Şimdi Ara

Sınırlı Erişim Sorunu Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 gündür bununla karşı karşıyayım wifi işaretinin üstünde sarı üçgen işaret var we ağın altında sınırlı yazıyor dün modem resetledim yine oldu dns elle ip verdim yine aynı mac filtreleme kapalı Airties wifi adaptörüm var önceden bu sorun yoktu çözümü bilen paylaşabilirmi acaba :(

• quote:

Orijinalden alıntı: halilcakiir

Arkadaşlar 3 gündür bununla karşı karşıyayım wifi işaretinin üstünde sarı üçgen işaret var we ağın altında sınırlı yazıyor dün modem resetledim yine oldu dns elle ip verdim yine aynı mac filtreleme kapalı Airties wifi adaptörüm var önceden bu sorun yoktu çözümü bilen paylaşabilirmi acaba :(

Adaptör kaynaklı sorun gibi duruyor ama birkaç yol denenebilir.

Modemin şifrelemesini değiştirebilirsiniz. wpa, wpa2, wep gibi...

Kanal ayarlarını kontrol edebilirsiniz.

Çalışma frenkansını kontrol edebilirsiniz.

Birde ağ bağlantılarım ın içinden kablosuz ağları yönet dediğinizde daha önceden kayıtlı olan farklı kablosuz ağları ve sizin kullanmış olduğunuz kablosuz ağınızın listesini göreceksiniz burdan kablosuz ağınızı kaldırıp tekrar giriş yapmayı deneyebilirsiniz. Bu yazdığım windwos 7 için geçerlidir...

• Ağ paylaşım merkezinden ağı unut deyip tekrar bağlanmayı denediniz mi? Bende de aynı sorun var böyle yapınca düzeliyor.
  • quote:

Arkadaşlar 3 gündür bununla karşı karşıyayım wifi işaretinin üstünde sarı üçgen işaret var we ağın altında sınırlı yazıyor dün modem resetledim yine oldu dns elle ip verdim yine aynı mac filtreleme kapalı Airties wifi adaptörüm var önceden bu sorun yoktu çözümü bilen paylaşabilirmi acaba :(

Bilgisayarınız vista mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçKutusundakiDelik

Ağ paylaşım merkezinden ağı unut deyip tekrar bağlanmayı denediniz mi? Bende de aynı sorun var böyle yapınca düzeliyor.

Denedim hocam aynı sorun
  • Windows 8.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilcakiir -- 14 Temmuz 2014; 15:49:44 >
  • Telefonunuz ile internete bağlanıp telefonunuzdan o interneti dağıtın. Eğer böylede çalışmazsa wifi adaptörünüzde problem vardır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    modem seçimi yardım acil
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByUzman20

quote:

Adaptör kaynaklı sorun gibi duruyor ama birkaç yol denenebilir.

Modemin şifrelemesini değiştirebilirsiniz. wpa, wpa2, wep gibi...

Kanal ayarlarını kontrol edebilirsiniz.

Çalışma frenkansını kontrol edebilirsiniz.

Birde ağ bağlantılarım ın içinden kablosuz ağları yönet dediğinizde daha önceden kayıtlı olan farklı kablosuz ağları ve sizin kullanmış olduğunuz kablosuz ağınızın listesini göreceksiniz burdan kablosuz ağınızı kaldırıp tekrar giriş yapmayı deneyebilirsiniz. Bu yazdığım windwos 7 için geçerlidir...

Hocam adaptör kaynaklı bi sorun olduğunu sanmıyorum çünkü ben bu pc yi alalı 1 ay oldu ve sorunsuz kullandım.Modem şifresi değiştirdim hatta reset bile attım yine aynı sorun.Kablosuz ağımı kaldırıp tekrar ggiriş yaptığımdada olmuyor neredeyse herşeyi denedim yok yok olmuyor

• quote:

Telefonunuz ile internete bağlanıp telefonunuzdan o interneti dağıtın. Eğer böylede çalışmazsa wifi adaptörünüzde problem vardır...

Hocam denedim aynı modemde olduğu gibi oldu sarı üçgen ve Ağın altında sınırlı yazdı ama bu sefer internete girmedi
  • quote:

quote:

Telefonunuz ile internete bağlanıp telefonunuzdan o interneti dağıtın. Eğer böylede çalışmazsa wifi adaptörünüzde problem vardır...

Hocam denedim aynı modemde olduğu gibi oldu sarı üçgen ve Ağın altında sınırlı yazdı ama bu sefer internete girmedi

Geçmiş olsun sorun modem de gibi
  • Peki bi çözümü yokmu daha dün sıfırladım modemi
  • sınırlı erişim problemi firewall ağlar (networks) bölümünde 2 tane ağ baglantısı oluşuyor bir tanesi silerseniz düzeliyor..bilgisayarınıza firewall programını yüklediyseniz ağ baglantısını silip tekrar başka bir ad verdiğinizde firewall aglarında silineni kayıtlı tutuyor. buyüzden sınırlı erişim problemi ile karşılaşıyorsunuz.. modemde firewall açıksa resetlediğinizde düzelir. şirketin modemini resetlemeden firewall ayarlarına bakın.

wifi modemin kullanıcı adı ve şifresini değiştir....servis sağlayıcınının verdiği kullanıcı adı ve şifresi değil...wifiye ait olan..

wifi güvenlik ayarında SSID adını ve anahtar şifresini değiştirin

ad ve şifrelerde türkçe karakter kullanmayın..büyük harflerle İ yazmayın...

sınırlı erişim problemi..........denetim masası / ağ ve paylaşım merkezi /bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin tıklayın ordaki kullanılmayan bağlantıları silin bağlı olduğunuz bağlantıyıda silin tekrar yükleyin...kablolu bağlantı içinde aynı yöntemi uygulayın..

modeme usb yazılımı yükleyip usb üzerinden bağlantı yaptıysanız sonra usb bağlantıyı çıkarıp wifi kullanıyorsanız...usb tekrar takın bağdaştırıcı ayarlarındaki bağlantıyı silin..tekrar yükleyin..

bu işlemleri yapmadan önce wifi şifresini değiştirin.. wifi bağlantı adı ve şifresini değiştrin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknown115 -- 2 Ağustos 2014; 8:58:40 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.