Şimdi Ara

Siz siz olun dişlerinize iyi bakın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süre şişme ve iltihap yapan dişimi haftaya çektireceğim. Maalesef kurtarılacak bir tarafı kalmamış. İmplant veya köprü yapılacak. Dişlerinize iyi bakın arkadaşlar düzenli olarak doktora gidin bakımını aksatmayın. Daha önce gittiğim doktorun(Çapa tıp fakültesi öğrencileri) yanlış tedavisi yüzünden dişimi kaybettin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birazda genetik be usta. Mesela benim arkadaşım asla dişlerini fırçalamaz , asitli içecek çok içer aynı şekilde şekerde tüketir ama adamın dişleri inci gibi hiç bir çürük yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 21 Ekim 2019; 15:48:25 >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    aynı ben

ben 2-3 günde bir fırçalarım ne ağrır ne de çürür
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Genetik hocam ailede herkes çok çekti dişten. Ama kimse öğretmedi

• benim üst dişlerin hepsi eridi. 6bine bembeyaz zirkonyum olacak üst çenem. bakmakla uğraşmayın
  • Yaş kaç peki hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SelmanTatarOğlu kullanıcısına yanıt
    25. Bu Yaşta bir sürü problem bıktım valla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dikkatli Olun Arkadaşlar
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim ust 2 diş gidik sigara yuzunden

• Şundan dolayı sordum hocam alkol sigara vs varmı bu yaşta normal değil ama. Birde bu diş ırsi gibi ya anne baba da varmı erken yaşta dış sıkıntısı yaşayan

• SelmanTatarOğlu kullanıcısına yanıt
    Sigara alkol yok tamamen genetik ve ailenin üstüne düşmemesinden kaynaklanan birşey.

• Sırf şu Dişçi koltuğu yüzünden. 2-3 Günde bir Fırçalarım..
    Tuz -şeker- asitli içecekler hepsini bıraktım.. İki çürük var son ana kadar bekliyorum.1 sefer diş çektirdim, onda da 2 morfin vur dedim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 lik dişim çıkıyor randevu aldım gelecek ayın 1 ine en erken olarak verdi. O güne kadar umarım ağrı yapmaz.
  • iyi bakın valla yoksa ileride pişman olursunuz. bir dişim var kırıldı çok bir şeyi kalmadı arada iltihap falan yapıyor ama öyle bir ağrıyor ki o zamanlar anlatamam. resmen diş etime elektrik veriliyormuş gibi. ilk olduğunda ağrıdan yere kapaklanıp ağlamıştım artık. normalde bir yerim ağrısa uyurum geçer mantalitesiyle yaşıyorum ama uyutmuyor da namussuz. bir böbrek iki diş çok fena ağrılar
  • Aynen bende dişlerden çekmiş biriyim. Zirkon yaptırdım 1 senedir memnunum çok şükür

• kangaetemo kullanıcısına yanıt
    Hocam o iltihap çene kemiğine kadar gidip çürütüyor fazla bekletme git çektir sonra çeneni eline verirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: fuwafuwaboy

Hocam o iltihap çene kemiğine kadar gidip çürütüyor fazla bekletme git çektir sonra çeneni eline verirler.
    sigorta yoktu gidememiştim ama gideceğim yakında. bir daha öyle ağrı olursa castaway'de tom hanks'in çıkardığı gibi çıkarırım dişimi muhtemelen
  • Dişler hakkında aşırı bilgisizim. Kaç azı kaç köpek dişi var falan onları bile bilmem.

Günde çoğu zaman 1 nadiren 2 kez fırçalarım, başka da bir şey yapmam umarım yeterlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Birazda genetik be usta. Mesela benim arkadaşım asla dişlerini fırçalamaz , asitli içecek çok içer aynı şekilde şekerde tüketir ama adamın dişleri inci gibi hiç bir çürük yok
    Kesinlikle böyle.Hatta bizzat 2 tane doktor bana bunu söyledi.Ben dişlerime çok iyi bakarım,asitli içmem,diş ipi kullanırım yemekten sonra mutlaka fırçalarım ama her sene doldu yaptırıyorum dişlerim durmadan çürüyor.24 tane dolgu var ağzımda.
    Doktorum abisinin hiç diş fırçalamamasına rağmen dolgusu olmadığını ama kendisinin diş hekimi olmasına rağmen 5-6 dolgusunu olduğunu söyledi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.