Bildirim
sis fari ne renk olmali ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Bence sisler ile farlar aynı renk olmalı. -
quote:
Orijinalden alıntı: ILoVeYouEZikk
Farlarım zenon beyaz sisler ne renk olmalı ? Araç lacetti hb
sis farları yaptığı işin mantığı gereği sarı tonlarında olmalı,
beyaz sis farı hem karşıdan gelenin gözünü alır,
hemde asıl yapması gerektiği işi (sis veya şiddetli yağış altında size yolu göstermek) yapmaz.
beyaz sis farının ışığı yağmurun, sisin ve kar parçacıklarının parlamasına yol açar ve bu parlama gece önünüzde beyaz bir perde varmış gibi bir etki yaratır.
o yüzden eğer amacınız işlevsellik ise sarı renk yapınız.
yok "ben sadece estetik kaygılar taşıyorum" diyorsanız beyaz yapınız. -
gerçek manada sis farı olarak kullanmak istiyorsan sarı turuncu arası "amber" renkte olması lazım. -
geçen bir araçta pembe görmüştüm çok tatlı duruyodu sisleri nasıl pembe yapabilirim beyler anlayan birisi varmı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: bozkurt58
geçen bir araçta pembe görmüştüm çok tatlı duruyodu sisleri nasıl pembe yapabilirim beyler anlayan birisi varmı ?
bir çekere sordum dedim ki sisin rengini söyle, dedi ki alacalı bazen de ebruli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hernekadar görünüş olarak sevmesem de sarı renk olmalıdır.Gerçi şu anda hiçbir araçta öyle yok anca sanayide falan yaptırılıyor galiba.
Siste en başarılı renk sarı olduğundan sarı olmalıdır. Ayrıca gözü de almıyor kaliteli bir ampül alırsanız (bknz. Hella 55w lık modelleri) -
bencede farlarla aynı renk olmalıdır.
devamlı açıyosan tabi.
ihtiyaç halinde sarı olması lazım -
Pembe.
Sarı olacak ne olmasını bekliyorsunuz. ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer sis farlarınızı "sis" için seçecekseniz, sarı olması daha faydalı olacaktır. Ama, olur ya, aksesuar olsun derseniz farlarınızın tonunda olması daha iyi olur. Lütfen sis yokken kalabalık trafikte kullanmayın. -
kırmızı olmasında ne renk olursa olsun -
farlarla aynı renk -
Siyah -
Sari.
Fransiz araclarinin genelde en bosunda dahi sis fari mevcuttur, bu zorunluluk gibi bisey.Fransada cok asiri sis oluyor(mus). Sisi en iyi kiran isik Saridir, ordada sisler sari ampul ile kullaniliyor(mus).
Renginden önce anlamsızca sisin olmadığı şartlarda yakılmamalı, özellikle çin işi xenon taktırılıp karşıdan gelen insanın gözünü kör etmemeli. Tabiki rengi sarı olmalı gerçekten sis farı olarak kullanılacaksa. -
apaçiysen her renk olur, orjinali sarı olmalı. -
Beyaz + sarı aldım degise degise kullanırım artık :)
Fabrika orjinalindeki farlari neyse onu takın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- seramik kaplama nedir
- arabanın yağına ne zaman bakılır
- toyota auris nasıl bir araba
- pasta cila nasıl yapılır
- aisin şanzıman kullanan araçlar
- bmw ix menzil
- tesla ötv ne kadar
- renault megane fiyat listesi
- ford puma 2024
- en iyi yaz lastiği
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X