Şimdi Ara

Sırt programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Salondaki hocalar ilgisiz olduğu için kendi programımı yapmaya çalışıyorum.

Barfiks 5x4
    Latpulldown 10x4
    Seated row 10x4
    dumbell row 10x4
    barbell row 10x4
    t-bar rowing 10x4

bu programı yapmayı düşünüyorum.Doğru bir program olmuş mu?

• deadlift eksikliği dikkatimi çekti, epeyce row hareketi var ve trapez için egzersiz göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deeper_inside -- 11 Nisan 2017; 14:47:41 >
  • Deadlift bir iki kere denedim belime çok vurdu ondan yapmıyorum.Trapezi omuz günleri çalışıyorum.Değiştirmeli miyim programı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deucalion06 -- 11 Nisan 2017; 14:50:52 >
  • Bu konuda uzmanım diye bir iddiam yok, program yazabilecek eğitimim de yok ancak kendi tecrübelerime dayanarak konuşabilirim. deadlift lower back denen lombar spine bölgesine yüklenen bir hareket ancak, doğru yapıldığı zaman cerviks bölgesinden hamstring bitimine kadar tüm arka zinciri istisnasız mükemmel çalıştırır. düşük kilo ya da sadece dumbell ile başlanıp hareketi iyice pekiştirdikten sonra kilo artırılırsa inanılmaz sonuçlar verebilir. trapez boyun bölgesinden başlayıp lombar spine bölümünde fascia dokuya kadar uzanan oldukça uzun bir kas olduğundan çalıştırılması zordur, benim şahsi tercihim "farmers carry ya da farmers walk" adı verilen powerlifting egzersizidir. hem grip performansınızı geliştirir hem de trapezler tabir-i caizse pörtler. ben şahsen omuz ve kol gibi küçük ve diğer sırt-göğüs günlerinde dolaylı olarak çalışan kas gruplarına ayrı gün verilmesi konseptine karşıyım ancak elbette bunlar kişinin kendi tercihleri olacaktır.

• Teşekkür ederim cevabınız için
  • Seated Row
    T-BAR Row
    Barbell Row
    Dumbbell Row

bu hareketlerden birini seç ve diğer üçünü çıkar,hiçbirinin birbirinden farkı yok. Üç-dört hareket yap sağlam yap. 4-5 tane row hareketi mi yapılır hocam. Boşa zaman kaybı.
  • Weighted chin up
    Deadlift

baska birseye gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    antreman programı
    9 ay önce açıldı
    Antreman programı nasıl
    2 ay önce açıldı
    Evde fitness programı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.