Şimdi Ara

sistem kendikendine reset atıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşa 2hafta önce bilgisayar aldık.fakat xp de mavi bir ekran çıkıyor ve sistem reset atıyor.günde 7-8 kere yaptığı oluyor.ne önerirsiniz?bu arada sistem barton 2500+,8rda3+(nforce2+sata),512 kingstoneddr400, asus ti4200, seagate120 gb sata.problem borddan olabilir mi? 8rda3+ kullanıp benzer sorunlarla karşılaşanlar var mı? yardımlarınızı bekliyorum.

• Bilgisayarıma gel, sağı tıkla ordan özellikleri tıkla gelişmiş seçeneğine gel orada başlangıç ve kurtarma olacak,otomatik yeniden başlatmayı iptal et!Buna rağmen restart atıyorsa virüs olabilir![djsm]
  • çok yetrsiz bilgi herşeyden olabilir hatta psu yetersiz dir ondan bile olabilir ram ler sorunludur virüstür programın biri sistem dosyalarından birine zarar vermiştir... vs vs vs
    biraz denemeler yapın vesela sistem 0 iken çalışıyormuydu? programlar kurulduktan sonramı başladı? yok 0 ken oluyorsa ne kadar süre açık kalıyor ndeişiyor mu süresi ....... ölme eşşem ölme böyle yüzlerce soru sorabilrim...en iyisi bir vilgisayarcıya götürün
  • +1 guffy
  • +1 de benden. guffy arkadaşa.Cd rom ve HDD fazla miktarda kullanıyorsan PSU zorlanmaya başlıyor.Fazla ise çıkarıp denemeler yap.Egerki düzelmez ise PSU dan şüphelenme.Sonraki hedefin Ramler olsun.
  • ben oem ram kullanıyorum bende olmuyor arkadaşa kingstone aldık reset atıyor.kalitesiz olsa ramden şüphelenirdim.ama problem ramden kaynaklanmıyor gibi geliyor.psu ya gelince 300 watt ewerpower çok kalite olmasada bu sistemi kaldırıyor.birde sadece oyunlarda reset atıyor.film falan seyrederken birşey yok
  • ekran kartından.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ekran kartı asus 9280 ti4200 det 44.03 sorun e.kartında ise ne yapmak lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.