Şimdi Ara

sistem için para biriktiyorum. dolar mı tl mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeri burası değilse kusura bakmayın. masaüstü sistem için para biriktiriyorum. 8-9 ay sonra ancak alabilirim. o zamana kadar para biriktireceğim. şu an biraz birikmiş para var ayda da 100 tl civarı atıyorum kenara. biriktirdiğim parayı dolar olarak mı TL olarak mı biriktireyim? dolar düşerse parça fiyatlarında indirim olur mu? ek olarak 2000 tl'ye (2200'e kadar yolu var) toplayacağım kasa oyun açısından yeterli olur mu? fifa 2017,bf 1, gta 4 gibi oyunlarda online olarak orta üstü ayarlarda oynatır mı?

• kesinlikle dolar olarak biriktir ve Amazondan al bu bizim kazıkçı online mağazalardan alma
  • Amazondan alda ne yaparsan yap dostum fiyatlar aşırı uygun ve kasımın son haftası alabiliyorsan al :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Amazondan alda ne yaparsan yap dostum fiyatlar aşırı uygun ve kasımın son haftası alabiliyorsan al :)

hocam dediğim gibi şimdi almam mümkün değil maalesef para biriktiriyorum. amazonda sıkıntı çıkmaz mı peki gümrük,garanti vs? 700 tl'lik işlemcide 100 tl daha ucuz en basitinden. ordan toplarsam çok daha ucuza gelir cidden
  • john ciga J kullanıcısına yanıt
    Hocam bu soruyu siyasetçilere ve ekonomistlere sorsanız daha iyi olur sanki amazondan alacaksanız zaten dolar yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: john ciga

quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Amazondan alda ne yaparsan yap dostum fiyatlar aşırı uygun ve kasımın son haftası alabiliyorsan al :)

hocam dediğim gibi şimdi almam mümkün değil maalesef para biriktiriyorum. amazonda sıkıntı çıkmaz mı peki gümrük,garanti vs? 700 tl'lik işlemcide 100 tl daha ucuz en basitinden. ordan toplarsam çok daha ucuza gelir cidden

işlemcilerde o kadar fark yok da ekran kartlarında Amazon ile Türkiye fiyatları arasında ciddi farklar var.
    noel öncesi blackfriday gününde fiyatlar düşür o gün Amazondan kaptığın yanına kar kalır.
    Türkiye gönderimi yapanlar zaten gümrük ücretini senden peşinen alıyorlar gümrük ücretini amazon ödüyor o yüzden takılma olmaz.

• amazon üzerinden almayacağımı varsayarsak tl olarak mı dolar olarak mı biriktireyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • john ciga J kullanıcısına yanıt
    altın olarak biriktir. şimdi 9 ay sonra alacaksan senin sistem alacağın aylar düğün sezonuna denk geliyor ki düğün sezonu malum altın fiyatları artıyor. yani en garanti yatırım altın olur senin için. ama ziynet altın değil bankalardaki sanal altın hesabı oluyorla gram cinsinden alıyorsun işte ondan aç orda biriktir.
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    hocam aynısını abim dedi bugün. kafama yattı öyle yapıcam büyük ihtimal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.