Şimdi Ara

2. sefer mezuna kalanlar fotoğraflarınıza dikkat edin ben ettim siz etmeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. konu sadece 2. sefer mezuna kalanları ilgilendiriyor. [lise 4 bitince tekrar sınava girdiğinizde fotoğrafı okul çekiyor problem yok]

ancak ikinci sefer değiştirilemiyor muhtemelen 2018-2019 hatası verir size bana 2017 ye kadar geçerlilik vermişti. kafayı taktım ulan dedim yav dedim of puf ya sınavda problem çıkarsa dedim son 3 ay kala akrabalara diyorum bana benziyor mu tabi benzıyor anneme diyorum babama diyorum evet diyorlar. Fotoğrafta çok zayıftım o an değildim ve sakallarım vardı. Okula gittim ösym dilekce yaz dediler yazdım bir adet vesikalık istediler gonderdım kabul edilmedi icim rahatladı. sınav günü geldi. oturdum sınava sınavın ortasında hoca 5 defa yanıma dikildi kimliğime baktı kulağıma eğildi fotoğraftakini sana benzetemedim çıkışta polise ifade vereceksin. Haydaaaaaa bütün sınavım bok gibi geçti ama gene mükemmel derece yaptım:( eğer sizi etkileyecekse bu durum şimdiden halledin fotoğrafı vs

• Allah Allah fotoğrafta tavuklu makarnayı nasıl anlayamadılar sanırım fiyonktun sınavda burgu oldun ondandır sıkma canını

Sınavdan önce tavuk sote olup sınava ızgara olarak girmişseniz ondanda anlaşılamamışsınızdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lahmacun Efendisi -- 20 Ağustos 2015; 1:13:04 >
  • Ben bu yıl kısa saçlıydım gelecek yıl uzun saçlı olacağım, ondan da dert olmaz heralde. Kızım çok farkediyor kısa saç uzun saç.
  • Mourinhology kullanıcısına yanıt
    http://www.sabah.com.tr/yasam/2014/07/07/sacini-boyatti-ogretmen-olma-hayali-suya-dustu

oku. ne yap et eski haline dön.
  • Tavuklumakarna T kullanıcısına yanıt
    nein daha kısa saça dönmem. resmi değiştirtirim.
  • ben bu yıl ilk kez girdim. tekrar hazırlanıcam. fotoğraf geçerlilik tarihi 2019 yazıyor. değiştiremez miyim ?
  • Hocam senin toplam kaç kişiliğin var her konunda ayrı bi olasın niye burda trollüyorsun habire ciddi konu açtıysanki sanmıyorum bi konuda karar ver...

Özet : Yes Troll No Güven

bu arada senin konulara cevap atmak bi hobi oldu bende arada karşılık versen iyi olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mourinhology kullanıcısına yanıt
    Fotoğrafının geçerlilik tarihi yazıyor onun dışında fotoğrafını değiştiremezsin istersen kralın kızı ol:') heyecan dolu bir sınav seni bekliyor
  • Su trollu ciddi sanacak arkadaslara ithafen; 2014 ygs fotografim 3 numara sac ile cekildi. Sonra benim sac oldu omuzlarima kadar. İcime kurt dustu. TC KİMLİK FOTOGRAGİMİ yeniledim. Ve 2015 de tekrar sinava girdim. Hicbir sey de olmadi. Lys ye de upuzun sacla girdim. Yeter ki kimlikteki size benzesin. Bu vasifsizida dinlemeyin. Adamin iq tek basamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-17CD93028 -- 20 Ağustos 2015; 3:26:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavuklumakarna T kullanıcısına yanıt
    Olay 2012 + sac boyama. Sanal bir ortam dahi olsa kendini insanlara vasifsiz, rezil, kalitesiz gostermek hic sana koymuyor mu? Garip. Boyle karaktersiz yasayabiliyor musun? Actigin konulari yazdigin entryleri okuyorum. Her ne kadar troll dahi olsan bu karaktersizlik senin genlerine islemis. Hucrelerinde geziyor. Diplerde bir yerlerde. Asla kaliteli olamayacaksin, im sorry loser.

• But

[19 Ekim 2015; tarihine dek bölüme mesaj atamaz]

Burada trollük bir durum yok olanı söylüyorum. üstelik kanıtlarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

Kimlikteki foto mu onemli? İlk sene daha kimlikteki foto 7 sene onceki halim.

OSYM deki resmin onemli.Cunku Sinavi gorevlisi sen sinifa girdiginde hem Senin yuzune hem de sinav giris belgesindeki en saginda bulunan kisinin yuzune bakiyor,ikisini eslestiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adaletiseveninsan -- 20 Ağustos 2015; 11:07:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.