Şimdi Ara

Siz olsanız hangi model arabaya yönelirdiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam. Almanya'da araba bakıyorum. Bütçem en fazla 10-12bin euro.

Buralarda bu fiyatlara 2017 model üstü, 75.000 kilometreye kadar hep aşağıdaki modeller çıkıyor. Artık kafamda net 1-2 model belirlemek istiyorum ve onlarla devam etmek istiyorum böyle çok kafam karışıyor.

Amacım belli; motoru sorunsuz bilinen modellerden olsun, fazla yakmasın, masraf çıkartmasın, yolda da çok süründürmesin birkaç sene kullanayım sonra satayım.

Hangi modellere yoğunlaşayım?

Ford Fiesta, Seat Ibıza, Hyundai i20, Kia Picanto, Skoda Fabia, Kia Ceed

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • O fiyatlara hibrit Corolla alabilirsiniz sanıyorum.

Bizede ss atarsan sevinirim 2.el piyasası orada nasıl merak ediyorum.

• Almanya özelinde, Alman grubuna bakmakta fayda var. VW Polo vs. olabilir. Ama o fiyatlara belki sıfır bile zorlanabilir hocam, yanlış hatırlamıyorsam Sanderoların sıfırları 13-14.000 euro civarındaydı.

Dacia Duster 1.0 ECO-G Comfort
  • 12 bin avroya 0 araba almak varken 10 yaşında araba almak,hem de Almanya'da

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

yok hocam nerede pahalı o model.

İkinci el bir bayi var aşağıdan bakabilirsiniz fiyatlara

https://www.autohero.com/de/v1/search/?utm_expid=.K9ar0SHAJujDu0A6hG811y.0

Polonya'da bakmıştım ben fiyatlar yaklaşık aynı diye ama 12000EUR yerine 15000EUR karşılığını yazmışım limit olarak. En sorunsuz hibrit Toyota'lar olur diye düşünüyorum fakat Corolla için bütçeyi yükseltmek lazım biraz.

Hibrit Yaris'ler var sizin bütçenize, sahibinden bakarsanız biraz daha seçenek çıkar karşınıza muhtemelen. Otoban hızlarında pek rahat ettirmez ama listedeki diğer arabalardan daha kötü de olmaz. BU bütçelerde Avrupa'da başka arabaların riskine girmezdim açıkçası ben.

SİGORTA TOWER - Whatsapp: 05056840705

ONLARCA FORUMCU MUTLU MÜŞTERİ KONU LİNKİMİZDE...

AYRICA AYIN İLK GÜNÜNE ÖZEL ALLİANZ KASKODA NET %30 İNDİRİM FIRSATI!

FORUM KONUMUZ...
  • Vay be alamanya hayali kuranların gözleri yaşlandı. Az yaksın, sanayide sürünmeyeyim bu lafları tr için kullanırdık. Neyse..

Almanyada almanya üretimi araç alınır. İ20 diyenler gerçekten kafa buluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evden işe gitmelik yakın mesafe marketlik arıyorsan milletin 2.el hurdasını alma derim, tüvden geçme riski bulunan araçlar.. misler gibi 6000 eur teşvik var 2026 model 0 km 19.900 eur a renault twingo (27,5kw) alırsan sana gelecek 13.990 a.. kışın 100 miles , bahar ve yazın 150 miles görürsün bunla

Dediğin o araçları artık ustalar sever..

electrive.net
    Renault Twingo Evolution ab 19.990 Euro bestellbar - electrive.net
    https://www.electrive.net/2026/02/10/renault-twingo-evolution-ab-19-990-euro-bestellbar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WDStyle -- 18 Şubat 2026; 2:20:46 >

Orijinalden alıntı: ma mi

linkte astra k gördüm. düşünebilirsiniz. iyi arabadır. elbette ki almadan önce ekspertiz yaptırın.

almanyada bu araba almadan önce ekspertiz olayı var mı onu hiç bilmiyorum ya  

başladı mı hocam bu kampanya direkt net indirim mi var? çünkü benim buna bütçem yetmiyor

evet burada 1-2 arkadaşa sordum direkt VAG grubu al hiç diğerlerine bulaşma alman arabaları hep piyasası daha iyi olur dedi. bütçeme de uygun fabia, ibiza, polo, leon gördüm biraz onları araştıracağım.

6000eur teşvik mayıs 2026 da kayıtlara açılacak ve bazı şartları da var.. Eğer geçici ayağı yerden kessin dersen bence o kadar para verme Mercedes A150 al W169 kasa 4500 5000 eura tertemiz bulursun, mercedesin korozyon dayanaımı daha iyi kalan parayı da at değerlensin gold, silver vs, asıl alacağın arabaya daha hızlı yaklaştırır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WDStyle -- 18 Şubat 2026; 23:29:55 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.