Şimdi Ara

Sırt kaslarımı nasıl geliştirebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 16 yaşındayım.Biraz Kambur duruyorum yürüyorum falan.Duyduğuma göre sırt kaslarını geliştirmek gerekiyormuş kamburluğu düzeltmek için.Ben sırt kaslarımı nasıl geliştiririm hangi egzersizleri uygulamam gerekiyor.Bir de boyumun uzamasını engellemeyecek şekilde çünkü boyumun da uzamasını istiyorum.Boyumun uzamasını engellemeden ben nasıl sırt kaslarımı geliştiririm?Lütfen yardım teşekkürler...
    Not:Arkadaşlar lütfen gereksiz dalga alay edici vs. gereksiz yazılar yazmayın.Allah rızası için.Teşekkürler...

• Yuzme yap dicemama ben yaklasik 4 yil yuzdum biraz kambur duruyorum nedenini bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten kifoz egzersizleri diye arat bul

Olmadı sırt egzersizleri diye arat.
    Bendede var kifoz yarın mr da çektiricem sırt egzersizleri verdi doktor onlara başladım bende dun :)
    Yada imkanın varsa yüz. Ne kifoz ne skolyoz ne lordoz kalır

• quote:

Orijinalden alıntı: Suçsuz Hırsız

Yuzme yap dicemama ben yaklasik 4 yil yuzdum biraz kambur duruyorum nedenini bilmiyorum

Ya kardeş evde yapabileceğim egzersizler yokmu çünkü yüzmeye vaktim yok hafta sonu dershaneye gidiyorum malum üniversite sınavı.
  •  Sırt kaslarımı nasıl geliştirebilirim?

• Kardesim bende 16 yasındayım. Bendede var o soru ben biraz üstüne gittim düz durmaya calısıyorum. Ayrıca omurga açma egzersizleri falan var bi bak boy için.

• Barfiks ( vücut geliştirme )- basket - yüzme . Senin yerinde ve yaşında olsam yüzmeye giderdim , kemiklerin gelişimi için daha faydalı olabileceğini de düşünüyorum. Geniş omuz , üçgen vücut vs. Kamburluk basit problem , sürekli dik durmaya zorla vücudunu , zor gelecek ama bir süre sonra alışacaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: denopan123

quote:

Yuzme yap dicemama ben yaklasik 4 yil yuzdum biraz kambur duruyorum nedenini bilmiyorum

Ya kardeş evde yapabileceğim egzersizler yokmu çünkü yüzmeye vaktim yok hafta sonu dershaneye gidiyorum malum üniversite sınavı.

Barfiks ve sinav cek mekiki fazla onermiyolar omurilikte zedelenme yapabiliyormus.

• quote:

quote:

quote:

Barfiks ve sinav cek mekiki fazla onermiyolar omurilikte zedelenme yapabiliyormus.

Barfiksi düşündüm.Kordior barfiksi diye birşey duydum koridorda kullanıyormuş nerde satılır bu alet internet dışında bulabileceğim bir yer varmı?Bir de bu alet i sürekli takıp çıkarmak bozarmı aleti.Çünkü görüntü açısındanda kötü duruyor orda.

• boyun kaç?

• quote:

Orijinalden alıntı: hp2010

boyun kaç?

1.72
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Barfiksi düşündüm.Kordior barfiksi diye birşey duydum koridorda kullanıyormuş nerde satılır bu alet internet dışında bulabileceğim bir yer varmı?Bir de bu alet i sürekli takıp çıkarmak bozarmı aleti.Çünkü görüntü açısındanda kötü duruyor orda.

Biz evde var koridorda gecen yil almistik,takip cikarmiyoruz biz,istanbulda isen eminonu civarlarinda kapi ve koridorlar icin var ama dikkatli ol olcusunu olcup almaya git ,yaklasil 20-30 tl filan

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Biz evde var koridorda gecen yil almistik,takip cikarmiyoruz biz,istanbulda isen eminonu civarlarinda kapi ve koridorlar icin var ama dikkatli ol olcusunu olcup almaya git ,yaklasil 20-30 tl filan

Takıp çıkarmanın zararı varmıdır alete.Aleti zamanla bozarmı?Babamdan gizli alacağım izin vermez almama o yüzden ondan gizli kullanacağım aleti.Hem görüntü açısındanda kötü.

• ters mekik bunun çözümüdür dostum
  • Bizde hep takili duruyor siyah oldugu icin pek fazla goruntu kirliligi olmuyor,baban neden sorun etsinki bence gidip konus alabilirmiyiz diye anlayisla karsilar.Takip cikarmasi cok basit degil cunki sikman gerekiyor tam sikmassan dusme ihtimali var(basima geldi)

• quote:

Bizde hep takili duruyor siyah oldugu icin pek fazla goruntu kirliligi olmuyor,baban neden sorun etsinki bence gidip konus alabilirmiyiz diye anlayisla karsilar.Takip cikarmasi cok basit degil cunki sikman gerekiyor tam sikmassan dusme ihtimali var(basima geldi)

Babama bundan 2 yıl önce dambıl aldırdım evde duruyor öyle çalışmıyorum.Her dakikada söylüyor boşuna aldırdın diye falan.Şimdi bunu al dersem fena şekilde kızar hatta dövme noktasına gelir :D: O yüzden söyleyemiyorum :(
  • quote:

quote:

Bizde hep takili duruyor siyah oldugu icin pek fazla goruntu kirliligi olmuyor,baban neden sorun etsinki bence gidip konus alabilirmiyiz diye anlayisla karsilar.Takip cikarmasi cok basit degil cunki sikman gerekiyor tam sikmassan dusme ihtimali var(basima geldi)

Babama bundan 2 yıl önce dambıl aldırdım evde duruyor öyle çalışmıyorum.Her dakikada söylüyor boşuna aldırdın diye falan.Şimdi bunu al dersem fena şekilde kızar hatta dövme noktasına gelir :D: O yüzden söyleyemiyorum :(

Cikar tak,cikar tak elbet alete biraz zarar verir ama sen bilirsin

• kendine yakışanı giy
  • deadlift diye bir hareket vardır.ama doğru yapmak çok önemli doğru yapıldığı takdirde dikleşmeni çok iyi sağlar çünkü direk omurga çevresindeki kasları çalıştırıyor.internetten bir araştır tabi ağırlık da lazım bunun için ve form doğru olmalı.
  • Deadlift

ya da vazgeçtim ciddiye alma, sonra gider yapcam diye sakatlanırsın. Acemilere göre bir hareket değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 30 Nisan 2014; 22:56:50 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.