arkadaşlar imzadaki sistem için yeni bir kasa alacağım.kullandığım aerocool xpredator x1 dar ve hava sirkülasyonu iyi değil. yeni almak istediğim kasanın özellikle hava sirkülasyonu iyi olmalı ve yüksek hava soğutucular rahat sığabilmeli(yani yan kapak açık kalmamalı) kafamda iki model var:
arkadaşlar imzadaki sistem için yeni bir kasa alacağım.kullandığım aerocool xpredator x1 dar ve hava sirkülasyonu iyi değil. yeni almak istediğim kasanın özellikle hava sirkülasyonu iyi olmalı ve yüksek hava soğutucular rahat sığabilmeli(yani yan kapak açık kalmamalı) kafamda iki model var:
hocam konuyu 3000tl sistem toplama diye açsaydın.buraya 50 tane copy paste sistem tercihi gelirdi:) neyse hocam bende aerocool xpredator kasadan memnun değilim ve corsair 540ı almayı düşünüyorum.benim içinde yüksek çift fanlı soğutucuları desteklemesi önemli aerocool kasaların tiplerinden başka güzel bir yanı pek yok.
hocam senin kullandığın kasada iyi baya. 912A+ cx750,corsair air 540 ile aynı fiyata geliyor.
geri vites
kullanıcısına yanıt
benim kasa iyi ben memnunum tavsiye ederim 540 tavsiye etmemin nedeni senin iki model linki vermen bu konuya göz at haf912 ilk sayfada kullanıcı resimleri var fikir verir http://forum.donanimhaber.com/m_47361211/tm.htm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme