Sanırım Duvar Boyanmış... Her zaman arabayı park ettiğim yer. Komşumun kapısı ve aram gayet iyi kendisi ile. Sabah görünce şok oldum, boya sıçramış gibi ama parmağımla silince geçiyor. Yorumlarınızı merak ediyorum. ![]() ![]() |
Siz Olsanız Nasıl Tepki Verirdiniz?

-
-
Fotoğraftan gördüğüm kadarı ile ya kireç ya da su bazlı boya.
Köpüklü bir yıkama ile pırıl pırıl olur.
Sebebine gelince; Bildiğin araba yıkama fırçası ile duvara sürülmeye çalışılmış. Bu esnada mikro damlacıklar sıçramış.
Durumu fark edince boyama işlemine son verip araba oradan gidince devam ederim diye düşünmüş olabilir.
Bir diğer senaryo ise, arabanı benim duvarımın önüne çekme babında sana bir mesaj veriyor olabilir.
El netice insanlar konuşa konuşa anlaşır. Çözülemeyecek bir sorun olduğunu düşünmüyorum. İyi düşünün iyi olsun.
-
hanı aramız iyi ya komşum, sıçradığını görünce keşke arayıp aracı çekmem için uyarsaydınız demekte fayda var. boyanın çıkabilir olması bu kadar vurdumduymaz olmayı gerektirmez.
-
Elinizle daha fazla dokunmayın ve direkt sünger-fırça vurmayın. Dış cephe boyaları kumlu bir yapıda olur. Sonra darma duman olur araba. Tazyikli su ile bunları iyice dökün, sonra yıkayın. Komşu ile de görüşün "Madem boyayacaktınız keşke haber verseydiniz" diye. Aracınızı da daha müsait bir yer varsa oraya koyun. Böyle vurdumduymaz kişilerin orada daha başka sıkıntılar da yaşayabilirsiniz.
-
boya değil kirece benziyor,boya olsa çıkmazdı
belki de adam o an dalgınlıkla yaparken arabaya bakmadı bile,sonradan farketmiş olabilir
-
Aradım kendisini 1 metre uzağına yola dökmüş, senin arabaya geldimi diyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: pirlantacocukAradım kendisini 1 metre uzağına yola dökmüş, senin arabaya geldimi diyor
Hocam aynı olay benim başıma geldi, nispeten uzakta ki inşaattan rüzgar nedeniyle aracıma boydan boya her tarafı boya sıçramış, maalesef yıkama ile çıkmadı. Oto boyacı "Sentetik Tiner" ile çıkarttı "Sentetik Tiner Boyaya zarar vermez" Aklınızda bulunsun.
-
2 damla sıçrasa neyse dersin de bunu herhangi bir gözün görmeme ihtimali yok.
-
Eğer kireç ise, ıslakken pek belli olmuyor kuruyunca beyazlaşıyor. Belki fark etmemiştir.
-
bende sanayide ilerlerken, boyacı bi dükkanın önünden geçiyodum. adam boya hortumunu düzeltcem diye sanki su hortumu düzeltir gibi bir anda asılıp, sağa sola sallamaya başladı. benim arabaya geldi. yeşil araba, mavi oldu sağ tarafı. gittim hemen yıkadım iyice sildim, zar zor geçirdim.
-
Telefon numaranıZ varsa arardım, komşum arabanı bir Çek derdim.
ben olsam Selamı sabahı keserdim.
bunlardan kimseye fayda gelmez
geçmiş olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgarip2019 -- 1 Temmuz 2021; 19:11:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X