Şimdi Ara

Yakın Arkadaşım Platonik Olduğum Kıza Yavşıyor! (SS'Lİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu kızdan 5 yıldır uzaktan uzağa hoşlanıyorum yakın arkadaşım ise 3 yıldır hoşlanıyor bana hoşlandığını söylediğinde ilk başta önemsemedim sonuçta hoşlandığım kız arkadaşıma bakmaz dedim ama geçen sene çıkmışlar haberim yok duyduğumda duvarları yumrukladım saatlerce canım acıması pahasına duraksızın koştum kafamı dağıtmak için.Dün arkadaşıma iftara gidince telefonumu alıp kızın numarasını aldı .
    Ve çıktıkları zamanki konuşmaları bana okuttu o an yıkıldım hemen banyoya kendimi attıp duvara yaslanıp mal gibi durdum bu şoku atlatmak için okuduklarımın acısı bir dünyaya yeter
    Galiba tekrar çıkacaklar

Bu kız için:Saçlarımı döktüm bu genç yaşımda,depresyona girdim ve yüzümde izi geçmeyecek sivilcelere yer verdim,tamamen asosyal oldum,şuan hala seviyorum ölüyorum diyebilirim..

yakın arkadaşımın bana yazdığı ve hala konuşuyorlarmış olum ben intihar edeyim mi?
    (sırf ortamı bozmayayım diye içim ağlarken gülücüklerle güldüm)

Yakın Arkadaşım Platonik Olduğum Kıza Yavşıyor! (SS'Lİ)

Beyler ben ne yapayım şimdi?
     Yakın Arkadaşım Platonik Olduğum Kıza Yavşıyor! (SS'Lİ) Yakın Arkadaşım Platonik Olduğum Kıza Yavşıyor! (SS'Lİ)

• Kusura bakmayında şu kızlar için bu kadar kendine eziyet erkekler tek kelime ile salaksınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok gizli konular hakkinda konusuyolar. Hele o siyah efektine bayildim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar acizsiniz la

• Arkadaşın senin onu sevdiğini biliyor muydu? Eğer bilmiyorsa yapacağın bir şey yok.
    edit : Bazı mesajlar kaldırıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 23 Haziran 2015; 0:22:08 >
  • gerçekten de öyleyim kara sevda dedikleri bu alsa gerek insanı maymuna çeviriyor
  • yav sen zaten işi bilsen kızı seviyorum diyip asosyal olacağına giderdin kendini geliştirip sosyal olurdun. 5 yıl nedir bana bi açıklasana. 1 yıl spora gitsen tarzını değiştirsen azcık daha kültürlensen o kız zaten sana bakıcak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Acıdım.

• bilmiyor
  • Sen sevince hoşlanma , o sevince yavşama.Oldu

• Olm sakamisiniz siz? Biri 5 yil biri 3 yil? Devamini okumadim zaten. Bu kadar ezik olmayin. Su karsi cinsten yuksekte oldugunuzun farkina varin artik.

• quote:

Orijinalden alıntı: RR Xl Whatever

Kusura bakmayında şu kızlar için bu kadar kendine eziyet erkekler tek kelime ile salaksınız.

Bende öyle derdim azizim.

• WINXPERROR kullanıcısına yanıt
    yahu ben kıza verecek mi diyorum? arkadaşım verecek yazmış bu yavşama değilde ne??
  • 5 yıl...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kilise İmamı

yahu ben kıza verecek mi diyorum? arkadaşım verecek yazmış bu yavşama değilde ne??

Özür dilerim.Ben de resim çıkmıyordu.
    Kızı ne kadar tanıyordum?

kızı ne kadar tanıyordum yerine kızı ne kadar tanıyorsun yazacaksan eğer "ipine sapına kadar tanıyorum".
  • Eğer yakın arkadaşınsa gerçekten senin onu sevdiğini bilmesi lazımdı yok söylemediysen en yakın arkadaşına sonna kadar hakediyosun bunu.
  • birde sen vur. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilise İmamı

kızı ne kadar tanıyordum yerine kızı ne kadar tanıyorsun yazacaksan eğer "ipine sapına kadar tanıyorum".

6-7 kere yeniledim resim göründü.kardeş bu mesajı o kıza göster.O kızı sevmesem bile yapardım.Çünkü arkadaşının gözünde o kız sadece oyuncak.Kimse böyle kötü birşeyi hak etmez.Eğer bu mesajı göstermezsen hakkına girersin kızın.

ya kız tepkisiz kalırsa ve sanane derse?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.