Şimdi Ara

Sınıfta Kalmak üzereyim yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversite 1. Sınıftayım tıp okuyorum devamsızlıktan kalmak üzereyim yarın koordinatörlükten çağırdılar hoca çok kızgın nasıl ikna edebilirim. Devamsızlık sınırını baya bi aşmışım ilk defa ailemden ayrıldım başka şehirdeyim Kafayı yemek üzereyim lütfen akıl verin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi uni ?

• Nasıl yanı okuldan mi atcaklarmis. Alttan derslerini alırsın. Bende kalicam muhtemelen devamsızlıktan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuldan atmayacaklar 1. Sınıfı tekrar edecekmişim daha 1 tane Sınavına bile girmedim Sınıfta kalıyorum :( komite sistemi olduğu için alttan alma falan yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkansuna -- 18 Kasım 2015; 22:26:37 >
  • Oo bize üni rahat, yoklamayi dert etmeyin. İstediğiniz zaman gidersiniz dendi. Kafa mi bulmuşlar bizle.

Hocaya iyi bir yalan bulmalisin. Yoksa iş kotu

• Hocam zaten ben devamsızlık konusunda Hatalı olduğumu biliyorum ama bunun cezasıda benim bir yılıma mâl olmamalı çok kötü durumdayım

• Hocam tip kazanmissin okula gitmiyorsun yazik değil m ailene bir senen boşuna gidiyor bu süre zarfında ne yaptiniz gezdiniz mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok kararsız kaldım yardım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam cidden ne deseniz haklısınız devamsızlık Hakkı 1 haftaymış ben 1.5 hafta ailemin yanına gittim birazda burdayken gitmedim yaklaşık 2,5 hafta falan devamsızlığım var

• quote:

Orijinalden alıntı: furkansuna

Hocam cidden ne deseniz haklısınız devamsızlık Hakkı 1 haftaymış ben 1.5 hafta ailemin yanına gittim birazda burdayken gitmedim yaklaşık 2,5 hafta falan devamsızlığım var

Ailemden ilk kez ayrılıyorum yurda alışamadım kaygılarım var çok sıkıntı çekiyorum de jest ve mimiklerinle destekle devamsızlık süresini bilmediğini söyle özür dile ve bir şans iste..

• Hangi okul hocam?

• Epey hatan var.sınıfı tekrar ediceksin.başka çare var mı 2 ye mi atlamak istiyosun anlamadım

• Anne kuzusu olduğunu, asosyal olduğunu ve kendine güvenin olmadığını söyle. Özür dile

• Senin gibi bebelere de kılım. Cesaretin yoksa neden gitmiyorsun okuluna? Varsa neden böyle mızmızlanıyorsun?
  • Hangi üniversite

Tıp kazanıp nasıl gitmezsin hacı

• ondan sonra doktorlari neden dovuyorlar diye soruyorlar..
  • Devamsızlık 1 hafta mı ? Nasıl bir sistem bu ?

• Buyuk hata yapnissın ozellikle tıp gibi ağır dersleri olan bir alanda her dersten max 2 yada 3 kez devamsızlık hakkin vardir ben guzel sanatlar fakultesi okuyorum ve derslerim hep pratik ve en fazla 4 kez devamsizlik hakkım var + heykel hocamiz ölüm dışında hicbir devamsizlik bahanesini kabul etmiyorum dedi, isin zor kardea biraz ciddiye almalisin bu isleri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okul adını söylemeyeyim arkadaşlar boş yere ifşa olmayalım .

-Hatam olduğunu zaten belirttim ikiye atlamayı falan istemiyorum sadece daha 1 sınavına bile girmediğim yılı tekrar etmek istemiyorum @mobilephone

-Hocam özür diledim her şeyi olduğu gibi anlattım @osuruktanmadalya

-Herkesin herkese imza attırdığı, 50 kişinin gelip derste 150 imza olduğunu herkes-hocalar dahil- biliyor.Cesaretle en ufak alakası yok ben sadece bunun adaletsiz olduğunu belirttim mızmızlandığımda yok.Dışarıdan biri olarak düşündüğüm zaman 1.sınıf hiçbir şey bilmeyen bir öğrenciyi 1.5 hafta fazladan gelmediği için 1 yılını yemenin ne kadar gereksiz bir ceza olduğunu düşündüm. @IgorStravinsky

-Hocam tıpı kazandım fakat yazarkende tedirgindim-kesinlikle aile baskısı vs olmadı- dediğim gibi derslere adapte olamadım en sevdiğim ve bugüne kadar beni taşıyan ders matematikti ve tıpta o yok kimya sevmezdim şimdi en baba ders kimya.. çok zorlandım anlayacağın @ygslysuzmani

-Sana diyecek lafım yok @onurmaurer

Sonuç: Hocayla konuştum hiç yalan söylemeden olduğu gibi her şeyi anlattım en ufak rol yapmadım ailemi yanına gittiğimi, ilk kez ayrı kaldığımı, bölüme adapte olamadığımı anlattım sorunlarımı dile getirdim hatamın farkında olduğunu belirttim. Hoca bu seferlik affettiğini tekrar devamsızlık yapmamam gerektiğini söyledi gerekirse danışman hocamdan yardım almam gerektiğini söyledi. Olay tatlıya bağladı şimdilik.İlgi gösteren herkese teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkansuna -- 19 Kasım 2015; 16:57:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehitkamil

Devamsızlık 1 hafta mı ? Nasıl bir sistem bu ?

Her sınav arası 2 ay toplam 4 sınav var final hariç. Her sınav arasında yani her 8 haftada toplam 1 hafta hakkın var.Genel devamsızlık olarak değilde sınav sınav hesaplanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkansuna

Okul adını söylemeyeyim arkadaşlar boş yere ifşa olmayalım .

-Hatam olduğunu zaten belirttim ikiye atlamayı falan istemiyorum sadece daha 1 sınavına bile girmediğim yılı tekrar etmek istemiyorum @mobilephone

-Hocam özür diledim her şeyi olduğu gibi anlattım @osuruktanmadalya

-Herkesin herkese imza attırdığı, 50 kişinin gelip derste 150 imza olduğunu herkes-hocalar dahil- biliyor.Cesaretle en ufak alakası yok ben sadece bunun adaletsiz olduğunu belirttim mızmızlandığımda yok.Dışarıdan biri olarak düşündüğüm zaman 1.sınıf hiçbir şey bilmeyen bir öğrenciyi 1.5 hafta fazladan gelmediği için 1 yılını yemenin ne kadar gereksiz bir ceza olduğunu düşündüm. @IgorStravinsky

-Hocam tıpı kazandım fakat yazarkende tedirgindim-kesinlikle aile baskısı vs olmadı- dediğim gibi derslere adapte olamadım en sevdiğim ve bugüne kadar beni taşıyan ders matematikti ve tıpta o yok kimya sevmezdim şimdi en baba ders kimya.. çok zorlandım anlayacağın @ygslysuzmani

-Sana diyecek lafım yok @onurmaurer

Sonuç: Hocayla konuştum hiç yalan söylemeden olduğu gibi her şeyi anlattım en ufak rol yapmadım ailemi yanına gittiğimi, ilk kez ayrı kaldığımı, bölüme adapte olamadığımı anlattım sorunlarımı dile getirdim hatamın farkında olduğunu belirttim. Hoca bu seferlik affettiğini tekrar devamsızlık yapmamam gerektiğini söyledi gerekirse danışman hocamdan yardım almam gerektiğini söyledi. Olay tatlıya bağladı şimdilik.İlgi gösteren herkese teşekkür ederim..

geçmiş olsun ben rahatladım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.