Şimdi Ara

İTÜ Hakkında Sorusu Olan Gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
9
Favori
2.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İTÜ'de üçüncü senem.Zamanında ben de başkalarına sorup tercih etmiştim.Sizler de bana aklınızdaki soruları sorabilirsiniz İTÜ ile ilgili.
    Çoğu bölüm hakkında az çok bilgi sahibiyim arkadaşlarımdan dolayı.

• Hocam elektrik bölümü hakkında bilgi verir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baran021

Hocam elektrik bölümü hakkında bilgi verir misin?

Ayazağa kampüsünde eğitim gören bir bölüm.Gerçi bazı dersleri istediğin fakülteden alabiliyorsun ama bölüm derslerin ayazağada.
    Elektrik bölümü için okulda çok aktif kulupler mevcut ,yurtdisi baglantısı olan (IEEE,Eeestec vs..) onun dısında labları falan teknik üniversite olduğu için
    gayet güzel.Çok genel bir soru oldu daha baska merak ettigin seyler varsa yazabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: asim1773

Merhaba arkadaslar,
    İTÜ'de üçüncü senem.Zamanında ben de başkalarına sorup tercih etmiştim.Sizler de bana aklınızdaki soruları sorabilirsiniz İTÜ ile ilgili.

profesyonel olandan baska basket takimi var mI? Girmek icin ne yapmali?

2) Goller yurdunda kalmak icin siralamanin iyi mi olmasi gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sehir disindan gelenler icin ortam nasil

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baran021

Hocam elektrik bölümü hakkında bilgi verir misin?

Ayazağa kampüsünde eğitim gören bir bölüm.Gerçi bazı dersleri istediğin fakülteden alabiliyorsun ama bölüm derslerin ayazağada.
    Elektrik bölümü için okulda çok aktif kulupler mevcut ,yurtdisi baglantısı olan (IEEE,Eeestec vs..) onun dısında labları falan teknik üniversite olduğu için
    gayet güzel.Çok genel bir soru oldu daha baska merak ettigin seyler varsa yazabilirim

Hocam yurtdışı ile bağlantısı var dedin de erasmus için mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: unibodydesignn

quote:

Merhaba arkadaslar,

profesyonel olandan baska basket takimi var mI? Girmek icin ne yapmali?

2) Goller yurdunda kalmak icin siralamanin iyi mi olmasi gerekir

itünün hem kulup takımı var şu an 2.ligde mücadele ediyor.hem de okul takımı var bu sene üniligde son 8e kaldılar.
    her sene secme yapılıyor ve beğenilenler takıma girmiş oluyor.
    sıralamanın önemi olduguna dair rivayetler var ama kötü olanlarin da girdigini gördüm :D

quote:

Orijinalden alıntı: ugru123333

sehir disindan gelenler icin ortam nasil

ben de şehir disindan geldim.hazırlık okumanın en büyük avantajı ortam,yeni insanlarla yakınlasmak ve tabiki kulupler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam çap yapmak basit diye duydum 40k lık petrol bölümünden endüstriyle çap yapıp endüstri muhendisi olarak mezun olma olayı ne kadar doğru

• %100 ingilizceyle %30 ingilizce arasında çok fark var mı? Neden bazı bölümlerin%100 ingilizcesi yok

• hocam bilgisayar mühendisliği hakkında bilgi verebilirmisin? Mezun oldukdan sonra iş acısından okulun artı bi yönu oluyor mu?
  • Ekonomi ve macka kampusu hakkinda bilgi verir misin

• quote:

Orijinalden alıntı: 1/2mv2

Ekonomi ve macka kampusu hakkinda bilgi verir misin

ekonomi yeni acılan bölümlerden.ders programı mühendisliklere göre daha hafif.macka kampüsü nişantasına besiktasa taksime yakınlıgıyle muhteşem bir kampus
    gerçekten şehrin içinde manzarasi hos bir bina.

quote:

Orijinalden alıntı: kullu500

Hocam çap yapmak basit diye duydum 40k lık petrol bölümünden endüstriyle çap yapıp endüstri muhendisi olarak mezun olma olayı ne kadar doğru

her bölüm her bölümle cap yapamiyor.belli şartları var
    http://www.sis.itu.edu.tr/tr/cyy/ bu adresten ögrenebilirsin.
    mesela petrol , metalurji ve jeoloji ile yapabiliyor.

quote:

Orijinalden alıntı: ilk5bin

%100 ingilizceyle %30 ingilizce arasında çok fark var mı? Neden bazı bölümlerin%100 ingilizcesi yok

vize ve final dönemi %100 ingilizce secenler keske türkce secseydim diyor.acıkcası pek bir farkı yok.
    zaten istersen dersin ingilizcesini de alabiliyorsun.bazı bölümlerin ingilizcesi kapatıldı gerek duyulmadigi icin

quote:

Orijinalden alıntı: falcon1881

hocam bilgisayar mühendisliği hakkında bilgi verebilirmisin? Mezun oldukdan sonra iş acısından okulun artı bi yönu oluyor mu?

kesinlikle.itü sana gerekli herseyi ögretiyor.tabii senin de kendini geliştirmen lazım.itü adı mezun olduktan sonra iş bulmanda önemli bir etken

• Kızsızlıktan birbirinize hallendiğiniz doğru mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: deathrow1g

Kızsızlıktan birbirinize hallendiğiniz doğru mu?

yaman sakaciymissin delikanlı.
    malesef böyle bir ortam arıyorsan itü seni tatmin etmez.
  • asim1773 A kullanıcısına yanıt
    hocam ilk cevap için tsk. son soru: boun itü ytu bilkent özu bau bu okulların hepsıne puanın yetse bilgisayar muhendıslıgı ıcın tercih sıralaman nasıl olur?
  • Bizim okula biri geldiydi boğaziçi falan hep tutuyomus derece yapmis itüye gitmiş ve memnundu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem.1

Bizim okula biri geldiydi boğaziçi falan hep tutuyomus derece yapmis itüye gitmiş ve memnundu

ITÜ ilk 100e 1000 lira burs ve daha pek çok şey veriyor, memnun olması normal

• quote:

Orijinalden alıntı: mka193oo

quote:

Bizim okula biri geldiydi boğaziçi falan hep tutuyomus derece yapmis itüye gitmiş ve memnundu

Ondan olabilir. Bize hiç bahsetmemişti :D

• quote:

quote:

quote:

Bizim okul mezunu birisi derece yapıp İTÜ ye gitmiş, çocuk için İTÜ bizim okula tenis kortu yaptı Tabi sonra iyi bir şey yapıp giden olmadı İTÜ e ama yapmış bulundular kortu

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bizim okul mezunu birisi derece yapıp İTÜ ye gitmiş, çocuk için İTÜ bizim okula tenis kortu yaptı Tabi sonra iyi bir şey yapıp giden olmadı İTÜ e ama yapmış bulundular kortu

Oha vay be :D

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.