Çavuş
02 Şubat 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 10 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba arkadaşlar Samsung TV kendi Netflix uygulamasinda 5.1ses alabiliyorum. Burada sorun yok fakat Tv 2014 model olduğu için epey yavaşlamıştı xiomi mi stick TV box aldım. 5.1 ses alamıyorum. Ses sistemi optic kablo ile bağlı. Bu konuda bilgisi olan var mı ?

Merhabalar Samsung 40h6270 Tv'de ses çıkış ayarları PCM DTS Dolby digital vb. seçenekler mevcut , fakat sesi işlemeden aktarma mevcut değil. Sanırım bitstream deniliyor. Avr cihazı sesi direk aktarması istiyorum. Bu cihazlarin servis menüsü oluyor. Bu menüden ayarlanabilir mi ?

Merhaba arkadaşlar bu ev sinema sistemleri hakkında çok bir bilgim yok. Takıldığım bir nokta var kaynak ( tv ) ile ilgili bir sorun mu tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum. Pioneer vsx-d1011 model avr ve jbl scs200 5.1 hoparlör aldım kurdum. Tv optik çıkış ile avr bağlantısı yaptım. Tv de ses çıkış ayarı PCM seçili. YouTube da 5.1 surround ses testinde sol hoparlör, sağ hoparlör ve orta hoparlör testleri normal. Fakat arka sağ , arka sol ve subwoffer testlerinde ses ön hoparlörlerden geliyor. Tv ses çıkış ayarından PCM ayarını DTS Neo 2:5 seçiyorum avr da 5 kanal aktif görünüyor fakat test yapınca sonuç ayni. Ayarlarda sorun mu var acaba ?
Merhaba arkadaşlar notebooku kablo kullanmadan Lg smart tv mize aktarmak istiyoruz televizyonumuzda smart share var fakat sadece resim,müzik,video vb verileri aktarıyor... Bizim isteğimiz birebir monitör olarak kullanmak.

İntel widi teknolojisi var wifi ile bu iş yapılabiliyor fakat notebook da wifi kartı, ekran kartı, vb donanımların desteklemesi gerekiyor. Notebookumuz malesef widi yi desteklemedi bunun için bir aparat yada farklı bir çözüm önerisi olan var mı_?
Merhaba arkadaşlar daha önce başına gelen oldu mu bilmiyorum ama eternet kablosu takılıyken pc kapanıyor tekrar açılıyor :)

Söküp kapattığımda sorun yok...

Acaba harici eternet kartı takmadan çözme yolu mümkün mü?

yapılan işlemler

bios resetlendi

sürücü tekrar yüklendi

eternet kablosu ve farklı modem de denendi sorun dewam :)
Merhaba arkadaşlar
Samsung 40h6270 hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar tavsiye edebilir mi yada bu model bandında tavsiyeler nelerdir?
Denizli açılışa özel 1600 tl fiyatı var.
En önemli özellik benim için görüntü kalitesi smart 3d aman aman kullanıcağımı düşünmüyorum.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 66
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 2.398 (Bu ay: 45)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.