Şimdi Ara

SINIF ÖĞRETMENLİĞİ NASIL ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
14.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sınıf öğretmenliği düşünüyorum sizcee değermi atanabilirmiym ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sınıf Öğretmenliği: Bilmeniz Gereken Her Şey

Sınıf öğretmenliği, geleceğin nesillerini şekillendirmede önemli bir rol oynayan zorlu ama ödüllendirici bir meslektir. İster sınıf öğretmenliği okumayı düşünüyor olun ister bu alanda çalışmayı arzuluyor olun, bilinçli bir karar vermenize yardımcı olacak bazı temel bilgileri öğrenmeniz gerekir.

Sınıf Öğretmenliği Okumak Zor mu?

Sınıf öğretmenliği lisans programı, zorlu akademik dersleri içerir. Matematik, fen, sosyal bilgiler ve dil sanatları gibi çeşitli konularda bilgi edinmeniz gerekir. Ayrıca, öğretim yöntemleri ve sınıf yönetimi teknikleri konusunda da eğitim alırsınız. Ancak, çalışkanlık ve özveri ile başarılı olmak mümkündür.

Sınıf Öğretmenliği Dersleri Zor mu?

Sınıf öğretmenliği dersleri, teorik bilgilerin yanı sıra uygulamalı deneyimler de içerir. Stajlar ve gözlem çalışmaları, gerçek bir sınıf ortamında öğretim becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olur. Dersler zorlayıcı olabilir, ancak alanında uzman akademisyenlerden destek alarak başarılı olabilirsiniz.

Sınıf Öğretmenliği Kazanmak Zor mu?

Sınıf öğretmenliği programlarına kabul, genellikle yüksek akademik başarı ve kabul sınavı sonuçları gerektirir. Rekabetçi bir alandır, bu nedenle iyi bir lise not ortalaması ve etkileyici bir başvuru yapmanız gerekir. Ancak, çok çalışarak ve doğru kaynaklara erişerek sınıf öğretmenliği programına kabul edilme şansınızı artırabilirsiniz.

Sınıf Öğretmenliği Yorumları

Sınıf öğretmenliği okuyanların yorumları, programın zorlu ama ödüllendirici olduğunu göstermektedir. Öğrenciler, alanlarında uzman akademisyenlerden öğrendikleri bilgiden ve becerilerden faydalandıklarını belirtirler. Aynı zamanda, staj ve gözlem çalışmaları gibi uygulamalı deneyimlerin, onları sınıf ortamına hazırladığını vurgularlar.

Sınıf Öğretmenliği Zor mu?

Sınıf öğretmenliği, sabır, özveri ve iletişim becerileri gerektiren zorlu bir meslektir. Öğrencilerin farklı öğrenme ihtiyaçlarını karşılamalı, etkili ders planları hazırlamalı ve etkili bir sınıf ortamı yaratmalısınız. Ancak, zorlukların yanı sıra, sınıf öğretmenliği ödüllendirici bir kariyer olabilir. Öğrencilerin hayatlarında olumlu bir etki yaratma ve gelecek nesilleri şekillendirme fırsatına sahip olursunuz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bol bol açık var. Atanırsın. Çocukları seviyorsan çok zevkli bir iş. Sevmiyorsan uzak dur. İşin kötüsü özel ders gibi bir ek gelirin olmaz ama hafta sonu kursları, sınavlarda görevli olmak, satranç gibi hafta içi verilen kurslarla kazancını yükseltebilirsin. Çocukları sevmiyorsan ve aşırı stresle mücadele edemiyorsan lütfen yazma. Hem kendine hem de o öğrencilere yazık edersin. Başarılar.
  • Ataması en çok olan öğretmenlik denebilir. Ama sınıf öğretmenliği hakkında bilgi almak istiyorsan komik olur hani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

Bol bol açık var. Atanırsın. Çocukları seviyorsan çok zevkli bir iş. Sevmiyorsan uzak dur. İşin kötüsü özel ders gibi bir ek gelirin olmaz ama hafta sonu kursları, sınavlarda görevli olmak, satranç gibi hafta içi verilen kurslarla kazancını yükseltebilirsin. Çocukları sevmiyorsan ve aşırı stresle mücadele edemiyorsan lütfen yazma. Hem kendine hem de o öğrencilere yazık edersin. Başarılar.

sağolasın :) Çocukları severim hatta sürekli çocuklarla oynarım en iyisi ben gidim :D bu bölüme
  • öncelikle çocukları sevi sevmediğine bakmalısın özelliklede 1-2-3 sınıftaki çocuklar için susun kelimesi pek bir anlam ifade etmez en fazla 2-3 dakka sonra tekrar konuşmaya başlarlar.
    merkezi ve güzel bir okulda öğretmenlik yaparsan senden kıyağı yok ama bir taşra köy kasabada yaparsan bayaca sıkıntılar yaşayabilirsin
  • OKuması da kolay bir bölümdür:) ev arkadaşımdan biliyorum Bir ara materyal dersleri falan vardı. Kartondan acayip acayip şeyler yapıyordu Drama dersi mi ne vardı bide şarkı söylüyorlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: veteransoldier

