Şimdi Ara

Şirinevler metrobüs - Kadıköy metrobüs arası kaç dk ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
14.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Net rakam söylerseniz memnun olurum . Birde Kadıköy'ün neresinde durak ? Yardımlarınız için teşekkürler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F1SECO -- 14 Ocak 2010; 12:08:44 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Şirinevler Metrobüs - Kadıköy Metrobüs Arası Kaç Dakika?

Şirinevler Metrobüs Durağı'ndan Kadıköy Metrobüs Durağı'na gitmek isteyen yolcular, yaklaşık 50-60 dakika süren bir yolculuk yapacaklardır.

Metrobüs hattı, Şirinevler'den Söğütlüçeşme'ye ve ardından Kadıköy'e kadar uzanmaktadır. Yolculuk süresi, trafik yoğunluğuna ve durak sayısına bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Şirinevler - Söğütlüçeşme arası yaklaşık 25-30 dakika sürerken, Söğütlüçeşme - Kadıköy arası yaklaşık 25-30 dakika sürmektedir.

Yolculuk boyunca, yolcular Marmara Denizi'nin muhteşem manzarasının tadını çıkarabilirler. Ayrıca, Söğütlüçeşme istasyonunda Marmaray'a aktarma imkanı bulunmaktadır.

Kadıköy - Şirinevler yönünde seyahat etmek isteyen yolcular, aynı süreyi ve güzergahı takip edeceklerdir.

Seyahat süresi hakkında daha fazla bilgi için İETT'nin resmi web sitesini veya mobil uygulamasını ziyaret edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Net bilmiyorum ama 30 dk civari sürer.
    Şirinevlerde binip Edirnekapıda inmem lazım. Karşıya giden araçlar Edirnekapıdan kalkıyor.
    Kadıköy evlendirme dairesinin orası son durak. Kadıköyün merkezi, rıhtıma gitmen yürüyerek 10 dk sürer. Bahariye caddesi de 5 dk sürer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safkar14

Net bilmiyorum ama 30 dk civari sürer.
    Şirinevlerde binip Edirnekapıda inmem lazım. Karşıya giden araçlar Edirnekapıdan kalkıyor.
    Kadıköy evlendirme dairesinin orası son durak. Kadıköyün merkezi, rıhtıma gitmen yürüyerek 10 dk sürer. Bahariye caddesi de 5 dk sürer.

30 dk ise iyiymiş .
  • ne 30 dksi ya güldürmeyin ilk son durağa kadar gidicen metrobüs bir yerde duruyor ardından söğütlü çeşme metrobüsü var ona binip kadıköy nikah salonunun önünde bırakıyor ortalama 1saat ben floryadan çok gittim ama şirinevlerden gideceksen 40-45 dkden az sürmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: şey sadece üye?

ne 30 dksi ya güldürmeyin ilk son durağa kadar gidicen metrobüs bir yerde duruyor ardından söğütlü çeşme metrobüsü var ona binip kadıköy nikah salonunun önünde bırakıyor ortalama 1saat ben floryadan çok gittim ama şirinevlerden gideceksen 40-45 dkden az sürmez

ya 50 den fazla sürmez işte :D
  • Kadıkoy den avcılar 1 saat 40 dkk suruyır ona gore hesap et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RONNIE

Kadıkoy den avcılar 1 saat 40 dkk suruyır ona gore hesap et.

sana görede 1 saat 10 dk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.