Şimdi Ara

Milletvekilleri Max Çubuğunda Bedava Yazmasa Bile Bedava Dondurma Yiyebilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Toplu taşıma araçlarını kullanmak durumunda kalan milletvekillerinin yerine Akbil basılacak, vekil gerekli gördüğü durumda Akbil'e kalıcı olarak el koyabilecek.

abi öldüm gülmekten bu nedir böyle
  • Teklifin meclise sunulmasının ardından basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan TBMM İdari İşler Daire Başkanı Aytufan Rengin, öncelikle yeni yasanın ülkemize hayırlı olmasını dilerken, vatandaşların aklında oluşabilecek “Peki dışarıda gördüğümüz birinin milletvekili olduğunu nasıl anlayacağız?” sorusunu da açıklığa kavuşturdu. “170 cm'den kısa, Ahmet Çakar saç tıraşlı, göbekli ve ‘Sen benim kim olduğumu biliyor musun?’ bakışlı kişilerde milletvekilliği sık görülmektedir.” diyen Rengin, vatandaşları bu eşgale uygun şahıslarla karşılaştıkları zaman, her ihtimale karşı her türlü önceliği vermeleri konusunda uyardı.

• Trafik Kanunu’nda yapılacak değişiklikle, karayollarında bir milletvekili şeridi oluşturularak vekillerin ömür boyu trafikte geçiş hakları garanti altına alınacak. Vekil, kendisi kullanmadığı zamanlarda söz konusu şeride gişe koyarak buradan ek gelir elde etme imkanına kavuşacak.
  • “Peki dışarıda gördüğümüz birinin milletvekili olduğunu nasıl anlayacağız?”

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • - Bayramda kurban kesebilen vatandaşlarımız, bir butunu şehrinin milletvekiline verecek. Sakatat seven milletvekilleri için işkembe gömülmeyerek meclise teslim edilecek.

-Düğünlerde gelin ve damatla beraber takı merasimine çıkma hakkını kazanan milletvekileri, takılan altın, nakit para ve diğer mücevherleri kabul edecek. Çalgıcılara atılan paralardan, milletvekilinin 3 metre çapı içerisine düşenler, vekilin sayılacak

• Gülün siz gülün yakında gerçek olursa görürüm ben
  • ağlanacak halimize gülüyoruz
  • Gerçek olursa şaşırmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir meclis, 548 şarlatan!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.