Şimdi Ara

Balıkesir Merkezden Ayvalığa nasıl gidilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetten baktım, norma otobüs firmaları var. Biletler 20 lira falan. Belediyenin otobüsü falan yok mu? Çok mu uzak kalıyo ayvalık merkeze? 1,5 saat falan diye biliyorum ben.

• Ayvalık dediğin yer Ege oluyor, Balıkesir dediğin yer Marmara oluyor . Ayvalıkta yazlığımız var fakat Balıkesir Merkezi bilmediğim için yorum yapamıyorum. Bir ara İzmirden Ayvalığa 20 TL ye gitmiştim. Normal galiba
  • Bisikletle çok rahat gidilebilir .
  • Daha çok günübirlik düşünmüştüm. Bisikletle gidersem gün biter Zaten böyle giderse günübirlik olmayacak. Siz pansiyon önerisinde bulunun bana

@Formation Clouds
  • terminalden otobüsle gidersin hocam , bilet 10 tl.
  • Merkezdeki toplu taşımadan terminal otobüslerine bin terminalde uludag kalkar sanırım sıklıkla 15-20 liraya gidersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Toplu Taşıma Merkezinden Terminal otobüsüne binip terminale git. Orda küçük firmaları araştır. Bilet en fazla 15-20 liradır. Bin git. Dönüş için bileti yine aynı yerden alırsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belediye otobüsü yok oraya. Zaten balıkesirin sahilleri balıkesir merkeziyle oldukça alakasız uzak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 16 Temmuz 2014; 16:51:07 >
  • Tamam arkadaşlar sağolun. Bi de merkezde 35-40 liraya pansiyon bulabilir miyim? Ya da en ucuzu ne kadar olur öyle sorayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.