Şimdi Ara

Sınıftaki Türkmenistanlıya Aşık Oldum Galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya abi bi görseniz çok tatlı kız kendisi ya. Derste ara ara kesişiyoruz. Onu süzmeme izin veriyor sanki. Bana öyle bir bakıyor ki sanki kenidisini bana salıyor. Var mı benim durumumda olan? Yalan değil abi inanın, açılsam diyorum ama Türkmenistanlıyla da çıkılmaz be oğlum sen has Türksün bula bula... Ama içimde bir kıpırtı oluşmadı da değil. Şimdi ben aklımla mı karar vereyim, hislerimle mi? Tavsiyeler bekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iffy-Piffy -- 7 Ekim 2016; 3:37:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O zaman sende sal ona...:)

• quote:

Orijinalden alıntı: ali1903kemal

O zaman sende sal ona...:)

kobrayı
  • Çinli tipinde oluyorlar, bana uymaz.

• ata1606 kullanıcısına yanıt
    Bu güzelliği görmeden önce ben de o tip kişilerden pek haz etmiyordum ama bu başka. Gelip yan sırama oturuyor bir de utanmaz
    Aradığım hayat arkadaşını bulmuş gibi hissediyorum ki ilk defa böyle bir his oluştu içimde öncekiler gibi değil hani derler ya bir ömrü ben bununla geçirmeye varım aynı o tip bizimkisi. Açılsam mı konusunda biraz şüphelerim yok da değil. Kız ya hazır hissetmediğini söylerse, biraz daha beklemeli miyim sizce açılmak için. İng. hazırlık bölümünde okuyoruz bu sene ilk. Kız biraz çekingen ama o kadar da değil orta işte. Kız resmen gözlerimin İÇİNE bakıyor abii. Çok farklı duygular içerisindeyim çoook. Allah herkese yaşatsın bu duyguyu İNŞALLAH.
  • dene şansını hocam. kaybedecek neyin var

• quote:

Orijinalden alıntı: I-run

Bu güzelliği görmeden önce ben de o tip kişilerden pek haz etmiyordum ama bu başka. Gelip yan sırama oturuyor bir de utanmaz
    Aradığım hayat arkadaşını bulmuş gibi hissediyorum ki ilk defa böyle bir his oluştu içimde öncekiler gibi değil hani derler ya bir ömrü ben bununla geçirmeye varım aynı o tip bizimkisi. Açılsam mı konusunda biraz şüphelerim yok da değil. Kız ya hazır hissetmediğini söylerse, biraz daha beklemeli miyim sizce açılmak için. İng. hazırlık bölümünde okuyoruz bu sene ilk. Kız biraz çekingen ama o kadar da değil orta işte. Kız resmen gözlerimin İÇİNE bakıyor abii. Çok farklı duygular içerisindeyim çoook. Allah herkese yaşatsın bu duyguyu İNŞALLAH.

Erkek arkadaşı vardır onun sovyet kültüründen geldikleri için cinsellikte biraz geniştirler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata1606

Çinli tipinde oluyorlar, bana uymaz.

Kusura bakmayın. Yanlış yazmışım. Kız Türkmenistanlı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.