Şimdi Ara

Sivrisinekleri yoketmek için kendimize bir çeşit virüs yaratsak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Covidden ilham alarak, aklıma bir fikir geldi. O yüzden buraya açayım dedim. Yarasalardan geliyor bu, insanları öldürüyor. Biz de bir virüs yapsak, bizi ısırıp bu virüsü alan sivri ölse, nasıl fikir? Böylece zamanla sivriler insanları ısırmayacaktır. Bakteriyofaj gibi mesela. Bunu yapmak çok da zor değil gibi geliyor bana. Bu fajları araştırın insana zarar vermiyor ama bakterilerin canına okuyor. Belki fajlar virüse çare bile olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 17 Temmuz 2020; 2:38:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• belediyeler zamanında adam gibi inlerine girip ilaçlasalar zaten yok olurlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

belediyeler zamanında adam gibi inlerine girip ilaçlasalar zaten yok olurlardı
    türü yoketmek ekolojiye zarar verecektir ama arkadaşın dediği gibi insanları ısırmamayı zamanla kodlayabilirler. Gayet güzel bir fikirmiş
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Konya Selçuklu belediyesi bu konuda çok iyi tam 8 yıl yaşadım 1 tane bile sinek olmadı sürekli ilaçlayıp bakım yapıyorlardı Ak Partili belediyeyi bu anlamda başarılı buluyorum. Eylül'de tekrar gittim yine ter temiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

türü yoketmek ekolojiye zarar verecektir ama arkadaşın dediği gibi insanları ısırmamayı zamanla kodlayabilirler. Gayet güzel bir fikirmiş

Alıntıları Göster
    Sivrisineklerin ekolojiye hiçbir faydası yok

Yurtdışında bu tip projeler yıllardır konuşuluyor zaten.
  • Sinekler besin zincirinin en alt katmanında bulunan canlılar için kritik bir besin kaynağıdır.

Ama bu ekolojiyi sarsacak demek değildir ama eğer sivrisinekler yok edilse onların yerine onlardan daha kötü bir canlı gelebilir.

Bu riski almak istiyorsak bence yok edebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-238FE9738 -- 17 Temmuz 2020; 11:48:44 >
  • sen dana eti yiyorsun diye danalar kendi arasında virüs yapsa sen onu yiyince ölsen hoşuna gider mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    işte tüm belediyeler bunu yapsa sinek minek kalmaz. ayrıca bu yaratıklar asalak hiç bir halta yaradıkları yok aksine bazıları virüs gibi öldürüyor yani bir nevi görünen virüs
  • Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    pek zararı olacağını düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Konya Selçuklu belediyesi bu konuda çok iyi tam 8 yıl yaşadım 1 tane bile sinek olmadı sürekli ilaçlayıp bakım yapıyorlardı Ak Partili belediyeyi bu anlamda başarılı buluyorum. Eylül'de tekrar gittim yine ter temiz
    Ben de konya selçukluda kaldım her yer karasinekten geçilmiyordu?
  • Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Ben bosna'da yaşadım ter temiz miss gibiydi
  • Yapanlarda su mu sıkıyor anlamıyorum.

Bulunduğum ilçe sırasıyla akp -dp-mhp-chp 'ye geçti , arkadaş istisnasız hepsi sinekle mücadelede micti.

Belediye haftada 3 defa zehirliyor göya ama yok ,fayda etmiyor

• Hocam sivrisinekten sonra sıra keneye mi gelecek. Doğaya müdahalenin sonucu nasıl olur bilinmez. Tabi bu bir yana ama insanların bir kısmı yine de aşı gerçekten olmazlar.

• bunu sağlık bakan yapın
  • yaratmak Allah u Teala ya mahsus.

virüsü üretebiliyorlar ama pek başarılı olmuyor. genelde vahşi doğadan virüs toplayıp öyle yayıyorlar. ama kısa sürede bağışıklık kazanılıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.