Bildirim
Balıkesir Merkezden Ayvalığa nasıl gidilir?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Ayvalık dediğin yer Ege oluyor, Balıkesir dediğin yer Marmara oluyor . Ayvalıkta yazlığımız var fakat Balıkesir Merkezi bilmediğim için yorum yapamıyorum. Bir ara İzmirden Ayvalığa 20 TL ye gitmiştim. Normal galiba
-
Bisikletle çok rahat gidilebilir . -
Daha çok günübirlik düşünmüştüm. Bisikletle gidersem gün biter Zaten böyle giderse günübirlik olmayacak. Siz pansiyon önerisinde bulunun bana
@Formation Clouds -
terminalden otobüsle gidersin hocam , bilet 10 tl. -
Merkezdeki toplu taşımadan terminal otobüslerine bin terminalde uludag kalkar sanırım sıklıkla 15-20 liraya gidersin. -
Toplu Taşıma Merkezinden Terminal otobüsüne binip terminale git. Orda küçük firmaları araştır. Bilet en fazla 15-20 liradır. Bin git. Dönüş için bileti yine aynı yerden alırsın
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Belediye otobüsü yok oraya. Zaten balıkesirin sahilleri balıkesir merkeziyle oldukça alakasız uzak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 16 Temmuz 2014; 16:51:07 > -
Tamam arkadaşlar sağolun. Bi de merkezde 35-40 liraya pansiyon bulabilir miyim? Ya da en ucuzu ne kadar olur öyle sorayım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X