OKuması da kolay bir bölümdür:) ev arkadaşımdan biliyorum Bir ara materyal dersleri falan vardı. Kartondan acayip acayip şeyler yapıyordu Drama dersi mi ne vardı bide şarkı söylüyorlardı

atandı mı peki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öğretmenlik güzel meslektir her ne kadar küçük görülse de. Birine ders anlatınca o eşsiz zevki tadıyorsun. Ben de öğretmenlik okuyorum. Bir de eğitim bilimleri çok geliştirici. Sosyoloji, psikoloji, felsefe gibi birçok temel bilimi içeriyor. Makaleler okumaya başladım. Ufkum iki katına çıktı.
  • 1. ve 2. Sınıflar Gerçekten Zor Olacaktır Tahminimce^^
    Benim Çevremde PDR Çok Övülüyor...
  • quote:

Öğretmenlik güzel meslektir her ne kadar küçük görülse de. Birine ders anlatınca o eşsiz zevki tadıyorsun. Ben de öğretmenlik okuyorum. Bir de eğitim bilimleri çok geliştirici. Sosyoloji, psikoloji, felsefe gibi birçok temel bilimi içeriyor. Makaleler okumaya başladım. Ufkum iki katına çıktı.

Hangi branş hocm ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasirga19

quote:

Öğretmenlik güzel meslektir her ne kadar küçük görülse de. Birine ders anlatınca o eşsiz zevki tadıyorsun. Ben de öğretmenlik okuyorum. Bir de eğitim bilimleri çok geliştirici. Sosyoloji, psikoloji, felsefe gibi birçok temel bilimi içeriyor. Makaleler okumaya başladım. Ufkum iki katına çıktı.

Hangi branş hocm ?

Fizik, biliyorum atanamıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: _MetalGirL_

1. ve 2. Sınıflar Gerçekten Zor Olacaktır Tahminimce^^
    Benim Çevremde PDR Çok Övülüyor...

Evet aslında PDR süper bir bölüm ama puanları çook ya
    Eğer bu bölüme puanım yeterse hiç düşünmmeden giderim
  • quote:

quote:

quote:

Hangi branş hocm ?

Fizik, biliyorum atanamıyoruz.

Hmm... anladım hocam. İnş. atanırsın Rabbim gönlünce versin hocam. Dualarımdasın

• çocuklar çekilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: hærun

çocuklar çekilmez

Çoçukları severim Bir zamanlar bizde çocuktuk
  • quote:

quote:

çocuklar çekilmez

bazen kardeşime bile bağırabiliyorum 30 tane çocuk aynı sınıfta ne yaparım

• quote:

quote:

quote:

çocuklar çekilmez

bazen kardeşime bile bağırabiliyorum 30 tane çocuk aynı sınıfta ne yaparım

İdare edcez

• quote:

quote:

OKuması da kolay bir bölümdür:) ev arkadaşımdan biliyorum Bir ara materyal dersleri falan vardı. Kartondan acayip acayip şeyler yapıyordu Drama dersi mi ne vardı bide şarkı söylüyorlardı

atandı mı peki ?

Bu sene girecek. Ataması bol bir bölüm sorun olmaz. GErçi devlete güven olmuyor. Eskiden okul öncesi yerlerde sürünüyordu. Sonra atamalar olunca baya yükseldi. Tam tersi BÖTE için oldu. Eskiden sınıf öğretmenliği ataması da çok düşüktü.

Şu an PDR, sınıf öğr, ingilizce öğr. en iyi ataması olan öğretmenlikler herhalde

• quote:

quote:

quote:

atandı mı peki ?

Bu sene girecek. Ataması bol bir bölüm sorun olmaz. GErçi devlete güven olmuyor. Eskiden okul öncesi yerlerde sürünüyordu. Sonra atamalar olunca baya yükseldi. Tam tersi BÖTE için oldu. Eskiden sınıf öğretmenliği ataması da çok düşüktü.

Şu an PDR, sınıf öğr, ingilizce öğr. en iyi ataması olan öğretmenlikler herhalde

Zaten şu devirler çok tehlikeli gerçekten her an herşey olabiliyor. Gerçekten çok garip bir ülkede yaşıyoruz. Allah sonumuzu hayırlara vesile etsin başka birşey gelmiyor elden

• Sen karar vermişsin okuyacaksın belli.Umarım ilerde atanırsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.