Şimdi Ara

Sivilceler için.Bilimsel Yardım İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar.16 yaşındayım.Belki bazılarınız sivilceleri ergenliğe bağlayacaksınız.Ama ergenliğe girip sivilce çıkartmayan arkadaşlarım var.Gerçi bendede öyle abartılcak kadar çıkmıyor ama beyazlık görünce sıkasın geliyor.Sıkıyorum patlıyor.Bazılarını tam olmamış ama dışardan belli olduğu için sıkıyorum ve uzun vadeli izler bırakıyorlar.Annem cilt uzmanına sabunlarla ilgili sorular sormuş.Ph dengesini bozabilir ilerde cilt kanseri yapabilir demiş.Benide korkuttu.Kırmızılık ve yara olsun istemiyorum.Hatta sivilce çıkmasın istiyorum.Patlamayınca sinirden ellerim suratıma kayıyor ve yüzüm kırmızılık ve kabuk oluyor.Yardımlarınızı bekliyorum

• Ayni sorun bendede war patlatmayinca duramiorm illa elim anlima gidio. Bi silvce 3 hafta gitmio anlimdan kabuk baglio fln. Sabun ise yario . Kanser olayini bilmem ama
  • Kükürtlü sabun kullanıyorum ben,işe yarıyor.
  • Cleosin T losyon 1 ay Kullan bir çok kişide işe yarıyor. Bende kullanıyorum. Denememişsen kesin dene. Sağlık ocaklarından yazdırabilirsin sosyal güvencen varsa
  • quote:

Annem cilt uzmanına sabunlarla ilgili sorular sormuş.Ph dengesini bozabilir ilerde cilt kanseri yapabilir demiş.

Hayatımda bu kadar saçma birşey duymadım. Yok böyle birşey.
  • Kükürtlü sabun işe yarıyo
  • özel kremler oluyor. bayağı etkisi oldu bende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.amway.com.tr/catalog?category=1048
    bu sitedeki
    BODY SERIES G&H Cilt Sabunu
    bu sabunu günde üç defa elinde köpürtüp yüzüne sür
    5 dkka bekle yüzünde kuruduktan sonra güzelce yıka

sende sonuç verirmi bilmem ama bende sivilce çok nadir arada çıkıyo
  • Bi tane ilaç vardı R ile başlayan,atom bombası diyolardı hatta,
    doktora git ondan yazdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeçhoSubasa

Bi tane ilaç vardı R ile başlayan,atom bombası diyolardı hatta,
    doktora git ondan yazdır.

roaccutane
  • yıllarca sivilceyle uğraşmış ve sonunda kurtulmuş biri olarak sana şunu söyleyebilirim...Gidiyorsun bir cildiyeye rouccatane yada zoretanin...2side aynı içerikte hangisini yazarsa doktor...kullanmaya başlıyorsun hap şeklinde...onun dışında hiç birşey kullanmıyorsun...6 ay sonra tertemiz bir yüz karşında ama yan etkileri bol ... yan etkileri için doktor ayrıntılı anlatır...kısaca dudak kuruluğu vs gibi şeyler...
  • bilimmi ne bilimi bilim ne arar la dh de ben 55 yaşindym gelmz bize öle işler
  • cilthekimi.com kardeşim yararlı bilgiler var.
    ama en dogrusu doktora gitmek
  • sivilce olan kısmı tırtıklı olan bi duvara sürttür hiç bişey kalmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeLancoliq MeLody

yıllarca sivilceyle uğraşmış ve sonunda kurtulmuş biri olarak sana şunu söyleyebilirim...Gidiyorsun bir cildiyeye rouccatane yada zoretanin...2side aynı içerikte hangisini yazarsa doktor...kullanmaya başlıyorsun hap şeklinde...onun dışında hiç birşey kullanmıyorsun...6 ay sonra tertemiz bir yüz karşında ama yan etkileri bol ... yan etkileri için doktor ayrıntılı anlatır...kısaca dudak kuruluğu vs gibi şeyler...

Bu 16 yaşında biri için uygun mu ?
  • sabunları fazla kullanma arkadaşım cildini çok hassaslaştırır kendi deneyimlerimden söylüyorum ne kadar kafana takarsan o kadar kötü git doktora versin bir krem zamanında sür olsun bitsin tavsiyem kısa süreli kullanmaya bak 15 gün felan onlarında çoğu sivilce kreminin de sabun etksi gibi fazla kullanıldımı cildin ph derecesini bozar ve hassaslaştırır. özellikle imex tarzı içinde hafif antibiyotiklerin olduğu kremler.
  • Bi ara gitmem lazım doktora ciddi ciddi
  • quote:

Ph dengesini bozabilir ilerde cilt kanseri yapabilir demiş

yuh

bir kere cilt temizleme sabunlarının phı özel olarak 5.5 cilde uyumlu olur. cilt kanseri yapabilcek bir sabun varsa oda evde kullandıklarımızdır.
    numismed temizleme sabunu+benzamysin krem-cleocin-t 3lüsünü kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.