Şimdi Ara

Sivilce Kesin çözüm diyebileceğimiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sivilce problemine çözüm bulan arkadaşlar deneyimlerini yazabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6 ay kesintisiz kullanilan Rouccutane

Baska da kesin cözüm yok

• aman ha Rouccutane kullanacaksan çok dikkatlı olman lazım. Bu ilacın bence en büyük eksisi gözlerin bozulabilir ki benim bozuldu. birde bu ilacı kullanacaksan 6 ay felan kullanma 3-3,5ay kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: cwr

6 ay kesintisiz kullanilan Rouccutane

Baska da kesin cözüm yok

4 5 sene oldu sırtımda gene çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Çılgın Doğuyor

aman ha Rouccutane kullanacaksan çok dikkatlı olman lazım. Bu ilacın bence en büyük eksisi gözlerin bozulabilir ki benim bozuldu. birde bu ilacı kullanacaksan 6 ay felan kullanma 3-3,5ay kullan.

Beyindeki bazı yağ hücrelerinin azalması depresyonu tetikliyormuş, 7 ay kullandım sonra 1 yıl daha anti-depresan kullanmak zorunda kaldım yüzüm eskiye nazaran çok iyi ama pisikolojik olarak mağfediyor insanı...
  • quote:

aman ha Rouccutane kullanacaksan çok dikkatlı olman lazım. Bu ilacın bence en büyük eksisi gözlerin bozulabilir ki benim bozuldu. birde bu ilacı kullanacaksan 6 ay felan kullanma 3-3,5ay kullan.

3 ay kullanimda gecebilir ama sonra gene nukseder en az 5 ay kesintisiz kullanilmali

• O ilacın çok yan etkisi var açıkçası bir kaç sivilce için karaciğerime zarar vermek istemiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Netanders

Bir Yöntem Var Mı?

kardeşim yaşın kaç, sivilcelerin baya çokmu ona göre sana yardımcı olayım?

• quote:

O ilacın çok yan etkisi var açıkçası bir kaç sivilce için karaciğerime zarar vermek istemiyorum.

Düzgün usülünce kullanildigi surece zarari yok, yan etkileri ilac kullanimini bitirir bitirmez geciyor. Gene siz bilirsiz tabi ben 4 aydir kullaniyorum yüzümdeki düzelme cok iyi derecede, kan testlerimde de bir problem yok cok sükür

• quote:

Orijinalden alıntı: cwr

quote:

O ilacın çok yan etkisi var açıkçası bir kaç sivilce için karaciğerime zarar vermek istemiyorum.

Düzgün usülünce kullanildigi surece zarari yok, yan etkileri ilac kullanimini bitirir bitirmez geciyor. Gene siz bilirsiz tabi ben 4 aydir kullaniyorum yüzümdeki düzelme cok iyi derecede, kan testlerimde de bir problem yok cok sükür

Şimdi resim ekliyorum
    Yaşım 16
    Yaklaşık 4 Yıldır Çıkıyor.

• quote:

quote:

Bir Yöntem Var Mı?

kardeşim yaşın kaç, sivilcelerin baya çokmu ona göre sana yardımcı olayım?

[simage]
     Sivilce Kesin çözüm diyebileceğimiz
    [/simage]

• Roaccutane kullanıyorum 5. aydayım yüzüm tertemiz oldu. Şuan için tek çözüm roaccutane...

• Hiç bir çözümü yok. Roaccutane kesim bir çözüm değil. 6 ay sonunda ilacı bıraktıktan sonra tekrar nüksedebiliyor. O yüzden boşuna kendine zarar verme.

Hayatının bir parçasıymış gibi yaşamaya devam et kendini öyle sev.com

Not: 6 ay kullandım o ilacı. Tertemiz oldu bıraktıktan sonra kaldığımız yerden devam ettim kendisiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exnuc -- 28 Ağustos 2012; 16:32:05 >
  • aknetrent bugün 29. günüm zoretanin aknetrent bunlar aynı roaccutane ilacı üretimi durdurdu ama aynı yani

yan etkileri hergün burun kanaması

saç dökülmesi

aşırı sinir

aşırı dudak kuruması yüz soyulmaları

ilk 1 ay sivilcede ciddi artış

dayanıyorum ama zaten evden çıktığım yok 5 ay daha sabredicem
  • En son yine şu Lepra hastanesine gittim. Doktor krem felan yazarken. Ya kardeşim kesin çözümü yok mu bunu? Olayı nedir diye sorunca bir sürü şey saydı sinirlendi kadın hahahaha

İşte biz o kadar okuduk uyduruk şeylere tama etmeyin. Bunun sebebi daha bilinmiyor şöyle böyle bir sürü şey saydı. Çarpacaktım dedim değmez.

Bir yüz temizleyici losyon felan var. Sürekli kullanırsan işe yarıyor ama arada bir falan yaparsan bir numarası yok. Ayrıca birine iyi gelen diğerine iyi gelmiyor. İnsanlardan sadece fikir al direkt uygulama.!!!

Bu arada 26 yaşındayım. Ergenlik döneminde çıkmadı. Sonrasında hala çıkıyor. Annemde bile ara ara çıkıyor. Seninde anne babanda varsa hiç yorma kendini. Geçmiyor. Bir çok şey denedim.
  • 7.5 aydir roaccutane kullaniyorum tedavim 9 aylik. Son 2 aydir ayda 3-4 tane en fazla cikiyor ama deri altinda cikiyor disardan belli olmuyor. Fakat 2.5 ay once cikan sivilcelerin izleri daha tam gecmedi. Normalde 1 haftada yok olurdu ama 2.5 aydir siyah lekeler duruyor. Cok yavas geciyor. Bide son gunlerde acaip sinirliyim niye boyle oldum anlamadim.

• Beyler hamileyseniz ilacı kullanmayın yada sözleşmesini imzalayın.(büyük zararları var.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.