Şimdi Ara

Sırplar Yunanlarla Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
2.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18 Aralık Galatasaray Olympiakos basketbol maçına Yunan taraftar grubu Gate7 ile Kızılyıldız taraftarları geliyormuş. Tamamen olay çıkartmak için geliyorlar benim anlamadığım suçsuz durumdayken suçlu durumuna düştük ölen adamı kendi vatandaşları öldürdü yaptıkları lobi sayesinde Avrupa'da herkese inandırdılar bizim yaptığımızı.

Maç günü Sırp ve Yunanlar kesinlikle maça alınmamalı.

• Türk avına geliyorlarmış. haha baya olay çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LKLC

Türk avına geliyorlarmış. haha baya olay çıkacak.

Ava gelen avlanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu olayı tamamen kaçırdım, bir link var mı olay ile ilgili?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rüzgar81

Ben bu olayı tamamen kaçırdım, bir link var mı olay ile ilgili?

Olay 200 sırp holiganinin maca bilet olmamasina ragmen Türkiye'ye gelip terör estirmesinden ibaret. Siddet yanlısı bir herif öldü kısacası. Yalniz bu Sırp ve Yunanlılardakı eziklik psikolojisi yüzyıllar boyunca geçmeyecek anlaşilan.

• Başka deplasmanlarla karıştırıyorlar Türkiye'yi.Sirplar buna izin verirse olacaklardan kendileri sorumlu olur,her hangi bir taraftar grubu degil.

• Bırakın gelsin, gel hele gel gel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Denize döküldüklerinde iyi rehberlik yapar yunan kardeşleri
  • Bu kafayla gelirlerse eğer geri dönemezler.
  • Emniyetin bu olayı çözmesi, net şekilde delilleriyle ortaya koyması gerek. Türk polisinin itibarının yerlerde olduğu bi dönemde kendi halkı bile polise inanmazken Sırp tarafının bu açıklamayı kabul etmesini beklemeyin. Ayrıca bizim de gerizekalı taraftarlarımız var deplasmana kavga amaçlı giden bunlardan biri öldürülse iyi oldu şiddet yanlısı herif der misiniz?

Eğer buraya daha fazla gerginlik için geliyorlarsa hem onlar hem biz kaybederiz.
  • O maça gitmek lazım
  • Hahahagahagsvafahahahaha ulan kim yayiyor bu haberleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: felsefesever

quote:

Olay 200 sırp holiganinin maca bilet olmamasina ragmen Türkiye'ye gelip terör estirmesinden ibaret. Siddet yanlısı bir herif öldü kısacası. Yalniz bu Sırp ve Yunanlılardakı eziklik psikolojisi yüzyıllar boyunca geçmeyecek anlaşilan.

Sırp ve Yunanlılarda yok bu. Nasıl ki Türk milliyetçileri böyle saçma sapan islere kalkisiyorsa aynısını onların da milliyetçi kısmı yapıyor. Olaylara şoven yaklaşmayın lütfen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne zannediyor bunlar kendilerini arkadaş ne bu özgüven. Gelip geri dönemeyecekler sonra barbar Türkler olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir şey olursa bi İstanbul United yapmak lazım
  • Demekki gerikalmışlık sadece ortadoğuya özgü birşey değil, Doğu Avrupa komple zihniyet yoksunu milletlerden oluşuyor.
  • GELDİKLERI GIBI GIDERLER.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro

quote:

Orijinalden alıntı: felsefesever

quote:

Sırp ve Yunanlılarda yok bu. Nasıl ki Türk milliyetçileri böyle saçma sapan islere kalkisiyorsa aynısını onların da milliyetçi kısmı yapıyor. Olaylara şoven yaklaşmayın lütfen.

Sırp azgınları orak ve çekiçle geleceklermiş. Orak ve çekiçlerini bir yerlerine sokup göndeririz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pardaillan'

Bıçakları alev makinelerini tabancaları meşaleleri havai fişekleri hazırlayın nasıl olsa envanterinizde bolca vardır.

Polis arabasi devirme ve benzinlik yakma timlerimiz eksik yardimci olursunuz.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.