Çok fazla batılı dizi izledim genelde siyahiler hep suç işliyor ama suçu işleme sebeplerine vs bakınca çokta kızamıyorum. Acaba normal de öyle mi yoksa siyahiler genetik olarak vs suça daha mı yatkın? |
Siyahiler suça mı meyilli yoksa sistem yüzünden mi mecbur kalıyorlar?

-
-
Valla bizim ülkede (Türkiye) zencilerin suç işlediğini görmedim. afganlar ve suriler için aynısını söyleyemeyeceğim. sabun yapıp satıcan suç işleyenleri. Beğenmiyorsan çek git kendi ülkene.
-
Suça meyilli tabiiki. Sistem yüzünden olsa o zaman bizdeki tüm Kürtler de dağa çıksın olur mu öyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yetiştirilen ortamla alakalı. Siyah mahalleler genelde çok daha az yatırım alıyor az yatırım alan mahallede de serseri yetiştirmeye başlıyor.
Calismaya meyilleri yok
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Calismaya meyilleri yokirkcilik acik sekilde var orda kimse inkar etmiyor ozellikle guzel bir ise beyaz adamin alinma ihtimali cok daha yuksektir sistemsel olarak siyahiler 2.sinif vatandas zaten agizlariyla kus tutsalar degistiremezler bende siyahileri pek sevmem bu arada izledigimiz filmlerdenmi artik orda bile siyahiler 2.sinif hep
-
essay sorusu
-
Begenmiyorlarsa afrikaya donsunler irkcilik falan yok yalan cok buyuk suç kimse cesaret edemez biden zaten beyaz dusmaniquote:
Orijinalden alıntı: şoray uzun yoldairkcilik acik sekilde var orda kimse inkar etmiyor ozellikle guzel bir ise beyaz adamin alinma ihtimali cok daha yuksektir sistemsel olarak siyahiler 2.sinif vatandas zaten agizlariyla kus tutsalar degistiremezler bende siyahileri pek sevmem bu arada izledigimiz filmlerdenmi artik orda bile siyahiler 2.sinif hep
Alıntıları Göster
46 milyon zenci var ben sahsen herhangi biriyle vatandaşlığımi degismeye suan hazırım burada hic yok irkcilik hadi degiselim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Begenmiyorlarsa afrikaya donsunler irkcilik falan yok yalan cok buyuk suç kimse cesaret edemez biden zaten beyaz dusmani
46 milyon zenci var ben sahsen herhangi biriyle vatandaşlığımi degismeye suan hazırım burada hic yok irkcilik hadi degiselim
Alıntıları Gösteramerikada irkcilik oldugunu kabul etmeyen tek kisi olarak seni gordum hayatimda hamza herkes ama herkes irkcilik oldugunu biliri gectim bunu normalmis gibi kabullenmis durumda zaten
afrikaya niye donsunlerki onlari getiren zaten amerikalilar
getirmeselerdi madem getirdiler katlanacaklar
-
He, DNA'larina kodlanmis suc islemek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hırsızlık geni lol
-
forum ergenleri atıp tutuyor yine nabıcan ya. onlara göre zaten ırkcılık yok. eşitsizlik yok. kadınlar çok kötü. bi kendileri eziliyor çok zor durumda ve acınası. butun gun foruma post atmak cok zor bir hayat olsa gerek xD
-
Suça meyilliler. Irkların kendine ait özellikleri vardır, bunlara yok derseniz yok olmazlar sadece görmezden gelmiş olursunuz.
Siyahiler suça şöyle meyilli testosteron düzeyleri beyazlardan daha fazla beyazlarında asyalılardan daha fazla. Ama benim okuduğum araştırma Amerika'da yapılmıştı ve bu araştırmayı daha az genetik karışıma sahip batı afrikalılarlamı yaptılar yoksa bir kısmı beyaz geni taşıyan afro amerikalılarlamı yaptılar bilmiyorum.
Valla bu iş biyolojik birşey beynin hacimsel farklılıkları hormonal farklılıkları uzuv farklılıkları organsal farklılıklar bunları 100 sene önce beyaz adam yapmıştır siz kafaya takmayın. Bu herkes eşittir herkes aynıdır kafası çok yeni birşey 50 yıllık falan. Ki herkes eşit değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 6 Eylül 2021; 21:32:31 > -
Amerika'daki siyahiler daha çok kısır bir döngünün içine sıkışmış durumdalar. Geneli yoksul ve Amerika'da ki devlet okullarının eğitim kaliteleri siyahi insanların yaşadığı bölgelerde çok düşük üniversite ise Amerika'da paralı olduğu için üniversiteye gidemiyor çoğu. Sonuç olarak eğitimsiz bir güruh olarak yetiştiriliyorlar ve onlarda ellerinde olan tek şeyi yani kas gücünü kullanmak zorunda kalıyorlar ve suç işlemeye yada düşük gelirli bir işçi olarak çalışmak zorunda kalıyorlar. Tabi suç işledikleri için (aile yapısı param parça oluyor) yada gelirleri düşük olduğu için yine çocuklarını bu kısır döngüye mahkum ediyorlar. Kısacası siyahi topluluk aynısı Amerika'daki romanlar, bir dönem İrlandalılar, İtalyanlar ve Ruslar için de geçerliydi.
Kısacası suç işlemeye yaşam koşulları gereği meyilli oluyorlar genetik faktörlerinden dolayı değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X