Şimdi Ara

Sinirlenip kırdığımız eşyalar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
207
Cevap
6
Favori
4.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 kez kulaklık

2 kere cam

1 kez mouse.

2 monitörü oyun oynarken sinirlenip kırdım. Diğerini arkadaş e-mail yoluyla bağıran karı atmış kulaklık son ses açınca hem monitör hemde kulaklık gitti. Mouse da oyun oynarken kırdım.
  • Kapının camı, ablama sinirlenmiştim. Ufakça bir vurayım dedim, bir baktım elim içerde. Kesilmişti çok. Hiç unutmam.
  • Genelde tv kumandasını kırıyorum.Bi ara kendi odamın kapısına tekme attım kapı çok eski tahta kapı ayağım içeri girmişti :D
  • Yatak bıçaklamak x2
    Plastik dolapları duvara fırlatmak, kırılmayınca yumruklayarak kırmak
    Yatak bazasını kırmak(tekme ile)
    PC sandalyesini duvara fırlatmak(kırılmayınca bıçak ile atomlarına ayırmak)
    tahta kapıya tekme atıp kapı ile arkasında bağlantı kurmak
    duvara porselen bardak fırlatıp hem bardaktan hem de duvarın ufak bir kısmından olmak
    telefon fırlatmak x2(ikisinde de telefon kullanılmaz hale gelmişti)
    camı yumruklamak, kırılmayınca duvara yumruk atıp elin alçıya alınmasını sağlamak
    pc masası çekmecesini kuvvetli bir şekilde çekip kırmak
    dolap kapanı geriye doğru yumruklayıp kırmak
    Ekleme:

Sehpa'ya tekme atmak sonucunda ayağımı kırmak(ayağım iyileştikten sonra sehpaya sen benim ayağımı nasıl incitirsin lan diyip duvara fırlatmak)

bu yüzden risperdal kullanıyor(d)um

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rabelisa -- 29 Haziran 2013; 15:33:29 >

• Oyundaysam eğer sadece sövüyorum , tam vuracakken ne yapıyorsun , kaç para verdin buna diyorum sakinleşiyorum
    Ama bi tanıdığım bir abimin abisinin yaptıklarını anlatayım ;
    Bunlar pes oynarlarken yenilmiş ve kol bozuk diye(yan sanayiyi) kardeşine veriyor..Yeter lan diyip orj kolu paramparça etmiş (110 tl)
    Aynı şekilde pc dede bir oyun oynarken logitech klavyeyi paramparça edip evin içinde 4 döndüğünü anlatırdı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Canky -- 23 Haziran 2013; 22:33:15 >
  • window,window and more fucking window
  • Taş tablet
  • Telefon klavye laptop

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapı , ayağım( incitmişim 1 hafta üstüne basamadım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Telefonu atasım geliyo ama imza malum

Aynen hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elim
  • Burun
    Kol
  • Cep telefonu. Ama genelde yatağın üstüne fırlatıyorum zarar görmesin diye
  • mp3 player o kadar fırlattım hala çalışıyor. arada donma yapıyor ama olsun o kadar da .
  • Bilgisayarın kasasına tekme atmıştım.

• genelde telefon kırdım.

fakat bunu hiç unutmam. kız arkadaşım deli etmişti bir gün. evlerinin kapısına kafamı bir koydum ki kapı çatladı
  • Arkadas cetvelle sırtını kaşıyordu.bende cetveli alıp sırtında 4 parcaya ayırdım.prensiplerim gereği pahalı ve elektronik aletleri kırmam.elimin altında ucuz bise hep vardır.

• genelde oyun oynarken ailedekiler laf yapar işte en son iyice feedleyince bir laf daha duyduğumda çarparım laptopu ama itinayla çarparım kırılmaz eski telefonu atardım da şimdi onu da atamıyorum onu yere koyup değersiz bir şey bulup çarpıyorum
  • Ne kadar sinirli olursam olayım eşyalarıma zarar vermem.

Zaten bir şeyleri kırıp dökünce rahatlayan biri değilim.
  • Saat .

Geçen sinirle fırlattım. O da polikarbon kasa bayağı hafif. Takılan kısım fln parçalara ayrıldı. Zar zor tamir ettim. Taktım koluma. Baktım iç ekran kaymış. Akrep , Yelkovan paramparça.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tristan Tzara -- 23 Haziran 2013; 23:54:08 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.