Bildirim
konu silinebilir
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Askere gitmeden önce temel olarak kendimi alıştırıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
-
drone olayi gibi oldu
Ben askere gittim silah temizledim,sök-tak yaptik ates etmedik hic
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reasonable Doubt -- 5 Temmuz 2025; 17:52:44 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Drone eğitimi ehliyeti de almayı düşünüyorum.
-
Ponçiki düşün iyi nişan alırsın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Yorganalti Gercekler -
-
Güvenlik olcam ya bende gidicem buna bu attığın gerçek silah ve gerçek kurşun mu?
Evet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ İKİ DEVLET BİR MİLLET, AZERBAYCAN - TÜRKİYE 🇹🇷 🇦🇿 -
Korktum şu an ben ya
Korkulacak bir şey yok, gerekli araştırmaları yapın derim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ İKİ DEVLET BİR MİLLET, AZERBAYCAN - TÜRKİYE 🇹🇷 🇦🇿 -
Gerçek 9mm.
Tetik disiplini edin ilk. Elin hemen tetiğe gitmesin. Ek olarak tabancayla ateş ederken fıs diye ses gelirse ve ateş etmezse sakın suratına döndürme asla canlıya silahı hiçbir zaman doğrultma.
Tıkandıysa asla tekrar tetiğe basma, squib load olmuştur yani tutukluk. Tekrar tetiğe basarsan altta olan mermi yatağa sürülür ve tabanca elinde patlayabilir.
Nadir bir durumdur genelde merminin kovanının milimetrik fazla olmasından bazen ise genleşmeden olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B048CF933 -- 11 Temmuz 2025; 0:50:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk defa silah tuttum geçenlerde şarjör doldurma yaptım elimde birwz titreme var silah bı tık ağır geldi bana
Ölçülerini bilmem zero
Başımıza yakışıklı güvenlik kesilmede sonra.
_____________________________ -
Hahahah ya zero güzel dememen bilerek dimi😂 foruma silahla nasılım SS yapiyormusum
O patlama durumu çok nadir dedi hoca tırstım abi düşünsene ben tutuklu olduğunu anlamıyorum ya patlarsa bazen korkuyorum yaa sinirim bozuldu önce bu kancayi yavaştan geri alıyoruz belli noktadan sonra tetiye basıyoruz on hazırlık gibi
O kadar olur normal, kasmamak lazım.
Tetiğe hızlı seri basmayacan. Yavaş yavaş eze eze.
Gözüne de sokma tabancayı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- çelik kapı nasıl açılır
- tabiyeti ne demek
- facebook profil resmi büyütme
- ela ela leose ne demek
- ağrı kesiciden kaç saat sonra alkol içilebilir
- yeşil nasim
- rekorlar kitabı
- penis nakli
- çay bardağı emojisi
- bim para sayma makinesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt