Şimdi Ara

Şırnak'ta (SİLOPİ MESLEK YUKSEK OKULU) Üniversite okumak ? (Ciddi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar sacma sacma cevapler vermeyin.

2 senelik lojistik yonetimi bolumu istiyorum. Ondan sonra arap ulkelerinde calisacagim. Silopi nasil bir yer ? Arabayla gitsek bisey olurmu ? Kiralik ev durumu nasil ? Yakit (komur) nedir ? Hayat ucuzmu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Etini yerler yeminlen, bütün bunlara katlanacağına hayatın boyunca inşaatta çalış daha çekilir.
  • Up

• molotoflara hazırlıklı ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eddrick -- 19 Temmuz 2014; 19:33:23 >
  • 1. dönem bitmeden uçak ile kaçıp dönersin memleketine
  • Benim okuyan tanidiğim var işid te staj yapiyo

• Keleş götürmeyi unutma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik ve Üniversite
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yanına bi kaleş nikov + çelik yelek alırsan sıkıntı olmaz

• Savasmayi bilmen gerekiyo gitmek icin

• çelik yelek satılır kargo sizden
  • Güzel bir intihar yöntemi.
  • Benim amcam şırnak silopide öğretmen. Ara sıra eylemler felan oluyor. Eskisi kadar beter değil(miş). Gideceksen yardımcı oluruz
  • Türkiyemin en güzel şehirlerinden biridir.Devlet doğunun kıymetini bilmiyor

• ne güzel lan işte elektrik parası falan vermezsin her şeyi kaçak kullanırsın

tavsiyem kaçakçılık işine atıl 2 sene sonra batıya döner kral olursun

• Yorumlara bakya, görende silopide insan yaşamıyor sanacak.
    Ergenler sizi..

Tanıdığın varsa şansını dene 1 seneden hiçbirşey olmaz..
    korkma ordaki insanlar şehirdeki görgüsüzlerden daha misafirperver..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

Benim amcam şırnak silopide öğretmen. Ara sıra eylemler felan oluyor. Eskisi kadar beter değil(miş). Gideceksen yardımcı oluruz

Hocam öğrenciye bakış açısı nasıl ? Ev, kira, benzin vs nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pxcnsRy

quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

Benim amcam şırnak silopide öğretmen. Ara sıra eylemler felan oluyor. Eskisi kadar beter değil(miş). Gideceksen yardımcı oluruz

Hocam öğrenciye bakış açısı nasıl ? Ev, kira, benzin vs nasıl ?

Öğrenciye göre durumu idare eder gibi. 1 oda 1 salon kira fiyatı 400 TL ödüyormuş. Araba kullanmadığı için benzin durumunu bilmiyorum

• Sen gerizekalı mısın Şırnak a gitmeyi düşünüyorsun aklından zorun mu var ? Evini Basarlar,Şırnağin hemen hemen hepsi terörist kaynıyor.Evine roket bile atarlar :)

Gitme oradan alacağın eğitim ile bir bok olamazsın.Hiç okuma daha iyi bir bakmışsın kekonun biri seni öldürmüş.Şırnak'da can ve mal güvenliğin yok.Jandarma çağırsan 2 saate gelmez.
  • bunickonaltıharf kullanıcısına yanıt
    Dövlet doğuya Öğretmen,Doktor gönderir onlar şehit eder.Ne kıymetinden bahsediyorsun ? Kaç öğretmen öldü orda haberin var mı ? Kaç doktor kaçırıldı öldürüldü ?
    İş makineleri yakıp inşaatçı kaçırıyorlar doğuda sen neyden bahsediyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

Sen gerizekalı mısın Şırnak a gitmeyi düşünüyorsun aklından zorun mu var ? Evini Basarlar,Şırnağin hemen hemen hepsi terörist kaynıyor.Evine roket bile atarlar :)

Gitme oradan alacağın eğitim ile bir bok olamazsın.Hiç okuma daha iyi bir bakmışsın kekonun biri seni öldürmüş.Şırnak'da can ve mal güvenliğin yok.Jandarma çağırsan 2 saate gelmez.

Şırnakta ikamet ediyorum.Bana mı anlatıyorsun orayı? Kürt yandaşı olmazsan pipini cebine sokup mahalle mahalle gezdirirler.İstanbuldaki geziciler buralara pek sökmez zaten gidecek mecalleri kalmaz.Cumhuriyetçi laik ayakları falanda pek sökmez, şu son gezici bebelerinin yaptıklarından sonra.Adım attıkları an kellesini babalarına postalarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bunickonaltıharf -- 19 Temmuz 2014; 21:47:56 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.