Şimdi Ara

Sivilceler nasıl geçer (geçer mi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşım 20 olmasına rağmen yüzümde sivilce eksik olmuyor. Nedenini de tam bilmiyorum sürekli yeni çıkıyor. Kahve içiyorum, hergün mastürbasyon yapıyorum sizce bunlardan dolayı olabilir mi? Yeni çıkan sivilcelerden başka biraz da sivilce izleri var. Bunlar geçecek mi yoksa izler hep mi kalacak? Yardım bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sivilce geçer de bendeki izler hic gecmicek gibi 2 3 senedir var

Bide hergun mast mi yapılır düşür onu 3 günde bire ben haftada 1 yapiyom sivilce yok ama eskiden kalan sivilcelerin izi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 2 Şubat 2018; 12:52:0 >
  • Belli olmaz bazılarının 30 yaşına kadar geçmiyor. Benim de çok çıkıyordu 20 yaşındayken roaccutane kullandım 2 ayda yüzüm tertemiz oldu 4 senedir de neredeyse hiç çıkmıyor kafam rahat.
  • https://forum.donanimhaber.com/yuzunde-cilt-sorunlari-olan-kisiler-dogal-cozum-denenmistir--131107522

Konuya göz atın, sorunların çözümü var.

• Bol bol su iç, yüzünü soğuk suyla ve bol sabunla yıka.
    İzler bende de var cok sıkıntı onlar geçmiyorlar valla
  • Tam bitti derken yenileri çıkıyor şu anda burnumun yanında büyük 1 tane var. Aynı yerde 3.kez sivilce çıkıyor zaten baya büyüdü önümü göremiyorum sivilceden. Sivilce izleri zamanla düzelir diye düşünüyorum ama bari yenileri çıkmasın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.