Bildirim
SIRALAMA HAKKINDA KONUŞALIM BİRAZ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
12 BİN. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah
12 BİN.
net 12bin diyosun :) ? -
up -
quote:
12 BİN.
Hayır 12.076
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Moliere.
quote:
12 BİN.
Hayır 12.076
dalga geçmenin anlamı yok müneccim misin sen 12.076 diyosun. -
Bence baya cekersin sen fene de bağlı tabi
Arkadaslar benim de ygs 30k , matten 32 işaretledim iki yanlışım çıkar geometrriden 20 işaretledim fenleride 23 yapsam ne olur sizce
quote:
Orijinalden alıntı: elifizm
Arkadaslar benim de ygs 30k , matten 32 işaretledim iki yanlışım çıkar geometrriden 20 işaretledim fenleride 23 yapsam ne olur sizce
20k +-5k -
Gercekten 20k olur mu ben çok ümitsizim:(
quote:
Gercekten 20k olur mu ben çok ümitsizim:(
Okul puanına bağlı biraz. Ama yükselir bi kere o kesin. Önündeki TM ciler kalacak bi kere. Sadece o bile bi 5-6k atar -
Ortalamam 85 , 51 puan gelicek
Ygs 1 9k mat 43 civarı geo 19 20 bekliyorum cok geri atar mi beni sence mf 4 um bu arada
quote:
Orijinalden alıntı: Bir_Bilgisayarcı
quote:
20k +-5k
Hocam bende 36 tane mat işaretledim 32 civarı gelse, geometriden de 20 net gelir diye düşünüyorum ygs-2 85 binim bu mf3 te 60 bin civarı olur mu fende biyoloji ve kimyama güveniyorum
quote:
Orijinalden alıntı: gabrina
Ygs 1 9k mat 43 civarı geo 19 20 bekliyorum cok geri atar mi beni sence mf 4 um bu arada
Geometri biraz sıkıntı olmuş ama ümitsizlenme. Yerini korursun heralde şu halinle. Feni iyi yapmaya bak ileri çekme şansı hala var. -
quote:
quote:
Geometri biraz sıkıntı olmuş ama ümitsizlenme. Yerini korursun heralde şu halinle. Feni iyi yapmaya bak ileri çekme şansı hala var.
O kadar umutsuzum ki bir de mezunum :( foruma bakarsam benim yirmi bin olmam lazım hayirlisi artık
Arkadaslar sorulari nerden bakabilirim
ygs 50 k mat 38-42 arası geo 15-20 arası gelecek gibi sizce ilk 25k olur mu -
quote:
quote:
quote:
Geometri biraz sıkıntı olmuş ama ümitsizlenme. Yerini korursun heralde şu halinle. Feni iyi yapmaya bak ileri çekme şansı hala var.
O kadar umutsuzum ki bir de mezunum :( foruma bakarsam benim yirmi bin olmam lazım hayirlisi artık
Aynen ben de mezunum inşallah yirmi bine gireriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
arkadaşlar benimki kaç sizce konuya uyalım :))))
Benzer içerikler
- diş hekimliği mi eczacılık mı
- kitap seç güvenilir mi
- demir 3 hidroksit
- ösym sınav başvurusu iptal edilebilir mi
- dideral nedir
- telegram indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X