Şimdi Ara

Sınıfta kalıcam sanırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ben bu sene lise1 e geçtim kız meslek lisesi sınıftaki herkez tembel çok şımarıyorlar o yuzden hoca sinirleniyor sınavda çok zor sorucam görüceksiniz flen diyor nerdeyse her hoca...

Coğrafya 1. sınavından 25 aldım ( en yüksek notum şuanlık )

geometri kimya sağlık ve daha bilmediğim 3 dersten 0 aldım ilk yazılılar hep :(

2-3 gün sonrada dil anlatım sınavım var ona çalışıyorum 1 gündür ondan bile yüksek alıcağımı sanmıyorum

hoca gıcıklığına zor soruyor

sağlık din de sözlü yaptı sözlülerde 0

bu sene ne yapıcam bilmiyorum bu sene kalmamam lazım acaba kurtarabilirmiyim sizlerle paylaşmak istedim...

• öncelikle 'herkez' değil 'herkes' bir öğrenemediniz şunu yahu.Buraya konu açacağına git ders çalış düzelt notlarını lise 1'de böyle alıyorsan senin temel eksikliğin çok fazla demektir.En kısa zaman da bir dershaneye yazıl
  • Bu hocalarla geçmen zor.
  • Ok.
  • BURAYI YIKARLAR!!11!1!11!111
  • lise 1 için normal durum bende ilk dönem 6 zayıf getirdim 2. dönem hiç yoktu alışma falan filan
  • Oncelıkle sakın ol, serserılık yapma, komık olucam dıye ona buna yamanma hocalarla polemıge gırme. Ayrıca not tutan ınsanlarla aranı ıyı tut, hem ıyı arkadaslıkları olur hem de not paylasımı yaparlar, gostermelık not tutabılısın hocalara yamanmak ıcın, sımdıden ılerkı sınavlara calısmaya basla ve elının altında ınternet var gır ekolhoca ya falan ders calıs oralardan, hayatını duzene sok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: firstich

öncelikle 'herkez' değil 'herkes' bir öğrenemediniz şunu yahu.Buraya konu açacağına git ders çalış düzelt notlarını lise 1'de böyle alıyorsan senin temel eksikliğin çok fazla demektir.En kısa zaman da bir dershaneye yazıl

Siz de şu 'de' yazılımını öğrenemediniz.
  • Kız Mesleğe gitmeyecektin dostum .

Ben Anadolu Tekniğim ve Matematik 85 , Kimya 75

• Çalışıyorum diye boşuna kendini kandırma. Yeterli çalışsan ne kadar zor da olsa 45-55 arası birşeyler alırsın. Sınıfta ne kadar serseri olursa olsun, sen efendi ol. Sırf efendi olduğum için boş kağıt verdiğim dersten geçtiğimi bilirim. Hocalar kimin ne olup olmadığını biliyorlar merak etme. Efendi olursan sözlü notlarıyla alırsın karşılığını.
  • Kız mısın?
  • Şunu da eklıyorum kı, ılk donem adaptasyon surecıdır, 2. ve 3. yazılılara ıyı hazırlan, hocalara saygılı ol, ortalamada 40 ustu notlarda gıt hocalarla konus, ama atıyorum 36 falansa ortalaman gıdıp de yalvarma, yapabılıcegı pek bıse yok, sımdıden ılk senenın ılk donemınden medıne dılencılerı gıbı ogretmenler odası onunde takılma, ıhtıyacın gercekten oldugnda o yola basvur, bı de hocalardan sozlu yapmalarını ısteyebılırsın, hem cesaret ve ıstegınden dolayı +1 alırsın hem de notun yukselır, donem odevını ıyı hazırla 2. Donem daha onemlı. Son ana bırakma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tango-1 -- 26 Kasım 2011; 20:59:51 >
  • Sözlü kapmaya bak proje al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nova.6

Kız Mesleğe gitmeyecektin dostum .

Gören de Robert Kolejine gidiyor sanar havaya bak.

Not: Anadolu Liseliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retired guy -- 26 Kasım 2011; 21:00:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Undress Me Everywhere

quote:

Orijinalden alıntı: Nova.6

Kız Mesleğe gitmeyecektin dostum .

Gören de Robert Kolejine gidiyor sanar havaya bak.

Not: Anadolu Liseliyim.

Yok dostum , yanlış anlasılmasın .Yani en azından Kız Meslek ten daha iyidir anlamında dedim

• Ohooo lise 1 de böyle notların varsa vah haline senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: DıYaMo

quote:

öncelikle 'herkez' değil 'herkes' bir öğrenemediniz şunu yahu.Buraya konu açacağına git ders çalış düzelt notlarını lise 1'de böyle alıyorsan senin temel eksikliğin çok fazla demektir.En kısa zaman da bir dershaneye yazıl

HEDDDDDDDD ŞAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTTTTt

• quote:

Orijinalden alıntı: DıYaMo

quote:

Hayır yani bağlaç olan -de'yi ayrı yazmayanları anlarım. Ama bağlaç olmayan ''de''yi ayrı yazma be abi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reshennes*

Ohooo lise 1 de böyle notların varsa vah haline senin

Her lise 1 konusunda bunu soyleyenler oluyor ama ben katilmiyorum.

lise1 en zor sinif bence anadolu lisesinde 3 zayifla bitirmistim ama resmen derslerden dolayi bunalima girmistim. Hayatimin en zor sinifiydi allah dusmanimin basina vermesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lise1
    Meslek Lisesi
    En Yüksek Not
    25
    Diğerleri
    0

Evinizin yakınlarında sanayi varsa orayı tercih et gidiş gelişte sorun yaşamazsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.