Şimdi Ara

siyah pitbull almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tavsiye eder misiniz kisiligi nasildir? sahibine karsi tavirlari nasildir?

siyah pitbull almak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 9 Kasım 2018; 18:6:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İster iyi yetiştirilsin, ister kötü, saldırganlık potansiyeli olan köpek almayın. Azınlık olsalar da minicik çocukları paramparça ettikleri olaylar var, topluma uyumlu bir köpek değil. Kötü bakılsa bile asla insana zarar vermeyecek köpekler var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeş sen bunu bize değil köpeğe sor o seni isticek mi acaba şunun tipe baksana
    CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • Lan bu gece görülmezde kapar popişimizi alma böyle şeyler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Kardeş sen bunu bize değil köpeğe sor o seni isticek mi acaba şunun tipe baksana
    beni sen bile istersin ama ben seni istemem ;)

bu arada kopek cidden mukemmel omrunun sonuna kadar birakmayacagim o olene kadar dost olacagiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 9 Kasım 2018; 18:26:50 >
  • Kaplana benziyor bu insanı yer lan. Böyle köpekleri sevenler sadist ruhludur kesinlikle öyledir. Çünkü pitpul rotwaylır falan cinsli köpekkerin içinde hafif de olsa insana saldırma eğilimi her zaman vardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DolaBoynumaReis

Kaplana benziyor bu insanı yer lan. Böyle köpekleri sevenler sadist ruhludur kesinlikle öyledir. Çünkü pitpul rotwaylır falan cinsli köpekkerin içinde hafif de olsa insana saldırma eğilimi her zaman vardır.
    hayir bak simdi sadistlikle ilgisi yok. her tarz hayvani (beyaz pamuk gibi kedi dahil) severim ama benimle ayni yasam alanini paylasacak hayvanin guclu ve sert bir goruntusu olmali. kendim de sakalli, cikik elmacik kemikli kosegen ceneli biriyim teriyer besleyemem bana sert kopek yakisir uyuz kopek de severim ama guclu ve guzel bir hayvana daha cok saygi duyarim omrumu boyle bir hayvanla gecirmeyi daha cok tercih ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 9 Kasım 2018; 18:46:2 >

Orijinalden alıntı: xtreme4495

hayir bak simdi sadistlikle ilgisi yok. her tarz hayvani (beyaz pamuk gibi kedi dahil) severim ama benimle ayni yasam alanini paylasacak hayvanin guclu ve sert bir goruntusu olmali. kendim de sakalli, cikik elmacik kemikli kosegen ceneli biriyim teriyer besleyemem bana sert kopek yakisir uyuz kopek de severim ama guclu ve guzel bir hayvana daha cok saygi duyarim omrumu boyle bir hayvanla gecirmeyi daha cok tercih ederim

Alıntıları Göster
    kendi ezikliğimi köpegimle ört bas edecem yani

Alıntıları Göster
    Golden veya alman kurdu alabilirsin pekala.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: bidüsün

kendi ezikliğimi köpegimle ört bas edecem yani

Alıntıları Göster
    soyledigim gibi sert gorunumlu biri olarak teriyer besleyecek halim yok. tabii ki kendime gore kopek besleyecem :) bu arada maganda oldugumu dusunme 2 tane universite bitirdim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigMuffin

Reno araba almaktan iyidir hocam köpek iyi bir dosttur al tabiki
    kedi kopek kus yilan surungen dahil genis skalada hayvan seviyorum. yalniz bu pitbull konusunda bence hayvanlara haksizlik yapiyorlar. henuz hic pitbull beslemedim ama guvenlik tedbiri aldiktan sonra saldirgan olsa da kimseyi isiramaz bence. sahiplerinin sorumsuzlugunu hayvana yuklemek cok mantiksiz

kedi kopek kus yilan surungen dahil genis skalada hayvan seviyorum. yalniz bu pitbull konusunda bence hayvanlara haksizlik yapiyorlar. henuz hic pitbull beslemedim ama guvenlik tedbiri aldiktan sonra saldirgan olsa da kimseyi isiramaz bence. sahiplerinin sorumsuzlugunu hayvana yuklemek cok mantiksiz

Alıntıları Göster
    Bu köpek birini ısırdığında çenesini ayıracak güçte değilsen alma.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.