste ücretli bir tamir işlemi söz konusu olmuyor ne yazık ki. Garantisi bitmiş bir ürün için ise serviste işlem yapamıyoruz.

TD-W8901G ise oldukça eski bir teknoloji olarak herhangi bir özel serviste bile ücretli işleme vereceğiniz ücretler dahalinde daha yeni teknolojiye sahip olan modelleri sıfır olarak satın alabilirsiniz.
    birey112 merhaba,

Airties RT206 model numaralı ürünü access point olarak kullanmak istiyorsanız bu modelin desteklediği şifreleme türü ne ise ona göre kurulum yapmanız gerekiyor. Modem tarafında herhangi bir özel ayar veya desteklediği bir özel şifreleme turu bulunmamaktadır.
  • Entelektüel Ayı kullanıcısına yanıt
    Entelektüel Ayı merhaba,

Bizlere özel mesaj olarak mail adresinizi iletebilir misiniz ? Bu konu hakkında sizlere bir doküman yönlendireceğiz. Dokümanda ki talimatları uygulayarak kontrol edebilirsiniz.
  • çok sagol tp link sorunun dün degil önceki gün türkiye geneli internetin gitmesinden kaynaklanıyormuş hayatımda ilk defa böyle arıza ile karşılaştım ve bütün ışıklar hiç durmadan yanıp sönünce modemin bozuldugunu sandım ama iki gündür kullanıyorum hiç bir sorun yok. çok teşekkür ederim cevaplarınız ve yardımlarınız için gerçekten tp link olarak ürün ve müşteri hizmetleri konusunda çok memnun kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reisssss -- 17 Haziran 2016; 16:32:42 >
    bildiğim kadarıylal rt206 wpa2 destekliyor. köprü yaptığınız için ana modem şifreleme türü ne kullanıyorsa onu kullanmanız gerekiyor. ana modemi wpa2 türünde şifreleme seçip istediğiniz karaterleri şifreye yazabilirsiniz. rt206 modem ile aranızda bir köprü olacağı için yine aynı şifre ile bağlantı kuracaksınız. dolayısıyla rt206 köprü modunda wpa2 destekliyorsa istediğiniz tarzda şifre oluşturabilirsiniz.
  • Merhaba,

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN

Resimdeki gibi bir yapım var sol tarafta hiç bir sıkıntım yok cihazların iplerini statik yaptım dhcpleri kapattım tek dhcp modem üzerinde

sağ taraf nedense bazen kilitleniyor doğal olarak switch sonra ana switch kilitleniyor oda modemi kilitliyor derken tüm ortam patlıyor switchleri sonra modemi resetlediğim zamanlar düzeliyor.Sorun neden kaynaklanıyor olabilir ?

switchler unmanagent ve başka switchler takarak her birini test ettim gene devam ediyor.

Modemde log kayıdına sürekli şöyle bir uyarı düşüyor, bulduğum çözüme göre modem arayüzünden Network > Lan > Enable IGMP Snooping devre dışı bıraktım fakat uyarı devam ediyor

IGMP Warning V2 igmp router occured! Not matching ours V3.

• 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.