ilk okuldan beri sırtımda bi sürü sivilce var.ne yaptıysam geçmedi Zamana bırak geçer dediler ünv 3 e geçtim hala geçmedi :) Vangölüne girdim sodalı su iyi gelir dediler yine geçmedi ..var mı aynı problemi yaşayna bana da yardımcı olsa...
SS isterüükkk.
Patlat sivilceleri.
Ayrıca sırtını kim önemser ki?
quote:
Orjinalden alıntı: kpmustafa
SS isterüükkk.
Patlat sivilceleri.
Ayrıca sırtını kim önemser ki?
1 değil iki değil hangi birini patlatayım.Bir de sürekli atletin arkası kan oluyor
Hacu konuyu Saqlıklı yaşam a açsan daha yararlı bilgiler alırsın gecmiş olsun
quote:
Orjinalden alıntı: Time_Force
Hacu konuyu Saqlıklı yaşam a açsan daha yararlı bilgiler alırsın gecmiş olsun
doğru diisin hacım.saoalsın
hamama git bi kese attır bak nasılda geçiyo
aynı sorun bendede var hoca... çözüm bulursan banada haber ver
bu arada ben kükürtlü sabun deneyeceğim...istersen sende bi dene
aynı sorun bendede vardı denıze gıt oglen sıcagında gır denıze sırtın guzelce ıslansın sonra sıcak kuma sırt ustu yat en az 1 saat arada sırtını gunese ver sonra bayaa azalıo.ayrıca sırtına sık sık kese attır.sıvılce yagdan cok cıkar sırtını yaglı koyma hergun dus al...caba gostermeyınce bısey degsmez ugras bıraz
quote:
Orjinalden alıntı: bolu_beyi_14
aynı sorun bendede vardı denıze gıt oglen sıcagında gır denıze sırtın guzelce ıslansın sonra sıcak kuma sırt ustu yat en az 1 saat arada sırtını gunese ver sonra bayaa azalıo.ayrıca sırtına sık sık kese attır.sıvılce yagdan cok cıkar sırtını yaglı koyma hergun dus al...caba gostermeyınce bısey degsmez ugras bıraz
Ağrıda denizde mi var gitmedik
quote:
Orjinalden alıntı: mmtilla
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: mrsPR1EST
quote:
Orjinalden alıntı: mmtilla
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Emre!
aynı sorun bendede var hoca... çözüm bulursan banada haber ver
bu arada ben kükürtlü sabun deneyeceğim...istersen sende bi dene
yaşım 28.. çocukluğumdan beri var..ne denediysem geçmedi.
Bendede aynı sorun vardı..Sırtımda hergün ,sivilceyi geçtim çıban çıkıyordu neredeyse..Mesela patlatıyorum ya,pislik çıktı sanıyorsun..Halbuki biraz daha sıktığın zaman ikinci defa patlıyor ve asıl itahabı çıkıyor..Eczaneye git, benzamycin diye bir krem var(eğer bunu kullanıpta geçmemişse o zaman sırtını hiçbişey geçiremez)..Onu gece yatmadan önce sırtına sür..Sabahta banyo yap yada sırtını temizle..Geçene kadar hergün sür..Ben 3 gün sürdüm,sonra sırtım temizlendi..Zaten sivilce istesede çıkamıyor artık..İyice kurutuyor anlıyacağın..Bide içinde yağ olan hiçbişey yeme..Kuruyemiş,cips,süt..Etten metten uzak dur..
arkadaşım bende de aynı göğsümde ve sırtımda sivilceler vardı 2 3 sene çıktı beze gibi ama şu 1 senedir yok kendiliğinden gitti hiç bişey kullanmadım
denize gir.benimde oluyor.1 haftada eser kalmıyor akdenizin tuzlu suyunda
deniz & günes bence de
karaciğerinize bakılması lazım...bir de hormon testi yapılmalı..doktor değilim ,olamadım
Arkadaşlar bi ürün tavsiye edecegim alın kullanın. sivilcelerden kurtulmanızı saglayacak bir krem cok kaliteli ve etkili bir ürün inş. memnun kalırsınız..
Acnemax’ın etkinlik testleri Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Etik Kurulu’nun onayı İle Türkiye’nin En Büyük Üniversitesi olan Anadolu Üniversitesi tarafından yapılmış olup gönüllülerin %83,3 ünde 12 saat içerisinde belirgin iyileşme saptanmıştır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme