Bildirim
Sınırsız et, sınırsız meze, sınırsız tatlı, sınırsız içecek fırsatı(ankara)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
At eti veya eşşek eti yemeği sevenler için sıcak fırsat🔥
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Lunch Time yerine Öğle Yemeği ve Dinner Time yerine Akşam Yemeği yazılsa karizmasını kaybedecekleri için böyle yazılması gerekiyor tabi.
Anadil düzeyinde İngilizce konuşan birisi olarak şöyle zorlama ve gereksiz yabancı kelime kullanımını o kadar itici buluyorum ki anlatamam. Daha geçenlerde İtalyan bir şefin Türk yarışmacıya Türkçe konuşmasını öğütlediği gün o arkadaşın yerine utanmıştım ama biri gidiyor başkası geliyor.
Kaliteli bir etin kilosunun minimum 70 liradan başladığı günümüzde sınırsız olarak lanse edilen ve içeceğiydi etiydi mezesiydi ne idüğü belirsiz yemekler yemek için insanlara paranızı kaptırmamanızı tavsiye ederim. -
Çok iyiymiş.
Siz deneyimleyip yazarsanız ona göre gidebilirim hocam. -
sınırsız değildir, yiyebildiğin kadardır. vücuduna kaçak kat çıktıysan o ayrı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
amreikada 10 15 dolara birçok mekan var 60 lira iyi para eti 40 50 lira civarına getirseler normal bir insanında en baba yarım kilo et yediğini düşünsek her türlü kara geçilirquote:
Orijinalden alıntı: vassel
Lunch Time yerine Öğle Yemeği ve Dinner Time yerine Akşam Yemeği yazılsa karizmasını kaybedecekleri için böyle yazılması gerekiyor tabi.
Anadil düzeyinde İngilizce konuşan birisi olarak şöyle zorlama ve gereksiz yabancı kelime kullanımını o kadar itici buluyorum ki anlatamam. Daha geçenlerde İtalyan bir şefin Türk yarışmacıya Türkçe konuşmasını öğütlediği gün o arkadaşın yerine utanmıştım ama biri gidiyor başkası geliyor.
Kaliteli bir etin kilosunun minimum 70 liradan başladığı günümüzde sınırsız olarak lanse edilen ve içeceğiydi etiydi mezesiydi ne idüğü belirsiz yemekler yemek için insanlara paranızı kaptırmamanızı tavsiye ederim.
-
Çalışanlar bedavaya çalışıyorsa dükkanda kira değilse kâr olabilir evet.
Size afiyet olsun. Amerika Birleşik Devletleri'ndeki et üretim & tüketim oranı ile Türkiye'yi karşılaştırmanız sonucu söyleyecek herhangi bir sözüm kalmıyor. -
At veya Eşek eti verirlerse yine iyiquote:
Orijinalden alıntı: radko
At eti veya eşşek eti yemeği sevenler için sıcak fırsat🔥 -
Hemen içeriğini bilmeden linç team gelmiş. Böyle masaya oturup bana 2 kg antrikot getir falan mı deniliyor zannettiniz bilmiyorum ama mantığı anlamanız için adamların paylaştığı videoyu ekleyelim.https://www.instagram.com/p/B2uFiASnFCl/ -
Örnek olması açısından ilkay zamanın videosunu izleyebilirsiniz. Etler küçük küçük geliyor. Bu fiyatlar tanıtım amaçlı fazla sürmez yükselir zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
16:55de gidilebilir 80 lira çok -
-
bu seferde farklı bir kandırmaca var, sana tutup yarım saatte 10gr 10gr et getirecekse zaten beklerken doyarsınki.quote:
Orijinalden alıntı: terlikk
Hemen içeriğini bilmeden linç team gelmiş. Böyle masaya oturup bana 2 kg antrikot getir falan mı deniliyor zannettiniz bilmiyorum ama mantığı anlamanız için adamların paylaştığı videoyu ekleyelim.https://www.instagram.com/p/B2uFiASnFCl/
Kusura bakma gıda'da yapılan hileleri/iğrençliği görünce artık fiyat indirimi yapan hiç bir yere güven olmuyor...
