O da bişey mi gölcükteki fabrikada çalışıyorsan stilpaketi+sunroof+metalik
gölcükteki fabrikada arkadasımın abisi calısıor..bilgi-işlem merkezinde ve üst düzey birisi..2004 yılında focus darkline die bi model geldi tr ye 80adet..birisini kendisine ayarlayabildi 0ı 26000ytl e verilirken o 23000ytl e aldı 2ay önce de ben alıordum ondan 23500e ama kısmet olmadı..demek istedigim o kadar fark yok koç çalışanı olmakla gölcükteki fabrikada calısıor olmak
quote:
Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN
quote:
Orjinalden alıntı: Akincl
O da bişey mi gölcükteki fabrikada çalışıyorsan stilpaketi+sunroof+metalik
gölcükteki fabrikada arkadasımın abisi calısıor..bilgi-işlem merkezinde ve üst düzey birisi..2004 yılında focus darkline die bi model geldi tr ye 80adet..birisini kendisine ayarlayabildi 0ı 26000ytl e verilirken o 23000ytl e aldı 2ay önce de ben alıordum ondan 23500e ama kısmet olmadı..demek istedigim o kadar fark yok koç çalışanı olmakla gölcükteki fabrikada calısıor olmak
ilk kez duydum darkline`in ozelligi ne gorkem??
Zaten fark 2-2.5 milyar çok demedim ki
focus sport trend kasasına sahip 3k 1.6 focus...baya donanımlı bir araba ayrıca sport trend den daha dolu ghia seviyesinde 3k 1.6 focus işte..işte almaya kısmet olmayan araba...
toyota corolla veya accent era ama accent era 110 hp diesel daha güzel olmuş araba eski accent ten
quote:
o zaman ben yanlış anladım kusura bakma..stil paketi+sunroof falan deyince+metalik+otomatik deyince 36-37i bulmuştur diye düşündüm
quote:
Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN
quote:
o zaman ben yanlış anladım kusura bakma..stil paketi+sunroof falan deyince+metalik+otomatik deyince 36-37i bulmuştur diye düşündüm
no problem
yanlız benim bildiğim darkline da sunroof standart tı
hayır opsiyonel ama çok azı sunroofsuz geldi..daha gelmeden çogu satıldıgı için bu çocuga da sunroofsuz u denk düşmüş
vay talihsiz
Opel Meriva bak derim. Geçen ay aldım tabii benimki 1,3 Diesel. Ama 1,6 yarı otomatik olanı yaklaşık 29 a alırsın.
honda civic snırım bu günlerde kampanyası var 27 civarı alabilirsin!
yada yeni çıkan honda city de olabilir. gerçi city 1.4 motor ancak 1.6 performansı var araçta.