Şimdi Ara

Siz olsanız böyle biyerde yaşarmıydınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

(En Son Oy Tarihi: 31.5.2018)
Giriş
  • Türkiyede de böyle prefabik bir mahalle (Amerikan filmlerindeki müstakil evler gibi ) olsa fiyatı makul olsa alırmıydınız cevabınızı üstteki ankete veriniz .Eğer cevabınız hayır ise nedenini de belirtirseniz sevinirim

Siz olsanız böyle biyerde yaşarmıydınız ? Siz olsanız böyle biyerde yaşarmıydınız ? Siz olsanız böyle biyerde yaşarmıydınız ?

• evimiz dublex ama amerikan filmlerindeki ev türlerine özeniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır, şehrin göbeğindeki bir apartman dairesini tercih derim.

İlk hayır oyuda ben verdim hayırlı olsun bu arada

• Şu tür evler favorim

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Todd

Hayır, şehrin göbeğindeki bir apartman dairesini tercih derim.

İlk hayır oyuda ben verdim hayırlı olsun bu arada

• Kesinlikle isterdim, şehir hayatı kadar berbat bir şey yok.
  • amerikan tarzı müstakil, dubleks evlere bayılıyorum, türkler bi dubleks ev yapıyor sanki 2 tane altlı üstlü daire var,

gerçekten ev mimarisinde halk bazında kötü, normal vatandaşlar olarak dairelere sıkışmış durumdayız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunlara banliyö deniyor. Amerika'da gayet dandik bulunuyor bu tip yerler. Amerika'da dandik bulunan o yerin Türkiye versiyonu mu? Allah korusun kardeş. Hayır dememin bir diğer sebebide City-life'a olan hayranlığım.
  • İnternet altyapısı iyiyse neden olmasın.
  • [b

Şehire daha yakın olması lazım, hatta bir şehrin ana caddesinin ortasından bir apartman dairesi almak isterdim.]
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Şu tür evler favorim

bir akrabam birebir aynı tür evde yaşıyor (amerikada) arkasında havuzu var göl kenarı fotoyu görünce aşırı benzer geldi
  • Kesinlikle evet hayır diyenleri anlamıyorum bu ne ya birbirine girmiş binalar şu amerikan tipi evlere bakın oh ne güzel boş alan buraya bakın oraya bakın
  • evet,ama şehirleri ve mahalleler planlı olacak ABD deki gibi,evler birbirine yapışık olmadan arada belli mesafe,her evin önü yeşillik olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisseq

quote:

Şu tür evler favorim

bir akrabam birebir aynı tür evde yaşıyor (amerikada) arkasında havuzu var göl kenarı fotoyu görünce aşırı benzer geldi

Fotoğraflara bakdımda şehrin alt yapısı yok (yani yağmur suyunun gideceği kanallar yok ) yağmur yağınca bu su nereye gidiyor su felan birikmiyormu ?

edit:Akram yaşıyor demişsin belki bilirsin diye sordum

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmovies

quote:

quote:

Şu tür evler favorim

Fotoğraflara bakdımda şehrin alt yapısı yok (yani yağmur suyunun gideceği kanallar yok ) yağmur yağınca bu su nereye gidiyor su felan birikmiyormu ?

bizimkilerde yol kenarlarında delikler vb. vardı kanalizasyon sanırım birde çok yağmur ve kar yağıyor vardır diye düşünüyorum

birde benim dediğim site gibiydi yol yapmışlar boydan boya karşılıklı böyle evlerden var herkesin bahçesi falan var

• ivet çok iyi bir insanla

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkmovies

quote:

quote:

Şu tür evler favorim

bizimkilerde yol kenarlarında delikler vb. vardı kanalizasyon sanırım birde çok yağmur ve kar yağıyor vardır diye düşünüyorum

birde benim dediğim site gibiydi yol yapmışlar boydan boya karşılıklı böyle evlerden var herkesin bahçesi falan var

çok saolun beni aydınlattığınız için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.