Şimdi Ara

siz klimasız sıfır araba alırmıydınız.vatandaş aldı! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
1
Favori
9.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu devirde, özellikle bu istanbul trafiğinde klimasız aracamı binilir ya.Hiç alma arabayı daha iyi
  • Amcayi yaz ayinda Antalya`ya bekleriz :)
  • Gereksiz aksesuara para ödemek şöyle olur:

Focus istiyorum, baz istiyorum, alaşım jant istiyorum.

Veya baza sunroof istiyorum. Bir arkadaşım sunroof hastası. Klima kullanmaz. Sunroof varsa o sunroof kapanmaz... İstiyor adam. Kullanıyor çünkü. Baz sunrooflu araba yok. Sunroof istersen kol dayamasına kadar dolu geliyor araba...

Bana göre ABS, Airbag, Klima vazgeçilmezdir.

- Cruise Control
    - Çif bölgeli otomatik klima
    - Müzik seti
    - Soğutmalı Torpido
    - Elektronik el freni
    - Hill holder

ise lüzumsuzdur. Özellikle Hill holder ve elektronik el frenine alerjim var. Müzik setini de ne olsa sökeceğim. O yüzden lüzumsuzdur.

Olursa güzel olur diyeceklerim:
    - Vücudu saran spor koltuklar.
    - Yarım deri / tam deri koltuk.
    - ESP (devredışı bırakılabiliyorsa)
    - Koltuk ısıtma
    - Katlanır ayna
    - Teleskopik direksiyon
    - Otomatik yükseklik ayarlı Xenon far. (tercihen adaptif)
    - Alaşım jant
    - Deri direksiyon
    - Deri vites topuzu (veya dizayna göre kolu)

Olsa da olur, olmasa da diyeceklerim:
    - Kol dayama
    - Sunroof
    - Tuşlu marş basma ve/veya start stop
    - dijital klima
    - Gözlük koyma kabı gibi sağda solda cepler, gözler
    - Elektrikli ayarlanan hafızalı koltuklar
    - Arabanın dışındaki süslemeler, Nikelajlar
    - Tam boy stepne (birşey olsun da, bisiklet veya tam boy farketmez bana)

• otomatik kararan iç dikiz aynası olsun yeter,

apaçilerin saçma sapan zenon takıntıları yüzünden istiyorum otomatik kararan iç dikiz aynasını

ne klima ne stepne lazım değil.
  • Çift bögeli sıcaklık kontrollü klima standart olmalı eğer klima olacaksa.
    4 bölgeli olsa zaten araba cennet olur.

Farkını bilmeyen anlamaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

Çift bögeli sıcaklık kontrollü klima standart olmalı eğer klima olacaksa.
    4 bölgeli olsa zaten araba cennet olur.

Farkını bilmeyen anlamaz...

+1
  • abs olmazsa olmazımdır benim..
    kaç defa hayatımı kurtardı
  • Valla ben aracımın klima borularını klima motorunu söktürdüm çıkardım.10 kg yakın yapıyor az bi ağırlık değil.+ moturda baya zorluyordu... Arka camdaki silecek tertibatınıda söktürdüm motoru ile beraber... Bagajdaki lastik dahil araç içindeki bütün ıvızırları cıkarttım.. herlade bi 25-30 kg atmısımdır rahat baya fark ediyor performansta..
  • Benim eniştem de 2008 yılında transit i alırken klimasız aldı. Ara sıra arabaya bindiğimde söylerim klimalı alacaktın diye.

Camları açınca püfür püfür esiyor der.. Ama eniştemin durumu çok çok iyi. Fakat pintinin de önde gidenidir..
    Dikkat ettiğime göre parası olan adam aşırı cimri oluyor
    Bana kalsa full+full almaya çalışırım her zaman
  • varyemez amcaaa
  • Millet anlamamış. KLİ diye bir ülke var. Amca o ülkeye gıcık oluyor. KLİ-MALI alıp kullanmıyor.
  • klimasiz 60 bin tl araba almak icin saticiyla gorusurken istersen suraya ciplak uzanayim demek yeterli olur herelde. yuhh. yazin tozlu yer arti uzun yola ciksan ruzgar sesi, birde o trafigin sesi. muzik acdan neye yarar o gurultude. apaciler gibi gezilir mi. cok ekonomik derdin varsa sogutup kapatirsin, ara ara acarsin. performanstan dusurse ne yazar sabah aksam yokus cikan adam araba alacaksa zaten ona gore guclu almali, drag yarislari mi yapiyor millet anlamiyorum klima performansi baltaliyor araba cekmiyor diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Challenger.55

Abs,minumum 2 airbag ve klima olmazsa olmazlarım...

+ esp
  • Klimasız mı peh.. Biz ki otomatik klima + dual özelliği + hava temizleme özelliği + otomatik buğu algılayıp gerekli düzenlemeleri yapma özelliği olmayan araca binmeyiz.
  • Dayıyla tanışmak istedim doğrusu tam bir bilinçli tüketici..
  • quote:

Orijinalden alıntı: saveyourself

Dayıyla tanışmak istedim doğrusu tam bir bilinçli tüketici..

bence bilinçten ziyade tercih meselesi. ben kendim bir araba alacak olsam klimayı tercih ederim. eğer ki kullanmak istemezsem kayışını sökerim. al sana klimasız araba. en azından satarken klimasıza göre fazla değer kaybı olmaz.
  • Bende biz arabayı almadan önce klimaya gerek yok zaten babam açmaz çok yakar diye düşünüyordum ki kendisi yakıt konusunda çok çok hassastır, ama hiç öyle olmadı kesinlikle yazın klima çalışır hatta hiç kapanmaz sürekli açık durur
    Başlarda şaşırmıştım ama sonradan alıştım klima babamın olmazsa olmazı. Ki denemelerde de şimdiye kadar 100km de 0.2-0.3 max yarım litre oynuyor. Çekiş konusununda ise hiçbir fark yok rampalarda normalde nasıl çıkıyorsa klima açıkkende o şeklide çıkıyor araba. Sanırım dizel (yüksek torklu) olmasından dolayı etkilemiyordur diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen tercih meselesi.Araca lafım yokta klimasız olması pekte iyi bir durum değil.Gel gelelim benim aracımda klimasız
  • kışın ısıtsın yeter
  • Yalnız şöyle bir durum var. Kışın klimayı zaten kullanmıyosun.
    Yazında şehir içindeysen camı açtığında işini görüyor. Burda tek kriter uzun yol yapıp yapmadığın. Uzun yol harici açıkçası bende pek kullanmıyorum klima.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.