-
ülkemizdeki şartlar gereği bir çok insanımız en uygun fiyatlarla karnını doyuruyor. yazdıklarınız yaralayıcı. lütfen düzeltin.
Geçen cumartesi manisa laleli pazarında büyükşehir belediyesi aşure dağıtıyordu. 3 çocuklu bir kadın çocukları tekrar tekrar sıraya sokup aldırıp büyükçe bir yoğurt kabına dolduruyordu. Benzer şeyi burada da yapan çıkar diye tahmin ediyorum.
Düzelttim amaç kimseyi yaralamak değildi.
Küçük hindistan olma yolunda ilerliyoruz zaten.
-
teşekkürler .quote:
Orijinalden alıntı: radko
Düzelttim amaç kimseyi yaralamak değildi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Anadil düzeyinde İngilizce konuşan birisi olarak şöyle zorlama ve gereksiz yabancı kelime kullanımını o kadar itici buluyorum ki anlatamam. Daha geçenlerde İtalyan bir şefin Türk yarışmacıya Türkçe konuşmasını öğütlediği gün o arkadaşın yerine utanmıştım ama biri gidiyor başkası geliyor. Kaliteli bir etin kilosunun minimum 70 liradan başladığı günümüzde sınırsız olarak lanse edilen ve içeceğiydi etiydi mezesiydi ne idüğü belirsiz yemekler yemek için insanlara paranızı kaptırmamanızı tavsiye ederim. |
Sınırsız yerine sinirsiz eti tercih ederim
|
Geçen cumartesi manisa laleli pazarında büyükşehir belediyesi aşure dağıtıyordu. 3 çocuklu bir kadın çocukları tekrar tekrar sıraya sokup aldırıp büyükçe bir yoğurt kabına dolduruyordu. Benzer şeyi burada da yapan çıkar diye tahmin ediyorum.
|
Kullanılan Rumuz ile Türkiye'de hizmet veren ve duyurusunu Türkçe başlatan bir işletmenin bu duyurusu içerisinde gereksiz İngilizce kelimeler sıkıştırması birbirleri ile alakalı konular değildir.
Konuştuğum 4 dil içerisinden arzu ettiğim bir kelimeyi rumuz olarak kullanabilirim. Ayrıca kullandığım rumuz tamamen uydurma olan harfler bütünüdür. |

V vassel demiş ki;Mesajı Yerinde Gör
amreikada 10 15 dolara birçok mekan var 60 lira iyi para eti 40 50 lira civarına getirseler normal bir insanında en baba yarım kilo et yediğini düşünsek her türlü kara geçilir
|
Küçük hindistan olma yolunda ilerliyoruz zaten.
|
Gençler bilmez bir zamanlar izmir’de mekan vardı brezilya usulüdür bu işin orijinal. Fırsat sitelerinden kuponla giderdik. Masaya kılıçta et getirip doğrarlardı. Bir halta benzemezdi. Et dışında meze falan yoktu.
Seneler sonra portekize gidince aynı sistemde yemek yedim. Büyük bir restoranda açık büfe 100 çeşit yemek salata var. Et reyonunda da et tavuk sosis ne varsa dizmişler. 9.99 EURO. (Öğlen 7.99) ilk partiden sonra et yemek aklıma bile gelmedi. Gereksiz işler. Ucuz dönerciden 750gr et döner alır yersin o paraya. Sınırsız işte. Bitirmen mümkün değil. |
İlkay Zaman'ın gittiği mekanlardan kopyalamışlar herhalde konsepti Türkiye'de tutmaz bu fiyatlarla. Millet kurbanı kesip kimseye vermeden buzluğa tıkıyor 1 sene onu yiyor artık.
|
talebin arttığı her şeyin fiyatı yükselir. akşam işten çıkanlarla müşteri sayısı arttığı için , talep de artar.
|
Benzer içerikler
- algida ile kazan kod hilesi
- migros fotoğraf baskı
- morpa kampüs yaz tatili üyeliği
- yandex tod
- turkcell bedava internet
- yandex s sport kampanya
- black friday ne zaman 2025
- philips ep2220/10 tam otomatik espresso makinesi
- letgo komisyon alıyor mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X