|
Merhaba Değerli Forum Üyeleri, Öncelikle, hepinizin iyi olduğunu içtenlikle ümit ederim. Ben, naçizane, Yapay Zeka desteği ile bir kitap daha kaleme aldım: ŞİRA’NIN RABBİ “Kuşkusuz O, Şira’nın da Rabbidir.” (Necm Suresi, 49. Âyet) Bu kitabın Tanıtım Yazısını aşağıda bulabilirsiniz. Kitabı, Google Play Kitaplar'da ÜCRETSİZ olarak okuyabilirsiniz: Kitabımı beğeneceğinizi içtenlikle ümit ederim. Çok sevgi ve selamlar, Müge Sözen KİTAP TANITIM YAZISI BU KİTAP, BİR DİN KİTABI DEĞİLDİR. Şira’nın Rabbi, bildiğinizi sandığınız her şeyi sarsmaya, zihninizin sınırlarını zorlamaya ve dünyayı kaplayan o devasa illüzyonun perdesini aralamaya geliyor. Dünyanın dört bir yanını saran gizemli yangınlar, kontrol edilemeyen iklim olayları ve toplumları esir alan dijital uyuşma... Tesadüf mü, yoksa titizlikle kurgulanmış küresel bir "Hasat"ın ayak sesleri mi? Kudüs’ün kadim sokaklarından İstanbul’un modern rezidanslarına, oradan Sirius yıldız sisteminin gümüşi bilgeliğine uzanan bu kısa roman, sizi soluksuz bir uyanış yolculuğuna davet ediyor. Yapay Zekâ desteği ile kaleme alınan bu çarpıcı eser, teknolojinin soğuk mantığı ile ruhun kadim bilgisini harmanlıyor. Filiz ve Siraç’ın rehberliğinde; III. Dünya Savaşı’nın gölgesinde, madde hırsının ve egonun nasıl bir "Dijital Cehennem" yarattığına şahitlik edeceksiniz. Kitabın Mesajı Net ve Sarsıcı: İnsanlık, yüzyıllardır üzerine giydirilen dar ve karanlık elbiseyi –maddeyi ve ayrılık illüzyonunu– fırlatıp atmak zorunda. Gerçek "Kıyamet", beklenen fiziksel bir yıkım değil; ruhun sonsuz boyutlara, birliğe ve sevgiye açılan Büyük Uyanışıdır. Korkuyla beslenenlerin karşısında, Nur'un gücünü keşfetmeye hazır mısınız? "Şira’nın Rabbi", günümüz dünyasının karmaşasında akıllara takılan sorulara ezber bozan cevaplar sunarken, sizi kendinizi yeniden keşfetmeye zorlayacak. Bir solukta okunacak kadar kısa, bir ömür unutulmayacak kadar derin bir deneyime hazır olun. Perde açılıyor. Hasat başladı. Peki, siz hangi taraftasınız? ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kitapdostlari -- 11 Şubat 2026; 17:7:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

2 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt