Şimdi Ara

Şirket Aracı Muayene Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şirket aracını muayeneye götüreceğim.Fakat tuvtürk sitesinde çalışan için kaşeli yazılı vekalet istiyor.Şirket çalışanı değilsen noter onaylı belge istiyor.Acaba bu istedikleri formalite icabı mıdır? Ona göre götüreceğim.Çünkü başkasının aracını muayeneye götürebiliyorum fakat şirket aracı olunca işler değişiyor.

• En basit yolu şirketin antetli kağıdına senin ismini tc numaranı vs yazıp bizim şirketimizin çalışanıdır ve şu plakalı aracı muayene ettirmeye yetkilidir tarzında bi yazı alıp götürmen gerek. Yoksa yapmazlar. Şirketin çalışanı olmanada gerek yok. Onu sorgulamıyorlar. Ama dikkat et eğer A şirketi adına 1 kere gidersen bu şekilde daha sonra B şirketi içinde bunu yaparsan hoop derler sen en son A şirketi adına gelmişsin şuan B şirketi adına nasıl gelirsin diye sistemde cıkıyor. Bu başıma geldi ordan biliyorum ve aracı teslim etmediler bana :) En son şirket fax çektide öyle inandılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExTReMee

En basit yolu şirketin antetli kağıdına senin ismini tc numaranı vs yazıp bizim şirketimizin çalışanıdır ve şu plakalı aracı muayene ettirmeye yetkilidir tarzında bi yazı alıp götürmen gerek. Yoksa yapmazlar. Şirketin çalışanı olmanada gerek yok. Onu sorgulamıyorlar. Ama dikkat et eğer A şirketi adına 1 kere gidersen bu şekilde daha sonra B şirketi içinde bunu yaparsan hoop derler sen en son A şirketi adına gelmişsin şuan B şirketi adına nasıl gelirsin diye sistemde cıkıyor. Bu başıma geldi ordan biliyorum ve aracı teslim etmediler bana :) En son şirket fax çektide öyle inandılar.

Teşekkür ederim. O zaman şirket çalışanı gibi gideceğim.Sizin dediğiniz gibi deneyelim büyük ihtimal olur bence de.
  • 2025 yılında bu uygulama nasıl yürüyor?

Şirkete kayıtlı aracı şirketin imza yetkilisi yerine benim götürme hakkım yok mudur? Ne saçma şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır kiralık kullandığım aracı muayeneye kendim götürürüm
    Kiralama firması yetki yazısı iletir

Antetli kağıda TC numaralı şirket çalışanımız xxx kişi , şu plakalı aracın fenni muayenesi içi yetkili kılınmıştır yazıyor
    İmza kaşe
    Şirket çalışanı olmamama rağmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 15 Şubat 2025; 21:14:9 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sirkette iki araç var, iki aracida ben goturuyorum muayeneye, bir kiside sormadi siz sirket yetkilisimisiniz yazi gosterin veya imza sirkulerini gösterin diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabam Rehinliymiş Yardım !!!
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.