Şimdi Ara

palio'ya sonradan klima takilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
17.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben 2000 model 1.4 palio kullanıyorum, arabama klima taktirmak istiyorum, bu yapılabilir mi? yapılırsa verimli olur mu, nereye yaptırılabilir kaça patlar, bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar, hatta istanbulda bunu yaabilecek usta önerebilen olursa çok iyi olur, şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Palio'ya Sonradan Klima Tactırma

Palio, uygun fiyatlı ve yakıt verimli bir araçtır, ancak bazı modellerinde klima bulunmaz. Klima, özellikle sıcak yaz aylarında konforu artırmak için önemli bir özelliktir. Palio'na sonradan klima taktırmak mümkün müdür?

Fiat Palio Klima Tactırma

Evet, Fiat Palio'ya sonradan klima takılabilir. Bu işlem, yetkili servisler veya özel oto tamirhaneleri tarafından gerçekleştirilir. Klima taktırma işlemi, aracın modeline ve klima sisteminin türüne bağlı olarak değişmekle birlikte, genellikle birkaç saat sürer.

Palio 1.4 El Klima Tactırma

Palio 1.4 modellerine de sonradan klima takılabilir. Klima sisteminin türü, aracın yılı ve donanım seviyesine göre değişebilir. Manuel veya otomatik klima sistemleri arasından seçim yapabilirsiniz.

Palio Klima Tactırma Fiyatı

Palio'ya sonradan klima taktırma fiyatı, klima sisteminin türüne, aracın modeline ve işçilik maliyetlerine bağlı olarak değişir. Ortalama olarak, manuel bir klima sisteminin taktırılması 2.000-3.000 TL arasında bir maliyete sahipken, otomatik bir klima sisteminin taktırılması 3.000-4.000 TL arasında bir maliyete sahip olabilir.

Fiat Siena Klima Tactılır mı?

Fiat Siena ile Palio benzer platformlar üzerine inşa edilmiştir. Bu nedenle, Siena'ya da sonradan klima takılabilir. Klima taktırma işlemi ve maliyeti, Palio ile benzer olacaktır.

Palio 1.2 Klima Tactılır mı?

Evet, Palio 1.2 modellerine de sonradan klima takılabilir. Ancak, aracın motor gücü daha düşük olduğu için, klima kullanımının yakıt verimliliğini biraz etkileyebileceğini unutmamak gerekir.

Palio'ya Sonradan Klima Takılır mı?

Sonuç olarak, Fiat Palio'ya sonradan klima takılabilir. Klima taktırma işlemi, yetkili servisler veya özel oto tamirhaneleri tarafından gerçekleştirilir. Klima sisteminin türü, aracın modeline ve işçilik maliyetlerine bağlı olarak, klima taktırma fiyatı değişebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sonradan klima takılır ama verimli olmaz.

aracını satıp klimalı daha yeni bir model almanı tavsiye ederim.
  • tabiki takılabillir klima ancak maliyeti üksek olur

aracını satıp klimalı bir palio alsan çk daha ekonomik olur

ayrıca uyum problemi yaşamazsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İ20 mi Clio mu? Aveo mu? Yada?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.