Şimdi Ara

İngilizce Öğretmenliği mi yoksa Beden Eğitim Öğretmenliği mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ösymden ing öğretmenligi geldi yetenek sınavındanda beden eğitim geldi. benim gönlüm ve okumak istediğim bölüm beden eğitim öğretmenliği hem okuması kolay hemde 4 yıl diye mantıklı geliyor. ama ailem ingilizceden yana o yüzden kararsız kaldım. hangisi mantıklı sizce beden eğitim seçip iyi para kazanamazsam ailemden biz sana demiştik bizi dinlemedin ing seçicektin vs duymak istemiyorum o yüzden sizin fikirlerinizi merak ediyorum

• yukarı
  • Ben de Trakya-Besyo giricektim. İstanbul İktisat gelince biraz caydım simdi. Ama gene de mülakata gidicem dalgasına
  • quote:

Orijinalden alıntı: GonyanınManyağı

Ben de Trakya-Besyo giricektim. İstanbul İktisat gelince biraz caydım simdi. Ama gene de mülakata gidicem dalgasına

Trakya kontenjanları baya düşürdü bol şans yinede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarı
  • Bence ikisi de çok iyi bölüm.Ama beden eğitimi atamaları zamanla daha da artacak.Bence besyo

• quote:

Orijinalden alıntı: LeoMessi1037

Bence ikisi de çok iyi bölüm.Ama beden eğitimi atamaları zamanla daha da artacak.Bence besyo

hocam ciddimisin? bi açıklama falan mı var yoksa sadece kendi fikriniz mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mühendislik mi Öğretmenlik mi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler fikirlerinizi bekliyorum
  • Bence ingilizceyi seçin hocam. Ben 7 yaşımdan beri sporla ilgileniyorum daha doğrusu aileden gelen birşey iyi derecelerimde oldu. Besyo ya milli sporcu olduğum için direk geçiş hakkım vardı. Ama...

Önüne gelen, ipini koparan Besyo ya gittiği için bende caydım. Şuan hemşirelik kazandım. Oradan Fizyoterapi eğitimi alarak yola devam edicem
  • atanması kolay iş imkanı daha geniş geleceğini düşünüyorsan kardeşim ingilizce derim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizem

Bence ingilizceyi seçin hocam. Ben 7 yaşımdan beri sporla ilgileniyorum daha doğrusu aileden gelen birşey iyi derecelerimde oldu. Besyo ya milli sporcu olduğum için direk geçiş hakkım vardı. Ama...

Önüne gelen, ipini koparan Besyo ya gittiği için bende caydım. Şuan hemşirelik kazandım. Oradan Fizyoterapi eğitimi alarak yola devam edicem

hocam öğretmenlikten sonra ne iş yaparım diye düşünüyorum. ek iş olarak öğretmen maaşı kadar bi gelir daha elde etsem süper olur. ingilizceye göre çok rahat meslek beden ders anlatmıyosun vs ama önemli olan bu devirde para 4 yıl sonra kpss ne durumda olur onuda bilemiyorum..

• İngilizce öğretmenliği istiyorum ben seneye hazırlanacağım mezunum. Çok da büyük iş avantajı var bence kaçırma yerinde olmak ister gibiyim ama istemem tecrübe oluyor.
  • bizim okulda bi beden öğretmeni var zaten anadolu olduğumuz için fazla kasmıyo.okula haftada 2 aklına eserse 3gün geliyo tam maaş alıyo kimsede bi şey demiyo
  • rahat etmek istiyorum, para ikinci planda benim icin diyosun beden egitimi. rahatligi napicaz, birkaç sene sonra çoluk çocuğa karişiriz para lazim diyosan ingilizce öğretmenligi. Hem özel ders imkani da var.

• yukarı
  • Vay be 4 sene once actigim konu :) bilgilendirme yapiyim okuyucak arkadaslar icin. Beden egitimi ogretmenligi sectim bu sene mezun oldum :) ogrenciykende 4 sene boyunca fitness antrenorlugu yaptim. Hala devam ediyorum. Sanirim bu sekilde bi sure devam edicem iyi ki beden egitimi secmisim diyorum. 4 sene boyunca hem okudum hem calistim okulu uzatmadan bitirdim

• Snathius S kullanıcısına yanıt
    Bir yandan severek yapabilecegim fakat atama sorunu olduğundan uzak kalip cekindigim Beden Egitimi Ogretmenligi var. Diger yandan, en kotu ozel ders veririm diyebilecegim Ingilizce..

Bu sene Besyo icin TM uzerine yogunlassam, Dilden ipin ucunu kaciririm diye korkuyorum diger yandan, kurs vs. takviyesi olmadan evde dile yonelik hazirlanamassam diye..

Kaygilarim bu seneyi de yiyip bitirecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinazola -- 7 Eylül 2017; 1:48:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spinazola

Bir yandan severek yapabilecegim fakat atama sorunu olduğundan uzak kalip cekindigim Beden Egitimi Ogretmenligi var. Diger yandan, en kotu ozel ders veririm diyebilecegim Ingilizce..

Bu sene Besyo icin TM uzerine yogunlassam, Dilden ipin ucunu kaciririm diye korkuyorum diger yandan, kurs vs. takviyesi olmadan evde dile yonelik hazirlanamassam diye..

Kaygilarim bu seneyi de yiyip bitirecek
    Besyö Dil 1 puanı ile alım yapıyor mu?

• yukenkai kullanıcısına yanıt
    Dil'le bir alakası yok
    TYT'de herhangi bir puan türünden 250-300 puan al, gerisi sende.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.